Şimdi Ara

Ses Kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Msi g46nın onboard ses kartını kullanıyorum.Fakat kulaklığa verdiği ses gerçekten az geliyor.Sizcehttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti.html#yorumlar bu ürünü alsam bariz bir kalite ve ses artışı olur mu? Pişman olur muyum?
    Teşekküler



  • merhaba; ses kartını ihtiyacın doğrultusunda almanı tavsiye ederim. eğer profesyonel sistemin varsa craetiv vve asus un 1000tl üstü kartları var.
    sadece ses gelsin diyorsanhttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-51-pci-ses-karti.html?srt=UP işini fazlasıyla görür. her işini göreceğindne eminim :)
  • creative audigy 2zs kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır . hala çok hoşuma gidiyor. piyasada ikinci el olarak bulabilirsen almanı tavsiye ederim. fakat iyi bir ses kartı iyi bir ses sisteminde kendini gösterir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renas89

    merhaba; ses kartını ihtiyacın doğrultusunda almanı tavsiye ederim. eğer profesyonel sistemin varsa craetiv vve asus un 1000tl üstü kartları var.
    sadece ses gelsin diyorsanhttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-51-pci-ses-karti.html?srt=UP işini fazlasıyla görür. her işini göreceğindne eminim :)

    Onun yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti.html almak daha mantıklı değil mi hocam? Ses gelsin diye değilde ses kalitesi ve düzeyi artıcaksa alırım şuanki onboarddan daha güzel ses verir mi sizce? Teşekkür ederim

    smhsyn
    Hocam CREATIVE INSPIRE T3130 2+1 SPEAKER ses sistemi var bende aslında onun sesinden şikayetim yok.Fakat kulaklık olarak phillips shl3000 kullanıyorum onun sesi az geliyor.Tek şikayetim o :)
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KratosAndBoy -- 20 Ağustos 2015; 15:54:29 >




  • 2.el Delta 1010lt
  • dediğim gibi o/b harici ses kartları her türlü işini görür. pahalı alma. bunun yerine 60-70 liraaya kulaklık al. 40-50 liraya kart al. profesyonel değilsen bence yeter. anakart o/b ses driver güncellemeyi dene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renas89

    dediğim gibi o/b harici ses kartları her türlü işini görür. pahalı alma. bunun yerine 60-70 liraaya kulaklık al. 40-50 liraya kart al. profesyonel değilsen bence yeter. anakart o/b ses driver güncellemeyi dene.

    Anladım hocam iyice bi araştırıyım teşşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.