Şimdi Ara

seri ekran görüntüsü almak(acil tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben bir program yazdım ve bunun çalışma aşamalarını sunuma dökmek istiyorum. İstediğim şey ise bir tuşa bastığımda otomatik görüntünün tamamını kaydedecek veya istediğim alanı kaydedecek. Kaydettiğim ekran görüntüler bir yerde ve aynı formatta (tercihen JPG) olması lazım. printscreen tuşuna basıp painte yapıştır veya ekran görüntüsü alma aracı ile istediğin alanı al sonra kaydetmesi icin sorsun ismi değiştirmek için sorsun falan bayağı zahmetli olacak benim için. Keşke eknra görüntüsü alma aracının otomatik isimlendirme ve kaydetme özelliği olsa çok yararlı olurdu benim için. Son 3 günüm kaldı yapmak için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.



  • crona C kullanıcısına yanıt
    selam,

    internet üzerinden bulabileceğiniz 3. parti ekran kaydetme programları ile bunu çözebilirsiniz.
  • @vidoport merhabalar, zaten internette araştırdım biraz ama istediğimi tam bulamadım gibi ondan konu açtım teşekkürler cevabınız için.


    @akcan hocam sağolun programı biraz ayar yaptıktan sonra istediğim gibi oldu teşekkür ederim tavsiyeniz için. programın yapımcısı Türk sanırım program başında ismi geçiyordu onunda eline sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.