Şimdi Ara

Sercan SÜLÜN Playstation Türkiye'de Göreve Başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlısı olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237


    quote:

    Orijinalden alıntı: Darthblast

    ı-c-o o gifleri çok aradın mı ? neden ben senin forumda normal bir mesajını göremiyorum illa saçma saçma teşhisler ve örnekler yapmakta üstüne yok

    Adam emek harciyor i-c-o nun ve vlx'in mesajlari hep boyle

    emek değilde ağır işsiz bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I-C-O

    Serdar mı?
  • GOW:Ascension
    The Last Of Us
    GTA V


    En az Türkçe Altyazı....
  • Beyond Türkçe çıksın.
  • 1 sene sonrada başka biri gelir
  • cülelerimi yine tekrarlıyorum biz oyucular üzerimize düşen görevi yapıyoruz şu araştırma bir örnek olsun bu yönetici büyüklerimize

    Küresel araştırma şirketi Newzoo'nun gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2012 yılında Türk internet kullanıcısının bilgisayar oyunlarına harcadığı para 400 ila 500 milyon dolar arasında olacak. Türkiye'de yaşları 16 ile 60 arasında değişen 30 milyon aktif internet kullanıcısı baz alınarak yapılan araştırma 200 farklı ana başlık altında, tüm oyunları ve oyun platformlarını kapsayacak şekilde yapıldı. Araştırmaya göre internet kullanıcılarının yüzde 72'si (21 milyon 800 bin kişi) oyun oynuyor. Newzoo bu oranın batılı ülkelerden daha yüksek olduğunu belirtiyor. Buna karşılık oyunlara para harcayan oyuncuların oranı ise %52 ve bu oran Avrupa ve ABD'deki oyunculara göre biraz daha düşük. Newzoo Türk oyun sektörü için ilk defa bu çapta gerçekleştirilen araştırmayı, köklü ve uzman kuruluşu Seti Medya'nın işbirliği ile gerçekleştirdi.

    Araştırma gösteriyor ki Türkiye'de sosyal ağ ve DVO (devasa online) oyunları son derece popüler ve harcanan toplam paranın %30'u ve oyunlara harcanan sürenin %40'ı bu tip oyunlara gidiyor. Türkiye'de mevcut internet nüfusundaki artış ve kişi başına oyunlar için yapılan harcamanın artması sektörde de çift haneli büyümeleri getiriyor. Türk oyun sektörü patlama yaparken pek çok küresel oyun şirketinin de oyun ve servislerini yerelleştirme konusunda çalışmalara hız vermesi de şaşırtıcı değil.
    http://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-dijital-oyun-pazari-2012-de-450-milyon-3727107/

    ben artık bu pazarın yeterince büyümeye başladığına inanıyorum Türk oyuncusu üzerine düşen görevi yerine getiriyor ve artık türkçe oyun istiyoruz (EN DOĞAL HAKKIMIZ OLARAK)
    yani artık oyunları yerelleştirmeyenler düşünsün çünkü bu saatten sonra sadece türkçe çıkan oyunları alamaya karar verdim
    Artık elimizdeki gücü bilelim sevgili oyun sever arkadaşlarım bundan sora türkçe oyun yapan firmaların yanında olalım diğerlerine nispet olsun anlasınlar artık karşılarında bilinçli bir oyuncu kitlesi olduğuna.
    istediğimiz şeyler en doğal hakımız olan kendi dilimizde oyun oynamak biz demiyoruz her oyun tr dublaj olsun ancak en azından türkçe dil seçeneği artık oyunlara eklenmeli...
    şu cümleye özellikle dikat çekmek istiyorum ( Buna karşılık oyunlara para harcayan oyuncuların oranı ise %52 ve bu oran Avrupa ve ABD'deki oyunculara göre biraz daha düşük) BİRAZ DAHA DÜŞÜK yani ortalamayı yakalamak üzereyiz.
    yani kimse bize oyun satış rakamlarıyla ilgili hiç bir bilgi vermiyorki bizde bilerek hareket edelim. sadece yuvarlayarak konuşuluyor en basiti bugune kadar pes in bile bu ülkede kaç adet satıldığını bilen var mı? yok
    uncherted olsun crysis2 olsun hiç bir bilgi yok anacak başka ülkeler oldumu oyun satış rakamları neredeyse haftalık yayınlanıyor bize gelince yahu şu oyun kaç adet sattı sorusuna cevap bulamıyoruz sadece tatmin edici ya da az sattı bu ne yahu bilsek satış adedini o oyunun fanları bile kendi arasında örgütlenip oyunun çıtasını yükseltebilir .
    ancak bizde verilen cevap siyasiler gibi cümle yuvarlama başka bir şey değil.




  • All stars Türkçe çıksın
  • The Last of Us ve Beyond kesinlikle türkçe düblaj olarak ve God of War Ascension türkçe altyazı olarak getirmeye çalışması lazım eğer bunları başaramıyorsa hiç durmasın o koltukta öyle kolay para kazanılmıyor insanlarda birşeyler veriyorsa karşılığını almalı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcıların beklentileri büyük. Daha ucuz ve daha çok Türkçe oyun. Bakalım Sercan bey Playstation Türkiye'de bu beklentileri karşılayabilecek mi?

    bu son cümleye iyi güldüm :))
  • uncharted 3'den sonra bir yığın irili ufaklı ex oyun çıktı hiç birinde bi alt yazı bile yok özgür kirazcı zamanında türkçe oyun patlaması vardı
  • acaba kendisiyle röportaj yapabilirmiyiz ? bende turizm okuyorum yalnız bilgisayarcılıktan çıkıpta turizme geçtim geleceği var diye acaba kendileri niçin turizmi bırakıp elektroniğe geçmiş merak ettim
  • İş yapmaz bu adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön yargılı davranmıyalım bence.Yarın bakarsınız fiyatları düşürür.
  • Çok yetenek gerektirmeyen birşey çeviri yapmak oyun oynarken bile subtitlesları açıp yapılabilecek birşey.

    Yıllardır Warhammer 40k romanları okuyan biri olarak şu yıllardaki oyunların çoğunda o kadar çok kaçırdığımız birşey olmadığını düşünüyorum. RPG olmadıkça ama ciddi olalım,kaç tane RPG oyunu çıktı şu son yıllarda RPG olarak hepimizin beğendiği ve çevrilmesi gerektiğini düşündüğümüz _?
  • Bu adamin KONSOLUSSU roportajini izleyin ne kadar bos beles oldugunu anlarsiniz.
    Turk oyunculugu bunlara kaldiysa uzulerek soyluyorum ki daha coookk fiyat dususu ve oyunlarda dublaj altyazi beklersiniz.
    Ozur Bey gercekten ama gercekten bu konuda caba sarfetti. Su an oynadiginiz cogu oyunun turkce olmasi onun zamaninda planlanan bir seydi. Ama o gitti gideli bir tane bile turk oyuncusunu heyecanlandiran yada turk oyunculu adina yapilan bir sey gormedim ben.
    SALLA basi al maas cisi bunlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • türkçe dublaj .. işi buna kaldıysa .. sıçtık arkadaşlar..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bi şey merak ettim haberin başlığında adamın soyismini(SÜLÜN) özelliklemi büyük yazdınız? sizde az değilsiniz hee:)
  • Altyazılı ve yüksek fiyata satılacak oyunlara ilgi göstermem 2. el takasla alırıö yada pc versiyonu varsa indiririö bunun dışında tr dublaj ve uygun fiyata olursa alırım.
  • Ps3 oyunları 200 tl idi 300 tl olucak hayırlı olsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.