Şimdi Ara

Senol Günes ve Yönetim Istifa Etmeli...mi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anket acmayi beceremedim belkide bana kisitli bilmiyorum.
    Konumuz ve sorumuz gayet acik..

    Senol Günes mi Istifa Etmeli
    Sadri Sener ve Ekibi mi ??


    Nitekim IBB Maci sonu senol günes soyunma odasina girmemis futbolculari kendi haline birakmis ve baskani arayip sanirim emeklilik vaktim geldi demis ve baskanda susmus birsey diyememis..

    Siz neler diyorsnuz



  • Edit: Ben Ünal karaman,Tolunay Kafkas veya Hami mandrali"nin gelmesini isterim..
  • Şenol Güneş ayrılacaksa tek şartla kabul ederim.Kulübün başkanı olacaksa ayrılsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco61

    Şenol Güneş ayrılacaksa tek şartla kabul ederim.Kulübün başkanı olacaksa ayrılsın.

    katılıyorum.Süreci yönetemeyen yönetimdir.Hocanın elinde malzeme bırakmadılar ve yeni takviye yapamadılar.İstifa etme erdemliligini gösterebilen tek Şenol hocamı kaldı?Digerlerinde bu erdem yokmu?
  • ayıb lan kaç yıllık hocanız 2 dk da nasıl siliyorsunuz kötü sezon geçirebilirsiniz zaten taraftarlıgınızı bağlılığınızı iyi zamanda değil kötü zamanda göstermelisiniz.
  • şu zamanda ayrılma söz konusu olmaz kötü sonuçlar ikinci yarının ilk beş maçında da devam ederse ayrılır. o emekli lafıda çok yanlış bir laftır şenol hocamız daha en az 10 yıl o eşortmanı giymelidir.

    teknik direktörlük benim kafamda tepki bilimidir. stratejiler ,taktikler bunlar bir seviyeye geldikten sonra kolay işlerdir zor olan oyuncunun başarısızlığında ne yapacağını bilmektir şenol hocamız bu konuda en iyi teknik hocadır ama ligin nasıl pislikler içinde olduğunu bildiği için bu özelliği 2. planda kalıyor.

    ben ünal karamanın ayrılmasına çok üzülmüşümdür. ünal karaman standartı yüksek bir hocaydı başarısızlıkta ne yapılacağını bilirdi. geçmiş bir sporcu olarak açık söyliğim şu anda optimun sonuç nasıl alınır açıkcası bende bilmiyorum. takımda bir kan değişikliği gerekliliği var gibi ama şenol hocamızlanmı sağlanmalaı burası tartışılmalıdır.




  • BEN KESİNLİKLE HOCANIN KALMASINI İSTİYORUM O ADAM TS YE GELSİN DİYE AZ BEKLEMEDİK GELDİGİNDE SEVİNÇTEN ANLADIM BİZİMN TARAFTARIMIZ TEZ CANLI HEMEN BAŞARI İSTİYOR BAŞARIDA TRİBÜNDE ÇEKİRDEK YEMEKLE GELMİYOR TABİ SONUNA KADARR DESTEK OLACAKSIN 61. DK GELDİGİNDE SON GÜÇÜNLE BAGIRMAKLA GİTMEZ BU İŞ 90 DAKİDA DESTEKLEYECEKSİN AAYIP YA VALLA HOCAYA İSTİFA DİYENLERİ KINIYORUM.BU ARADA YÖNETİMEDE BİRAZ GİYDİRMEK İSTİYORUM TRANSFERDE KESİNLİKLE BAŞARISIZLAR PASİFLER...
  • Bu sene Şenol Hoca'nın da hataları var ama ayrılmasını kesinlikle istemiyorum. Maalesef bizim yerel basın, hiçbir yabancı hocayı sevmemiştir. Gelen, takımı, şehri, Türk futbolunu anlayana kadar kendisini uçakta buluyor.
  • arkadaslar bakin senol günes Türk futbolunun bir devrimidir dogru fakat senol günes oyunda mac esnasinda sahada kim iyi kim kötü bunu bilemiyor. Mesela bir mac var ve o macta Colman / halil en iyisi senol günes o adami cikartip yerine hic formda olmayan gereksiz bir adam aliyor gecen senelerde aykut ile bunun örneklerini cok gördük sizlerde biliyorsunuz...

    Ayrica senol günes takim 1 - 0 ileri gectigi anda hemen geri cekiyor takimi...

    Trabzonspor bu sezon futbol adina sahada hicbirsey veremiyor bu bir acik ve kesindir... Futbolcular birbirlerinden cok kopuk. Tamam senol günes cok iyi bir ögretmen bunu herkes biliyor dogru fakat takim birbirinden cok kopuk.

    IBB macinda orta sahada bir adrian var digerleri ya hep geride yada hep ilerdeydi yardimlasmaya gelecek kimse yok...

    Ben acikcasi Ünal karamani isterim.
    Inter macinda bütün yük Ünal karamandaydi ve maci yaptigi hamlelerle ve taktikleriyle damga vurdu ve 1-0da galip geldik.

    Ünal karaman bir futbolcu oldugu icin senol günesten daha iyi tespit edebilir."BENCE"

    Ama senol günes yinede Trabzonspor ile baglanrini koparmamasi lazim.. ama bi müddet yerini tolunay,hami yada ünala birakmasi lazim..."BENCE"




  • Şenol hoca kalmalı yönetim gitmeli.
  • şenol hocayı bilmem ama GODDROO diyen nevzatla sadri kesin istifa etmeli
  • şenol hoca milli takımın başına geçsin size de tolunay,hami,şota yada yılmaz vural dan biri gelsin.
  • Şenol güneş değilde Yönetim yüzde yüz gitmeli Şenol güneşin yoktan var eddiği Selçuk , Burak ,Egemen , Jaja mıydı neydi , başka bir sürü futbolcu yok fiyatına gitti hep.
  • Şenol Güneş'in normalde istifa etmesini istemem, ama bizim taraftarımız git gide yüzsüleşiyor. Takımın nerdeyse bütün başarılarında emeği olan bir adamı, yönetimin yaptığı hatalar yüzünden harcama peşindeler. Bence Şenol Hoca Türk futboluna da, şu anki Trabzonspor'a da fazla gelen bir hoca. Arkasından bu kadar laf söylendiğini görmektense gitmesini tercih ederim. Çünkü karşı takım taraftarı söyleyince bir nebze alttan alırsın falan geçer gider. Ama kendi takımının taraftarı böyle bir insana sırf sonuç odaklı, yönetimin hataları yüzünden laf söyleyince öyle kolay sindiremiyorsun. En azından ben sindiremiyorum. Ama bütün bunları kenara bırakırsak, Şenol Hoca'nın bırakmasını sadece başkan olması şartıyla isterdim, teknik direktörlüğe de eğer 1-2 kötü sonuçta harcanıp yollanmayacaksalar, ki Şenol Hoca başkan olsa muhtemelen öyle birşey olmaz, Ünal Karaman, Şota, Ersun Yanal üçlüsünden birinin gelmesini isterdim.




  • şenol güneş gitsin kendini kurtarsın. bu kulüp battı artık. kurtuluş için demirören gibi bir başkanın kulübe para basması lazım.
  • Aynen devam edilmeli ancak yabancı transferine başka biri baksın trabzonun resmen rezalet..


    Alın size liste yapayım gitmesi ya da daha iyisi bulunması gereken yabancılar listesi..

    Cech
    Alanzinho
    Colman
    Sapara
    Janko
    Vittek
    Zokora (yaş oldu 32-33)
    Henrique'nin yaşı nedeniyle hadi eyvallah diyorum..

    Mutlaka yabancı bir forvet şart özellikle kafa toplarında etkili olabilecek biri.. Trabzonspor kadro kalitesi bakımından yerli olarak fenerbahçe seviyesinde hatta belki üstündür ama yabancı olarak akhisarla yarışır.
  • Şenol Güneş gibi teknik direktörü küstürmeyeceksin, onu el üstünde tutacaksın. Beceriksin yönetimlerine karşı Trabzonluların hep arkasında destek olması lazım.
  • yorgunluktan yürüyemez hale gelen halili 90+3te çıkarmasını kabul edemiyorum.nasıl bir düşüncesi var anlamıyorum.her maç 70 ile 75 arası değişiklik yapıyor maçı okuyup oyuncu değiştirdiğini sanmıyorum.henrike yi çıkarması yerindeydi oyunuda olumlu etkiledi ama yeterli olmadı.en geç80 de halili çıkarması gerekiyordu.oyunun içinde oyunu okuma kabiliyeti yok.
    bunlara rağmen trabzonsporun en büyük eskiği forveti olmaması.orta hallin üstündeki bir forvet ile şuandaki puanımızın üstüne 7-8 puan daha eklemiş olurduk.
  • şenol güneş kalmalı
    yönetim değişmeli bence...

    yeni yönetim yeni transfer komitesi kurulmalı artık trabzona oyuncu gelmiyor savsatasından vazgeçip
    klübü her yıl uefada şampiyonlar liginde oynuyacak duruma getirilmeliki adam bak trabzon avrupada oynuyor en kötü hersene uefada oynuyor diyip
    kariyeri için trabzonu tercih eder..Duruma gelsin. Takım başarısız oldukça yönetimden biri çıkıyor oyuncuları kaybediyoruz dışarıdan oyuncu gelmiyor diye ağlamaya başlıyo
    takıma oyuncu nasıl getirebilirim nasıl takımı yukarlara taşırım diye düşünen yok.... Önce en azından hersene uefa kupasında oynayabilicek bir kadro oluşturmalı trabzonun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.