Şimdi Ara

Sennheiser Momentum True Wireless 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser Momentum True Wireless 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Sennheiser, CES 2024'te amiral gemisi True Wireless 3'ün halefi olan Momentum True Wireless 4 kablosuz kulaklığını duyurdu. Kulaklık neler sunuyor hep birlikte bakalım.



    Sennheiser Momentum True Wireless 4'ün özellikleri



    Momentum True Wireless 4, önceki modele göre birçok iyileştirme sunuyor. Şirket, bu iyileştirmelerın kulaklığı "şimdiye kadarki en yetenekli kulaklık" haline getirdiğini iddia ediyor. Qualcomm Snapdragon S5 Sound Gen 2 çipinden güç alan kulaklık, en son Bluetooth sürümü olan Bluetooth 5.4 desteğine sahip. Hatta kayıpsız ses kalitesi ve ultra düşük gecikme için Snapdragon Ses Teknolojisinin yanı sıra AptX desteğini de sunuyor. Diğer ses codec bileşenleri arasında AptX Adaptive, AAC ve SBC bulunuyor.



    Sennheiser Momentum True Wireless 4 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Momentum True Wireless 4, Auracast desteği ve hareket halindeyken sinyal devamlılığını iyileştirmek için yeni bir anten tasarımıyla birlikte geliyor. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisinde de iyileştirme yapılan kulaklık, artık 7.5 saate kadar pil ömrü sunuyor. Sennheiser'ın yeni kulaklıkları aynı zamanda güç tasarruflu Bluetooth LE desteği de sunuyor. Bu sayede kulaklık, kutusuyla beraber yaklaşık 30 saat pil ömrüne sahip.



    Ayrıca Bkz.İki kulaklık çifti tek kutuda: Duopone



    Kulaklıkların kutusu, USB Type-C veya Qi kablosuz şarj ile şarj edilebiliyor. Sennheiser Momentum True Wireless 4, siyah bakır, metalik gümüş ve grafit renk seçenekleriyle 29 Şubat'ta 300 dolar fiyattan satışa sunulacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/09/sennheiser-momentum-true-wireless-4-launch/







  • İlk modelinden beri almayı düşlediğim bir kulaklık. Bir türlü deneme veya alma fırsatım olmadı. Bu 4. model daha oturaklı gözüküyor, alınır yani.
  • kulaktan düşüyor çok ağır
  • Hem bluetooth hem de ufacık diyaframlar. Bu aletlerden ses kalitesi değil kullanım kolaylığı beklenir en fazla.
  • LDAC yok LHDC yok. Bu haliyle en fazla 100 dolar edecek kulaklığa utanmadan 300 dolar istiyorlar. Bunu alacağınıza Huawei FreeBuds Pro 3 alın daha iyi.
  • Yine ergonomi özürlü görünüyor
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    WF-1000XM5 ile kıyaslandığında hangisinin dah ustun özellikleri var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    LDAC yok LHDC yok. Bu haliyle en fazla 100 dolar edecek kulaklığa utanmadan 300 dolar istiyorlar. Bunu alacağınıza Huawei FreeBuds Pro 3 alın daha iyi.

    aptX Lossless var, yani?

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    LDAC in yanında aptx hd nin esamesi bile okunamaz
  • Kullanmış olduğum momentum 3 daha iyi o zaman
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Dene bakalım sonra hangisi daha iyi sen karar ver. Ses demek ldac ldhd aptx demek değil. Bunlar iyi teknolojiler ama senin kullandığın kulaklık sürücüsü asıl mevzu

  • Almayın. Momentum 4'üm 2.ye değişiyor garantiden yine problemli geldi. Servise yollamaktan yoruldum.

  • Adaptive Lossless var,Yani CD kalitesine kadar uyumlu bir Qualcom çipi kullanılmış.Orjinal siteden alıntı.1100 bbps'yi aktarıyor ama 16 bit,24 bit'i yani 1500 kbps civarını destekliyor mu belirtilmemiş, zaten aradaki farkı anlamak için tilki olmak gerekir,??
  • aptx adaptive varken eq bile yapılamayan ldac çöptür. tebrikler sennheiser.
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    aptX HD değil zaten bir sonraki versiyonu. Denemeden sadece codec yarıştırınca havada kalıyor biraz. Hiç bluetootha girişmesin kimse tam olsun, nasıl olsa en iyisinin esamesi okunacak belli ki:D

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ben ses teknolojilerinden anlamıyorum bi karar verin tws3 ten 4e geçmeye değer mi yada Sony e gecilirnmi Sony nasıl ses codek leri olarak.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Kodek tipi ile kulaklığın ses kalitesi arasındaki bağlantı %10 u geçmez.


    SBC ses kalitesi olarak çok iyidir. Sıradan bir insan sbc nin eksiklerini farkedemez.

  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Aslında çok doğru. Hak veriyorum. LDAC sanıldığı gibi öyle AAC ya da SBC gibi kodeklere göre hiç de öyle sanıldığı gibi üç kat daha kaliteli ses farkı yaratmıyor. İnsanlarda yanlış bir algı var. İletilen veri üç kat artınca sesin de üç kat arttığını zannediyorlar. Halbuki bugün AirPods Pro 2 AAC desteklemesine rağmen birçok LDAC destekleyen kulaklıklardan daha iyi ses veriyor. Dediğiniz gibi asıl maharet sürücüde.
  • 9 aydır Tw3 kullanıyorum. Kulaklıktan gayet memnundum. Ses kalitesi falan gayet güzel ama Anc bozuldu. Sağ kulaklık belirli ve belirsiz aralıklarla çınlama-bipleme yapıyor. Anc kapatınca yapmıyor. Garantiye göndereceğim. Başkaları da aynı sorunu yaşamış anladığım kadarıyla kronik bir sorun.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Benimde aynı sorun var garantiye yolladım iade edecekler kronik sorun reddit forumlarında bir çok kişi aynı şikayeti yapmış sanırım içindeki sünger kalitesiz olduğundan kulak sıvısı kulaklık içine kaçıyor zamanla anc ıslık sesi yapıyor momentum 4 çıkınca bakicam fiyatı uygun gelirse alicam yoksa sony xm-4 almayı düşünüyorum

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.