Şimdi Ara

SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt

    Demek sizin de başınıza geldi, kötü olmuş, geçmiş olsun.

    Benim yaptırdığım yöntemden başka sanırım çaresi yok, işi bilen birine yaptırabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakabo34 -- 26 Eylül 2023; 10:58:41 >
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
    Sezgin arkadaşımızın yaptığı yöntem ile halledebilirsiniz.Garanti varsa direk yeni cihaz da alabilirsiniz 🙂
  • Arkadaşlar beşli ekolayzer ayarlarınızı paylaşırmısınız ?
  • Mubarek_66 kullanıcısına yanıt
    SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU)
  • Servise gönderdim, yeni bir ürün göndereceklerini dediler. Yeni ürün geldikten sonra satarım her halde. Bir sorun daha kaldıramam :D

  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt

    Garanti devam ettiği için şanlıymışsınızSENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU) 

  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt

    Merhabalar arkadaşlar sennheiser markasıyla çok uzun yıllardır birlikteliğim devam etmekte, bende kulaklıkta şarj sorunu ve kulaklıklardan ses gelmeme veya az ses gelme gibi durumlardan çokça ürünlerimi serviste değiştirdim. Ancak garanti süresi bittikten sonra aynı sorunlar devam edince iş başa kaldı şimdi size çözüm yollarını anlatacağım;


    1. ŞARJ OLMAMA SORUNU


    Kulaklığın (sennheiser momentum true wireless 3) kulak içi desteği sağlaması için bir çember gibi takılan plastik kısımlar şarj kutusuna kulaklığın oturmasını engelliyor o plastik kısımları çıkararak tekrar denemenizi öneririrm.


    2. SES GELMEME VE KISIK SES GELME SORUNU


    Bu sorunu başta kronik bir sorun sanmıştım, çünkü 4 kere serviste kulaklığım aynı sorundan dolayı değiştirilmiş ve şikayetvar üzerinde aynı sorundan şikayetçi bir çok kişinin olduğunu görmüştüm. Arkadaşlarlar kulaklığın ses çıkışının önündeki boşluk, yuvarlak küçük bir polimerle korunuyor, zamanla bu polimer altında yer alan sarı pin bölgesinde temassızlık yaratıyor. Sorun bu durumdan kaynaklı olduğundan bu küçük polimer kısmı buradan bir cımbız yardımıyla alıp kulaklığınızı yeniden sıfırlayın sorunun düzeleceğini göreceksiniz.





  • grbytnr G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için,ses kısıklığı veya Anc açıkken bip bip tarzı ses gelmesi sorununu 2.madde kesin çözüyor arkadaşlar.
    Lakin şöyle bi sorunum var; bazı günlerde sanki kulaklığın sesi azalıyor gibi bi ben mi hissediyorum acaba bazende gümbür gümbür geliyor bunu yaşıyan var mı acaba ?
    Bir de sağ ve sol kulaklık test videoları izlediğim de sol taraf daha bi basslı sağ taraf ise daha kısık ve bass sız geliyor deneyen oldu mu acaba ?
    (Tws3)
  • Arkadaşlar bende aldım tws 2 göre çok daha başarılı buldum bu arada son sürüm kaç arkadaşlar
  • Mubarek_66 kullanıcısına yanıt

    Kulaklıkarda sol kulaklık ve sağ kulaklık aynı ses ölçülerine sahip değildirler bunun nedeni kulaklarımızında sağ ve sol olarak birbirinden farklı özellikte hassas olmasıdır.

    Bluetooth kulaklıklarda primary side yani bağlantının ilk kurulduğu taraf genellikle sol kulaklık olur, bunu paylaştığım fotoğraftan görebilirsiniz. Buda sesin daha çok sol kısımda yoğunlaşmasına neden olur, saygılarımla.



    SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU)




  • Arkadaşlar tws3 telefonuma bağlanmıyorum son 2 gündür. Telefonun blutueht geçmişini sildim tara diyorum kulaklığı görmüyor. Şarjı full yine görmüyor her yolu denedim sanırım arızalandı daha alalı 3 ay oldu toplasan 3 4 defa kullanmışımdır. Garantisi umarım düzeltir.
    Sağ kulaklığın ışığı hiç yanmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 8 Kasım 2023; 22:21:15 >
  • Arkadaşlar merhaba. Benim cihazı bircom servise yolladım, değiştirdiler. Şimdi bir tanıdığa satacağım. Gidip kablolu hi-end ie300 almayı düşünüyorum.
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt
    Cihazı formatıadınız mı? Her iki kuıaklığa aynı anda basılı tutun 30 saniye, format atılsın sonra tekrar bağlanmayı deneyin
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt

    Valla reis bu mesajı erken görsem denerdim bilmiyordum nasıl atılacağını direk servise bircoma yolladm SENNHEISER Momentum True Wireless 3 (İnceleme + ANA KONU) 

  • Arkadaşlar bu kulakiçi kulaklığı alııyım mı tavsiye eder misiniz? Kronik sorunlar var deniyor çok arızalanıyormuş. Airpods pro 2 ile arasında kaldım ne dersiniz? Fiyatlar yüksek o yüzden uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum
  • selamlar arkadaslar airpods 3 kullaniyorum kalite olarak tatmin etmiyor tabii:)


    beats studio pro arastirdim ses kalitesi oyle cok iyi degilmis galiba. bu sennheiser momentum true 3 wireless dan bile daha iyi kaliteli kulaklik soyler misiniz rica etsem?

  • Benim cihaz garantide para iadesi çıktı. Sanırım değişim kabul etmeyip parayı alcam çünkü cihazdanda çok memnun kalmadım. Spor yaparken kulaktan çok düşüyordu bakalım başka kulaklık arayışındaym
  • Sennheiser'ın Allah belasını vermesin :) Çok kaliteli ses veriyo, beğeniyorum defalarca kullandım ama hepsinde de aynı problem oluyo. Bi süre sonra tek tarafın sesi gidiyo. MTW3'ü alalı 1 sene oldu, 2. kez garantiye göndericem yine sıfırıyla değiştiricekler. Geldiği gibi hiç açmadan satayım yerine bu kalitede başka bir markaya geçeyim diyorum. Öneriniz var mıdır?

  • maskoff M kullanıcısına yanıt

    Alma hocam. Ses kalitei alıp alabileceğin en iyi kualklık ama bir kaç ay sonra bozuluyor kendiliğinden. Başka modellere bak. Ben kalbolu alacağım artık. Sennheiser IE300

  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt

    Aynen ben de böyle düşünüyorum. Muazzam bir ses, kelite ama işte sinir bozucu durduk yere cortlaması :D

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.