Şimdi Ara

Sen şu şekil oynarsın, o şu şekil oynar, şu şekil oynar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli wow oyuncuları. Geçtiğim günlerde bir başlık altında (Kaç para bir wow?) tavsiyelerinizi almıştım. Önerilerinizden yola çıkarak bir adet wow edindim ve oynamaya başladım. Başlarda sıkıcı gibi gelsede zaman geçtikçe zevkli olmaya başladı. Bu esnada en önemli sorunlardan birini de araştırmaktan geri kalmadım. Hangi karakteri oynamalıyım? Videolar, forumlar, öneriler, rehberler derken ben yine oldum bir milyon ve çareyi yine sizlere danışmakta buldum. warior, paladin gibi karakterler bana göre değil onu anladım. şu anda mage oynuyorum ama hunter a geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım. Bu sebepten tecrübeli arkadaşlardan karakterler hakkında görüşlerini almak isitiyorum. Teşekkürler.



    -Herkesin oyununa kimse karışamaz-



  • Class spesifik bir seçim olduğundan herkes kendi oyun zevkine göre cevap verecektir. Öncelikle healer,tank, ranged, melee mi oynamak istiyorsunuz ona karar verin. Kararınızı verirseniz seçenekler daralacağından uygun bi class tavsiyesi alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta rolünü seçmelisin(DPS, Tank, Healer)
    Yeni başladıysanız dps tavsiyemdir.
    Melee mi ranged mı olacağına karar ver.
    Melee seçeceksen 2 çeşit melee var. Biri str bazlı plate classları diğeri de agility bazlı classlar(monk, rogue, enh. shaman)
    Range seçeceksen agility bazlı ve mobilitysi yüksek olan hunter ve intellect classları var.
    Bu seçenekleri aralarından eledikten sonra aynı tür classlar arasında seçim yapman gerekir.
    Bana soracak olursan melee olarak dk ve warrior öneririm
    Range olarak hunter iyi şu an için. Mage ve elemental sahaman da iyi durumda
    Benim için dps önemli değil zevk alayım yeter diyosan bütün classların zevki kişiden kişiye göre değişir. Hemen hemen hepsini seviyorum. Hunter hariç sıkıcı geliyor hunter




  • Yeni başladıysan hunteri öneririm. Kolay ve yüksek dps ler yapabilirsin.
  • Anladığım kadarı ile range class seviyorsun. Valla ben de Rus üzerinden yeni aldım ilk hunter açtım ama benim aklımda hep warlock vardı. Mop da oyun resmen world of warlock idi, bu durum canımı sıktı tabi oynamadım, şimdi baktım oyunda aşırı warlock eksikliği var yumuldum hemen, çok zevk alıyorum, kesinlikle oynıcagın classın lore u ve atmosferine bak. Öyle karar ver hangisi sana daha cok uyuyor ise ona git

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni başladım. Oyundaki hiç bir şeyi bilmiyorum. Malesef melee oynayamıyorum, yani hakim değilim. Elime yüzüme bulaştırırım. Range daha iyi ve daha zevkli geliyor bana. Kararsız kalmamın en büyük nedenlerinden biri de dps. Özellikle ilerleyen lvl lerde daha da güçlü olacağı ve izlediğim bir kaç vs videosu bende bir mage sempatisi uyandırmıştı. Fakat hunter ı gördüğümde ikisi arasında kaldım. Hunter da hareket ederken dahi skill kullanabilirken (bu henüz yeni açılmış 6 sv hunter için) mage şu anda 28 sv olmasına rağmen 1 skill haricinde diğerlerinde sabit durmam gerekiyor. yada ben beceremiyorum bilmiyorum. ama yine de ilerde bunun pek önemli olmayabileceğini de göz ardı edemiyorum. oyunda yeni olmanın verdiği heyecanla da karakter seçiminde pek zaman kaybetmek istemiyorum. sıfırdan başlayıp oyunu kavramak için kendim kasmak istiyorum. ilerde belki başka bir karakterde yada aynı karakterde direk 90 da olabilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joseph_58

    Evet yeni başladım. Oyundaki hiç bir şeyi bilmiyorum. Malesef melee oynayamıyorum, yani hakim değilim. Elime yüzüme bulaştırırım. Range daha iyi ve daha zevkli geliyor bana. Kararsız kalmamın en büyük nedenlerinden biri de dps. Özellikle ilerleyen lvl lerde daha da güçlü olacağı ve izlediğim bir kaç vs videosu bende bir mage sempatisi uyandırmıştı. Fakat hunter ı gördüğümde ikisi arasında kaldım. Hunter da hareket ederken dahi skill kullanabilirken (bu henüz yeni açılmış 6 sv hunter için) mage şu anda 28 sv olmasına rağmen 1 skill haricinde diğerlerinde sabit durmam gerekiyor. yada ben beceremiyorum bilmiyorum. ama yine de ilerde bunun pek önemli olmayabileceğini de göz ardı edemiyorum. oyunda yeni olmanın verdiği heyecanla da karakter seçiminde pek zaman kaybetmek istemiyorum. sıfırdan başlayıp oyunu kavramak için kendim kasmak istiyorum. ilerde belki başka bir karakterde yada aynı karakterde direk 90 da olabilirim.

    hunter kas.




  • joseph_58 kullanıcısına yanıt
    Yalnız oynuyorsanız size tavsiyem forumdan bi arkadaş size raf isteği göndersin %300 exp bonus gibi muazzam bi hediyesi var. Hem size oyunun parametresini de öğretir arkadaş. Oyunu daha rahat kavrıyabilir ve zevk alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen range calass daha zevkli geliyor bana. Bende rus üzerinden yeni aldım :) warlock hiç denemedim, ama şu anda cazip geldi
  • Evet yalnız oynuyorum. Bilmem gönden olur mu ki? Olsa çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph_58 -- 16 Ocak 2015; 0:34:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joseph_58

    Evet yalnız oynuyorum. Bilmem gönden olur mu ki? Olsa çok iyi olurdu.

    Realm ve hangi tarafta oynadiginizi yazarsanız yardım edecek arkadaş muhakkak çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joseph_58 kullanıcısına yanıt
    Güçlü olmak istiyorsan hunter ve mage iyidir range olarak. Warlock şuan da daha geri de dps olarak, ama zevk > dps dir bana göre, yavaş yavaş classlara buff nerf geliyor, blizzard bu belli olmaz, dps değil zevkli geleni oyna derim, bi bakarsın blizz öldürür güçlü dediğin classı. Ama şuana kadar hunter ve mage genel de hep en iyisi dps sırasında.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    Twisting Nether, Alliance. Bunun içinde yeni başlık gerek sanırım :s burdan dönselerde gönderseler inş. :)
  • Yani öyle koydumu oturtan cinsten bişey olmasına gerek yok. illa ki oynamaktan zevk alacağım bir class olmasını isterim. warlock u test edeceğim.
  • joseph_58 kullanıcısına yanıt
    Alliance oynayacaksan, Sylvanas realmini seç derim. Twisting Horde ağırlıklı sunucu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya:s o kadar çok realm var ki. Türkler burda çok dediler seçtim. ama alliance horde durumunu bilmiyordum. Bu öneri iyi oldu, yeni karakterle yeni bir realm yada aynı realm de horde a geçmem iyi olcak o zaman.
  • joseph_58 kullanıcısına yanıt
    Yup

    Ben twisting horde dayım, soru falan soracaksan ekleyebilirsin bilgim dahilinde cvplarım.

    Battletag: MirrorsEdge#2374

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ekledim :)
  • Hocam, sizden ricam aklınıza gelen soruları için konu açmak yerine, eski konuyu güncel tutmanız. Böylelikle sizin gibi yeni başlayan oyuncular, sizin konunuza denk geldiklerinde, aradıkları soruların bir kısmını bulabilirler. Tatmin edebilir de etmeyedebilir de, orası okuyana kalmış. Bence bu şekilde konunuzda küçük bir rehber mahiyetinde olur.
    Şimdi gelelim sorunuza,
    Warlock ve Hunter kasmak diğerlerine nazaran biraz daha kolaydır. Petinizin tank / dps olarak size faydası gerçektende çoktur. Hem yanınıza da yoldaş oluyorlar. Fakat zaman zaman dungeon larda başınıza da iş açmıyorlar değil .
    Paladin ilk başlarda tatmin edici skill açılmadığından sıkıcı gelebilir. Fakat sonradan açılıyor paladin :). Kendi fikrimi soracak olursanız, paladinler 100 level da zevkliler. Etrafında ki insanlara getirdiği fayda çok fazla.
    Warrior zaten hep zevklidir benim için. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Aynı şekilde Death Knight lar. Onlarda sizi pişman etmezler. Fakat Dk'ya alışmanız biraz zaman alabilir.
    Mage ve Rogue, ustalaşması zor olur diye düşünüyorum. Şahsen mage kasarken sürekli öldüğümden anam ağlamıştı. Aynı şekilde Rogue.
    Monk ve Druid bence hep zevklidir. Çünkü ikisinin size kazandırdığı mobility, diğer class lara nazaran çok fazla. Mobility bakımından bu ikisini öneriyorum hocam.
    Şamanlar zayıftırlar ama sağladığı faydalar göz ardı edilmezler. Canınız sıkılabilir, neden herkes bana saldırıyor diye . Ama eliniz alıştıktan sonra da oyunu cehennemee çevirebiliyorlar.
    Son olarak Priest. Bu konu hakkında yorumum yok denecek kadar az, söylemeye değecek bir şey bulamadım Priest konusunda.
    Bunlar benim oynarken gördüğüm şeylerdir, varsa yanlışım haber ediniz ki insanlar da ileride mağdur olmasınlar.
    Uzun lafın kısası, eğer ki level alırken çok fazla zorlanmamak, 100 level olduğunda eski raid boss larını rahatça temizlemek, aynı zamanda oynarken de güzel iş çıkarmak istiyorsanız Warlock, Hunter, Death Knight ve Druid kasmanızı öneririm. Bu classlar hem kendilerine attıkları heal olsun, hemde yarı tank yarı dps duruşları olsun, güzel class lardır.
    Bitirirken bir iki cümle daha söylemek istiyorum ki ortalık karışmasın . Tipik bir casual oyuncuyum. Ahım şahım yaptığım şey yok oyunda. Tek tabanca neler yapılabiliniyorsa onları yapmaya çalışıyorum. İşin erbabı değilim bu noktada. Sadece kendi fikrimi size belirtmek istedim.
    Tekrardan iyi level kasmalar.
    Buradan da yine Class lar, ırklar ve Funciton lar hakkında bilgi bulabilirsin.

    Düzeltme: Class isimleri kalınlaştırıldı, link eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 16 Ocak 2015; 5:56:59 >




  • Druid aç. Bi spec sarmazsa diğerini denersin ortalama her rol hakkında iyi kötü bi fikir sahibi olursun. Balance şu sıralar epey iyi arenada karşıma çıkınca aha yenildik diyorum direkt.

    Mage açma özellikle pvp düşünüyorsan. Ice lance atıp geçiyor başka iş yapmıyor diyen adamlara aldanma. Basit görünür ama ciddi oynayacaksan esasında kolay değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.