Şimdi Ara

Selenoid vana ve Gaz alarmı ve Cam Balkon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Uşakta oturuyorum.Kombiyi taktırdım.Bağlantılarını ve testini yaptılar.Daha sonra UDAŞ(Uşak Doğalgaz Dağıtım) gazı açmak için kontrole geldi.Lakin o sırada evde ustalar cam balkon takıyordu.Bunu görünce"sizin vana kesinlikle değişecek; Selenoid vana olacak ve buna takılı olan bir gaz alarm cihazı olacak,bu şart "dediler.Tesisatçıyı arayıp sorduğumda bunun şart olmadığını söyledi.

    Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
    Yani şart mıdır?

    Aslında güzel gerekli de birşey ama şart koşmalarından huylandım.

    Neden derseniz,çünkü UDAŞ görevlisinin yanında gelen kişi bizim evin doğalgaz kurulumunu,bağlantılarını yapan şirketin bir elemanı.Daha önce onlardan kombi fiyatı istediğimde ECA Confeo Premix için 2300 istemişlerdi.(Ben kargo dahil 1540a aldım) Acaba diyorum o şirket elemanı bana gıcıklık olsun diye UDAŞ elemanını yönlendirmiş olabilir mi?

    Ve son sorum bu Selenoid vananın bir ölçüsü,boyu markası oluyor mu?Fiyatları hangi aradadır.
    Ha!bir de vana değişince tesisat projesi de değişecek mecburen dediler.Onların bana Selenoid vana,gaz alarmı ve tesisat proje değişimi için verdikleri fiyat 300 TL.Ne yapayım? Saygılar.







  • yok mu bilen
  • bence alakası yok gibi zira o gaz alarmı gerçekten şart sanırım bizim eve de doğalgazcılar geldiğinde demişlerdi. yeni kayınpedere doğalgaz döşettik döşeten firma direk kendisi koydu zaten.
  • mutfaginiz kucukse ve davlumbaz aspirator iyi cekmez ve yeterisiz havalandirma her kuru fasulye pisirdiginizde alarm calabilir

    cok fiyat farki yoksa taktirin gitsin.-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.