Şimdi Ara

Sekiro:Shadows Die Twice GOTY Edition (2019) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
9
Favori
26.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Affetmem 


    Bir ara bakarsın tekrar. Diğer Souls oyunlar gibi sabır istiyor biraz. Alışınca akıyor.


    Sana iki kelimeyle ifade edeyim: Git gud  

  • Bu oyunu playstation'da 7 saat oynadıktan sonra bırakıp pc'de %75 hasar azaltan mod ile bitirdim. Kombatı çok güzel oyundu. Katanaların kullanımını, o kılıç çarpışmalarının hissini çok iyi veriyor. Souls türü arasında kombatı en tok en iyi hissettiren bu oyundu sanırım.


    Daha kolay mod oyunu bozmadı merak eden varsa. Aksine çok daha güzel bir oyun haline getirdi bence. Çoğu souls oyununu oynamama rağmen sekiroya sabrım yetmedi. Oynanış mantığının onlara ters olduğunu ve nasıl oynanacağını biliyorum ama yine de aşırı zor geldi. Onlarca yüzlerce kez ölerek parry'de vs ustalaşabilirsin ama bu yol zevkli gelmedi bana. En son Lady butterfly'a 25 kere öldükten sonra sıkıcı gelmeye başlamıştı oyun. Sen 100 kere vurunca kadın anca ölüyor, o seni 3-4 vuruşta öldürebiliyor ve aşırı agresif. Bossların çoğu bu şekilde. Bu yüzden mod kullanmayı düşünen varsa çekinmeden kullansın, oyun bir kişiye veya yoldakilere 30 40 defa ölmek istemeyenler için çok daha dengeli ve çok daha güzel oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 70 saatte bitirdim. (purification)

    11 saatte ng+ bitirdim. (shura)


    skilleri fulleyemedim. dragon maskı kullanmadığım halde, 2 skill kaldı.

    prostetikler de aynı şekilde. fountainhead palace a gidemediğim için lapis lazuli alamadım. 2 prostetik kaldı.

  • Dün bilmem kaçıncı kez tekrar başladım. Deli gibi oynayıp bitirmek istiyorum ama muhtemelen görüp görebileceğim en zor olduğunu da biliyorum. Gerçi bu sefer zincirle bağlı olan elemanı bir saatlik uğraş sonucu kestim, sonrasında yılanı da geçtim ve şu atlı bossa geldim. İlk oynadığımdan apayrı bir düzlemde devam ediyorum. Açıkçası bu harita yapısını sevmiyorum. Ya doğrusal olsun ya da minimap falan olsun bakabileyim istiyorum ama From Software işte. Akşam da atlı bossla uğraşırım. Bu sefer azmettim. Şu kırmızı uyarı gelen saldırıları zıplayarak mı blokluyorduk? Eğitimini verdi ama unuttum. Mikiri dedikleri o herhalde. Ama bazı kırmızı uyarılı saldırılar da bloklanmıyor galiba. Off çok fazla şeyi aynı anda aklımda tutmak ve gamepade dökmem lazım. 





  • Abi çıldırcam. Bir oyun bu kadar zor olabilir mi arkadaş? 5 saat olmuş ne yaptın 5 saatte dersen bambuçya derim. Şu Juzou mu nedir dev bir tane mini boss var. Yani deflect falan da yapılmıyor ki adam koydu mu ölüyorum, sağa sola kaçınarak keseyim desem posture barı dolmuyor. Abi Allah için söyleyin sosyal deney falan mı bu? Oyunu bitirdiğini iddia edenlere inanmıyorum ben tarikat falansınız muhtemelen bitirmiş gibi davranıyorsunuz kafayı yiyelim diye. Yok yani bitirilecek gibi falan bir şey değil çünkü. 99'dan beri oyun oynarım atariyle başladım ben böyle bir şey görmedim.





  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Oyun çok zor hocam, ben ara verdim valla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Oyun deflect olayını çözene kadar zor sadece deflect'i çözmeye çalışın. Gamepad ile oynuyorsanız l1 tuşuna 2 kere basmanız lazım belki bir kere basıyorsunuzdur. Zamanlamayı doğru tutturmaya çalışın ondan sonra kendiliğinden geliyor zaten. Proteze takılan yetenekleri kullanın fişek bazı bosslarda çok işe yarıyor. Fişeği 500 coinse atlı bossun oradan sağdan yukarı merdiven var orada isshin'e girmeden sağ tarafında npc var oradan alablirsin.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Xbox One gamepadi var. Deflect problem değil patır patır alıyorum deflect ile çözebileceğim düşmanları. Şu Drukard Juzou mesela deflect ile çözülecek bir boss değil. Vur kaç yapmam gerekiyor galiba canını indirip öyle alabilirim. Video falan da izlemek istemiyorum kendim çözeceğim diye inat ettim. Eskisi gibi her gün on on iki saat oynayabilecek vaktim de yok akşamları iki üç saat anca. Yani çok acayip bir oyun bu Dark Souls serisini defalarca bitirdim, on sene önce Ps3 almıştım sırf Demon's Souls bitirmek için vs. ama bu bambaşka bir şey ya. Kolsuzum evet ama bu kadar kolsuz da değilim be abi. 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Önce etrafındakileri temizle sonra bossun agrosu kesilinceye kadar kaç sonra arkadan ilk fazını al. Sonra ortalarda sabit duran bir dayı var onunla konuş yardım ediyor boss ona saldırırken arkasından vur. Bossta kırmızı işaret çıkınca geri kaç kılıç saldırılarına deflect yapabilirsin.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bu sıcak havalarda bu oyun hiç çekilmez. Kolay gelsin.  

  • Abi hayat bu oyundan çok daha kolay ya. Akşama kadar kafam şişmiş insanla uğraşmaktan, eve gelmişim karnımı doyurup duşumu almışım açayım oyun oynayayım diyorum duvarları yumrukluyorum. 


    Çok fazla mob var. Bu kadar fazla mob ile aynı anda da dövüşemiyorsun. Oyun hiç öyle gizlilik kasabileceğiniz ve tek tek avlayabileceğiniz yapıda bir oyun da değil bu arada bakmayın ninja shinobi falan. Moblar da öbek öbek geziyorlar. Drunkar Juzou'ya giden yolda rahat bir 10-15 tane mob kesmeniz gerekiyor. Orantısız olmuş.

  • Zebercet bu oyun sana göre olmayabilir.

  • Lady Butterfly sizlere ömür arkadaşlar. Daha da beni kralı gelse tutamaz. 


    Gyoubu Oniwa'ya daha önce defalarca ölmüştüm ve bana imkansız geliyordu. Lady Butterfly'dan sonra tek seferde geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Ağustos 2023; 16:40:51 >
  • Owl'a geldim. Emin tam çözüm videosunda tam atak yapacakken arkasına sıçraya sıçraya kesti ama ben ilk fazı alamadım. Bir türlü ayarlayamıyorum. Kılıcı çok uzun ve geniş açıyla saldırıyor. Hasarsız olarak arkasına geçmek imkansız gibi. Bir saattir deniyorum ama ı ıh olacak gibi değil. Daha bir de ikinci fazı var.


    Yok olmuyor. Buraya gelene kadar iyiydi de olmuyor yani. Deflect ogrenince kolaylasiyordu hani. Defletin hicbir anlami yok su an. İlk fazi gecemedim.


    Kestim şerefsizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 5 Eylül 2023; 23:38:11 >
  • Sword Saint Isshin'in 4 faz olması adilik şerefsizlik değil mi? Hatasız oynamanızı istiyor burada. Yalnız deflect'i mükemmelen yapsanız bile postur barınız eninde sonunda düşüyor ve bu da deflecti anlamsız hale getirebiliyor. Şemsiye olmadan kesmek imkansız diyorlar, ben de şemsiyeyi bulamadım. Nasıl yapsak, şemsiye mi farmlasam?

  • Üç gündür Sword Saint Isshin'in ilk fazını alabilmeye çalışıyorum. Öldüremeyeceğimi biliyorum. Öldürmek ve oyunu bitirmek gibi bir kaygım da yok. Vazgeçtim çünkü. Bezdim, yıldım. İlk fazını alıp oyunu sonsuza kadar hayatımdan çıkmak üzere silmek istiyorum. Kütüphaneden komple kaldırmayı bile düşünüyorum. Akıl mantık işi değil bu boss. Şimdi bozuk falan diyeceğim oyun sana göre değil diyeceksiniz ama böyle bir zorluk anlayışı olamaz abi. Miyazaki'yi sandalyeye bağlayacaksın, şu bossu öldürene kadar ne ekmek ne de su vereceksin. Ciddiyim eğer öyle bir imkanım olsa yaparım bunu.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Açın bi trainer mutluluklar dileyin hocam :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Asla hile kullanmam. Hile kullandı diye en yakın arkadaşım üç ay konuşmadım ben. 


    İlk fazını aldım ve oyun benim için bitti.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi :)) ben bir oyunda 3 4 denemede kesemediğim bossa kesinlikle trainer açarım
    Önemli olan bitirmek nasıl bittiği önemsiz benim için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Saldırı gücü, can, skill gibi yükseltmeler ne durumda? Sakın Boss atlama bütün bossları ve mini bossları kes.


    Yazdıkların hala bazı şeyleri bilmiyormuşsun gibi geliyor bana. İlk faz çok kolay çünkü. Ne yaptığını bilirsen 15-20 saniyede geçiliyor. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin.


    Eğer her şey yolundaysa. Düşmanın hareketlerini iyi izle, odaklan, pratik yap, aceleci olma. Saldırı gücünü veya savunmanı yükselten eşyalar var. Onları kullanabilirsin. Sinirlenince oyunu kapat sonra devam et. Sinirlenince iyi sıçışa geçiliyor çünkü.


    Veeee sonuç  



    steamcommunity.com
    Steam Community :: Screenshot :: Before...
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2963148334


    steamcommunity.com
    Steam Community :: Screenshot :: After...
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2963148439



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 9 Eylül 2023; 20:16:2 >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.