Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice Çıkış Fragmanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beklentim çok yüksek, From Software çok kaliteli işler çıkarıyor özellikle bu işlerin başında Miyazaki olduğunda seviye başka bir boyuta çıkıyor. Sektörde yaptığı oyunlarla yeni bir tür yaratmış olan bir firmadan bahsediyoruz, heyecanlanmamak elde değil. Sekiro hem farklı hem de tanıdık görüyor. Souls serisinden aldığı yanları ile ben bir From Software oyunuyum diyor fakat kendine has yanlarıyla da bir o kadar farklı görünüyor. Çok kaliteli bir oyun göreceğiz diye düşünüyorum, umarım yanıltmazlar. Ayrıca çıkış tarihi bile belli olmayan oyunları GOTY ilan etmek nedir ya?
  • Goty olsa ne olur olmasa ne olur olmayınca alıp oynamıyormusunuz.Sidik yarıştırmaktan vazgeçin bilmiyosunyzki daha ne bulup ne hakkında tartışma fantezisi bulalım.
    İşiniz gücünüz saçma sapan tartışma çıkarma fantezisi.Sonuçta ne olursa olsun alıp oynayacaksınız goty mi dert size ?
    Ne komik durumda insanlarsınız.
    Oyun bu be oyun oyun para verip oynayacaksınız tonla boş çene yapıyorsunuz elalem oyununu yapıp çıkartıyor para verip çenesini yapan sizsiniz.
  • Last of us 2 Ekimde çıkacak yazin kenara. Banko Goty olacak, metacritic 94 simdiden yazayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum kızım çok erken konuşuyorsunuz. Bu kadar erken kimin GotY olacağını bilmek zor. Yılın ikinci yarısı oyun bakımından fazlasıyla kalabalık olacak. Siz konuşurken aradan biri çıkıp alırsa kalakalırsınız öylecene. Şu an kimsenin yeri garanti değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oğlum kızım çok erken konuşuyorsunuz. Bu kadar erken kimin GotY olacağını bilmek zor. Yılın ikinci yarısı oyun bakımından fazlasıyla kalabalık olacak. Siz konuşurken aradan biri çıkıp alırsa kalakalırsınız öylecene. Şu an kimsenin yeri garanti değil.
    Geçen sene ben god of war olacak dedim çıkmadan, şimdi de çıkarsa last of us 2 banko. Bunlar öyle siradan tahmin edilmesi zor oyunlar değil. Baba playstation exclusiveleri bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    Geçen sene ben god of war olacak dedim çıkmadan, şimdi de çıkarsa last of us 2 banko. Bunlar öyle siradan tahmin edilmesi zor oyunlar değil. Baba playstation exclusiveleri bunlar. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt="">


    TLOU2 bu yıl çıkmayacak haberin ola. :)
  • neyin tantanası bu ya goty olmasa oynamayacak mısınız? goty olmayan oyun illa kötü mü oluyor? neyi tartışıyosunuz ki siz?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında çok az oynanış videosu ve mekanik gösterildi. Zaten öldükten sonra tekrar doğmakta soulsborne ruhuna aykırı gibi. Oyunun haritasıda gösterildi. Baya ufak duruyordu. Sanırım bu oyun bir ara oyun gibi düşünüldü. Asıl bombayı yeni nesilde görücez.
  • GOTY mevzusu oscar gibi.Ünlü isimlerin çok güzel filmlerin oscar almadığını biliyoruz peki neden?
    Mesela korku filmleri çoğu zaman oscar alamaz veya bolca patlamanın olduğu vurdulu kırdılu filmler.
    -Bi kere bu tarz ödüllerde daha once de iyi iş çıkarmışlardı bu yılda buna verelim ödülü denmiyor.
    -Oyunların sadece eğlendirenine verilmiyor bu tarz bi oyunun goty alması için çok fazla büyük olması rpg ye kaçması lazım oyunun bence.
    -Bu oyun daha çok fun kitleye değişik bir souls oynatmak gibi bir şeyi hedefliyor,bence goty olması çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekiro GOTY ye aday bile olamaz %0 ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY olup, olmamasının bir önemi yok, olmamalı da. Oynadığım oyunlar içinde bu ödülü almamış ama çok beğendiğim onlarca oyun varken, bunun tartışması gereksiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun otoriteleri toplanmış, şimdiden çıkmamış oyunun Goty olup olmayacağına karar vermişler bile
  • istediğimiz yerde save yapabilirsek istediği kadar zor olsun.
  • 2 yorum okuyalım diye girdiğimiz her yeri talan etmiş ps4 sahipleri resmen sşldfkşs olm 1500tl - 2500tl arasına ps4 almak zor değil ya.. sanırsın üstün ırk olarak doğmuş insanlar ps4 sahipleri her iki konsolun da kendi çapında avantajları var.. 3 5 exc. oyun oynamak için ps4 almak istemiyor demek ki insanlar..

    neyse hangi oyunun goty olacağı çok umrumda değil zira genel olarak yanlı kararlar alınıyor gibi görünüyor. ayrıca oyun işi zevk meselesi.. milletin burun kıvırdığı oyuna 300 saat gömersin.. goty olan oyunu 40 saat oynar kenara atarsın.. çok da şeeetmemek lazım bu meseleyi :)

    sekiro fena oyun olmayacak gibi ama çıkış fiyatından hayatta almam.. resmen adam soyuyolar ayak üstü.. gereksiz sidik yarışı yerine konuşulması gereken mesele bu olmalı sanki..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.