Şimdi Ara

Seçenekler: Mercedes ML Vs Range Rover Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
11.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandan kullandığım aracımı satıp yine jeep olarak 2006 yada 2007 Range Rover Sport HSE yada Mercedes ML 320 CDI almayı düşünüyorum.Ama bir türlü karar veremıyorum hangisi daha uygun olur diye,range in 2,7 dizel motoru çok hantal kullandım ama daha karizma olduğunu düşünüyorum Mercedes'e göre,maalesef her ikiside 2 sene içerisinde yenilenecek sanırım kasa geliyor deniliyor. Sizin de yardımınızı,fikrinizi almak istedim , siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Zaman ayırıp,yorum yapanlara çok tşkler.



  • İkisinede makyaj geldi zaten.Ben Ml'i tercih ederim performans yol Tutus manevra konfor her türlü Mercedes'i tercih ederim tek fark range dışardan daha sportif ve güzel duruyo.Ama mercedeste ağar ve sık duruyor.
  • Merc şehir konforu range arazi kabiliyeti

  • RR Sport 2.7 dizel gerçekten çok hantal.ML'nin spor paketi çok hoş duruyor.

    İlanlarda ki görüntüye bakabilirsin fikir olabilir.


    2009 ML Siyah

    2008 ML Gri


    RR olarak ise Vogue tercihim olurdu.




  • Bende aslında Ml den yanayım ama çevremdeki arkadaşlarım kafamı çeliyor 30 yaşında ML biraz daha yaşlı işi diyorlar.

    Lazarotti bütçemin üstünde verdiğin linkler,60 bin euro civarı bakıyorum kesinlikle spor paket olmalı bencede başından beri o şekil bakıyorum ml'lere.Bencede Vogue daha kaliteli ama tipi bana hitap etmiyor.

    spped need, yuzde 99 asfalttayız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dejavu227


    spped need, yuzde 99 asfalttayız :)



    O zaman Ml alın keyfinize bakın hocam


  • ML63 AMG alsan arkadaşların yorumu ne olurdu acaba?

    Kendimden örnek verirsem, 18 yaşımdan beri E serisi kullanırım.Bu yaşta sana bu araç gitmez diyenler, AMG jant konduktan sonra hepsinin fikirleri değişmişti.

    Bu tarz yorumlar her zaman yerli yersiz yapılır.

    Sahibinden.com'da 100 bin TL civarı spor paket mevcut.Yanlız ML'ler yazılanların altına satılıyor pazarlıkta ciddi rakam kırabilirsin.

    Piyasada azda olsa 3.0 ve 3.5 dizel'de mevcut Sport'larda.



  • özel şoförlük yapıyorum . ml vardı patronumda sattık range 2.7 aldık . ben range rover dan yanayım . ml 'in biraz daha sert bir duruşu var ve bana daha hantal geldi range bakın derim
  • rr daha spor dursa da mercedesin daha şık ve zarif bir görüntüsü var bence. bagaj kısmı cam tasarımına da ayrıca hastayım.

    range roverın içi estetik anlayışından son derece yoksun bir şekilde dizayn edilmiş. çok kaba ve kalitesiz duruyor. mercedes bu konuda da bence farkını ortaya koymuş. göze hitap eden bir göğüs tasarımı var.

    ayrıca ml 320 cdi lar bmw 3.20dlere rahat bir şekilde yetişebilirken, range rover boy boy fark yiyor.
  • ben lamı cimi bilmem arkadaş yukarıda hangisini seçersiniz diye sormuş . range range range range
  • Bunlar büyük, kasaları ağır ve 4x4 arabalar. Range Rover 2700cc sanırım. Bu motorun vergisi 3000cc ile aynı. Aynı vergiyi ödeyeceksem kesinlikle 2700cc bir araç almam, 3000cc alırım. Aralarındaki ciddi tork-hp farkı olacaktır.

    Ben olsam X5'i de seçeneklerin arasına katardım

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2007-model-x5-38039951/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsndynasty

    ben lamı cimi bilmem arkadaş yukarıda hangisini seçersiniz diye sormuş . range range range range


    Bu adam bir şeyler biliyor.
  • Range e bakıp görüntüsüne aldanan arkadaslar için söylüyorum.İkisiylede çok gezdim çok km yaptım.Görüntü istiyosan range Sport al(taksi kadar fazla)Ama konfor,Performans vs..istiyosan Ml'i tercih edin.Ayrıca Ml tipsiz bı araba değil çok ağır ve sık duruyor.
  • barisozyurt,X5'te seçeneklerimin arasında olmasını bende isterdim ama 70 bin euro dan aşağı yok,verdiğin linkteki ilanda hata var,yada yabancıdan yabancıya.MTV hesaplanırken 3000cc ve altı olarak alındığı içi ikisininde vergisi aynı oranda.

    MRT87,bencede karşılaştırmada ML bir adım önde,dayanıklılık konusunda da araştırma yaptım rrs un yedek parça sıkıntısı nadirende olsa bekleme süreleri olabiliyormuş ve servis ücretleri nerdeyse 1,5 katı daha fazla rrs'un.(araştırmaları Mercedes Mengerler ve Anıl oto dan yaptım)
  • Lazarotti,öyle bir ML sahibi biliyorsan bana söylermisin ben fiyat konusunda burnundan kıl aldırmayan tiplerde var.
    Dün 1 tane baktım 2006 model sport paket 62000km de siyah içi gri nubuk,basamaklar,keyless,DVD nav var.İndirme kaldır dışında dolu bir araçtı.Kaporamı verip ustama baktırıp almaya gittim.62,500 diyordu bende 60000 bine gittim.Nuh diyor peygamber demiyor 61,000+motorllu taşıt vergisi dedi.Yani alım satm işlemleri vergidir topladığında 62.000 e geliyr fiyat.Bende herşey dahil 60,000 olursa beni aramasını rica ettim..
  • RR hantal, Mersonun tasarımı parasını göstermiyor. Bence X5.
  • ticaretle uğraştığım için X5 e seneye düşünebilirim ancak..Şu anda risk alamam malum seçimler var,ve euro ile satılıyor araçlar.Bütçe 60 bin
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok tşkler.RR sport bakmıyorum daha fazla genelde sizinde söylediğiniz gibi bir çok konuda ML bir adım önde.Darısı düzgün olanını bulmakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dejavu227

    Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok tşkler.RR sport bakmıyorum daha fazla genelde sizinde söylediğiniz gibi bir çok konuda ML bir adım önde.Darısı düzgün olanını bulmakta.



    en doğrusu en mantıklısı. ml rr sporttan da x5ten de kaliteli bir araç.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.