Şimdi Ara

Sebze Yemekleri Yemeyen Çocuğa Astronot Hapı Bilen Deneyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Bundan bir kaç ay önce televizyonda ünlü bir çocuk doktoru; sebze yemeği yemeyen bir çocuğun annesine, çocuğa astronot hapı kullanmasını tavsiye etti. Bu hapta yeşil sebzelerde bulunan vitaminlerin olduğunu, çocuk yemek yemiyorsa bu hapın sebze yemeklerinin yerini tutabileceğini söyledi.

    Çocuklarım 2011 ağustos doğumlu. Erkek olan yemek yemiyor , karşımız bakkal, sokağa çıktığı an bakkala koşup, abur cuburları topluyor. Süt ve meyve yiyor. Oda az. Çok acıkırsa boş ekmek. Yalvarsam yakarsam kızsam bağırsam yine aynı şey değişen yok. Sebze yemeği yediremiyoruz. Bu nedenle konuşma konusunda biraz geride. Konuşuyor ne dediği anlaşılmıyor. Endokronoloji doktoruna göre sağlıklı bir çocuk. Sadece dil eğitimi alması gerekli. Ancak yemek yemiyor bu çocuğun beyni nasıl gelişecek. Çok üzülüyorum, balık yağı omega 3 - omega 6 kullanmıştık 2 -3 yaşlarındayken. Arada Polivit veriyorum.

    Bu astronot hapını kullanan var mı ? Kullanıpta etkisini gören var mı ? Başka bir fikri olan var mı ? Yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.







  • Astronot hapı dedikleri aşağıdıki Linkte bahsedilen mi acaba ? Yazının konu başlığı: Bin yılın süper besini Spirulina

    http://www.bitkiselmarket.biz/spirulina-nedir-spirulinayosun-hapi-faydalari/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.