Şimdi Ara

Sayfalar Bazen Çok Yavaş Yükleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Dün bilgisayarım açılmadığından dolayı bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. Tekrar Windows XP SP3 yükledim. Ancak formattan önce hiç olmayan bir sorun oluşmaya başladı.

    Normalde internet siteleri çok hızlı yüklenirken hiçbir sorun yokken bir yavaşlama başlıyor ve bu internette dolaşmamı tek kelimeyle imkansız hale getiriyor. Önbelleği bilgisayarımda kayıtlı olan sitelerin yüklenmesi bile dakikalar sürüyor. Ancak bu yavaşlama sırasında bir online oyuna girersem pingimde bir artma ya da indirme hızımda bir yavaşlama olmuyor.

    10 Mbps UyduNet internetim var. Tüm indirmeleri halen 800KB-1.1MB arasında yapıyorum. Normalde internet sayfaları da 'anında' diyebileceğim kadar hızlı yükleniyor, ancak zaman zaman internette gezerken böyle bir sorun başlıyor ve bir süre sonra kendi kendine geçiyor, ancak devam ettiği süre boyunca internette dolaşmayı imkansız hale getiriyor. Ayrıcawww.google.com adresi de çok yavaş açılıyor, ancak açıldıktan sonra bir arama yaparsam sonuçları anında yükleniyor.

    Sorun sırasında kullandığım DNS' yi devre dışı bıraksam da sorun geçmiyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir, bildiğiniz bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler. (Bu konuyu yazmaya başlamadan önce bu sorun başlamıştı, ancak o kadar yavaşlatıyordu ki bu kategoriye girip bu konuyu açmaya başlamam dahi 10 dakikadan uzun zaman aldı.)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.