Şimdi Ara

Satılık veya Takaslık Tertemiz Garantili Meizu16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde sıfır kondisyonda 15-16 ay daha garantisi devam eden ve bugüne kadar hiç sorun çıkarmamış meizu 16 cihaz bulunmaktadır.

    Cihaz alındığından beri kılıf ve tempered glass ile kullanılmış ve sıfır kondisyondadır. Dikkat edilirse ekranda görünen tüm ufak tefek çizikler tempered glass üzerindedir. onu kaldırınca altında ekran tertemiz ve sıfırdır.

    Kutusu ve full içeriği ve faturası mevcuttur. Türkiye Kvk servisi garantisi altındadır. kaçak veya imei kayıtlı, imei atılı saçma cihazlarla kıyas etmeyiniz.

    Cihazda son çıkan sürüm flyme 8 arayüzü vardır fakat bu sürüm yeni çıktığı için Türkçe dil seçeneği önümüzdeki aylarda gelecek ben İngilizce kullanıyorum. isteyen olursa flyme 7 yükleyip Türkçe yapabilirim.

    Cihazı denk veya üst cihazlar ile takas edebilirim. İstanbul'da elden görerek takas tercihimdir. satış için yine İstanbul'da elden satış tercihimdir.

    Fiyat:1550 Lira

    Resimler için link:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-veya-takaslik-tertemiz-garantili-meizu-16-766767192/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs17 -- 19 Aralık 2019; 12:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.