Şimdi Ara

Satılık Uo Sunucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2002'de ilk adımlarını atıp yurt dışından açık tuttuğumuz vede ingilteredeki oyuncuların dahil olduğu sunucu 2004 tarihinde trdede aktif halde kullanıma başlayarak heyecan dolu serüvenine devam etti.

    Askerlik görevim için gittiğimde yaşanan sponsor vede yetkililer arasındaki sorundan doğan kargaşa ile bir dönem kapalı kalan sunucuyu daha sonra komple yenileyerek çok değişik scriptlerle askerlik dönüşü açtım ama işlerimin yoğunluğu sebebi ile devam edemedim.

    Bunca emeğin heba olmaması vede en başttan sorunsuz bir sunucu hazırlamanın ne kadar meşaakatli bir iş olduğunu bildiğimden emek vede çalışma hakkı olarak belli bir ücret karşılığı Site 1 Yıllık kullanım hakkı Site Destekli Connectör Patch Vs Eklenebilir Vede Sunucuyu Komple Hazır Hali İle Vermeye Karar Verdim.

    Satış Esnasında Saveler Verilcek Fakat Accountlar Sıfırlanıcaktır Kimsenin Şifresini Kimseye Veremem Kusura Bakmayınız.

    Almayı düşünen arkadaşlarla msnden konuşabiliriz ortak bir yol bulursak anlaşırız vede gereken desteği vermeye hazırım tabii yoğunluğumun el verdiği zamanlar çerçevesinde.

    Satılan Sunucu Adresi http://www.infinityuo.com İnternet Explorer İle Görüntülerseniz Daha Aydınlatıcı Olur Firefoxda Flashları Falan Açmaya Bilir.
    Satan Kişi FearlesS Msnde admin@infinityuo.com

    Tekrar Belirtmek İsterim Amaç Para Kazanmak Değil Tamamen Harcanan Emeklerin Boşa Gideceğine Belirli Bir Düzeyde Değerlendirilmesidir İstenecek Ücret Onca Harcanan Zamanın Vede Bir Oyun İçin Uykusuz Geçen Gecelerin Beyin Fırtınalarının Bir Nebze Ter Hakkıdır Diyebiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.