Şimdi Ara

satıcam fakat bagaj su alıyor?fikir verin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
17.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam arka koltugun orda su var mı peki ? Benimde aracım arkadan su alıyor acaba bagaj da su dolmuşmudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç kabinde su yok.
    acaba ilana yazsam ve 400 civarı fiyat düşsem nasıl olur? artık hiç içimden gelmiyo servislerin yolunu aşındırmak ve uğraşmak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirenia

    iç kabinde su yok.
    acaba ilana yazsam ve 400 civarı fiyat düşsem nasıl olur? artık hiç içimden gelmiyo servislerin yolunu aşındırmak ve uğraşmak...

    yaz hocam ama
    400 tl düşme birden
    200 tl düşür 200 de pazarlık düşür

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagajı boşaltıp gazete kağıdı veya sünger koyun.Araca benzinlikte 2-3 defa yıkama yaptırın,suyun nereden geldiğini anlarsınız.
  • Arac nedir ilan linki varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlana yazmayın kaçar millet hocam bence tespit etmeye çalışın su alan yeri ve tamir ettirip öyle satın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su biriken yerden bi delik actir matkapla, birak girsin su , su akar yolunu bulut (:
    Gecmis olsun. İyi niyetinizi kutluyirum. Satilan malin ayibi varsa soylenmeli. İnsallah firsatci degil de iyi niyetinizi anlayan birine denk gelirsiniz.

    Gorusum :
    2005 model arabada curuk delik olmaz. Kaza esnasinda far tamppn ya da bagaj kapagi esnemis be simetrisini yitirmis olabilir. Fitiller de onemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar verdim ilana yazmicam. ama arayana belirtcem ve fiyattan düşücem. teşekkürler cevaplar için. bu su alma mevzusu çok baş ağrıtıyo birsürü insan muzdarip. ne doğru düzgün çözüm bulan var ne ilgilenen usta. bencede arkadan kaza sonrası biyerde simetrisini yitirdi tespiti çok zor ve meşakatli...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirenia

    karar verdim ilana yazmicam. ama arayana belirtcem ve fiyattan düşücem. teşekkürler cevaplar için. bu su alma mevzusu çok baş ağrıtıyo birsürü insan muzdarip. ne doğru düzgün çözüm bulan var ne ilgilenen usta. bencede arkadan kaza sonrası biyerde simetrisini yitirdi tespiti çok zor ve meşakatli...

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirenia kullanıcısına yanıt
    Dogru olani dusunuyorsunuz..O cevrenizdeki Itele gitsin diyenlerin Allah'tan korkusu yok besbelli..Kul hakki cok agir olur ahirette..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilanı düzenledim koydum. onaylanınca malum site ilan no veririm incelersiniz. cevaplarınız için teşekkürler herkese hayırlı kazançlar mutlu günler diliyorum.
    ilan ile alakalı fikirleriniz olursa yazı lütfen.
  • no: 200627694
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58


    quote:

    Orijinalden alıntı: Redese


    quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

    Basit bir sorun, birçok araçta oluyor iyibir usta bulamamışsınız belliki,servise gösterin çözülür, sıfır araçlarda bile duymuştum aynı sorunu.

    0 araçtamı su alıyor. Şeytan kulağına kurşun.

    Reno- dacia kullanan bazı arkadaşlardan duymuştum böyle şikayetler, üretim hataları olabiliyor .

    Üretim hatası olabilir gayet normal.Ben focusumu aldım ilk yıkadığımda baktım sol ön kapı direk çıtası plastik parça 3 cm ayrıldı yerinden su yiyince

    Götürdüm attım kafalarına klipsleri bozukmuş

    Bu arada konu sahibi arkadaş acaba fitillerden su alıyor olabilirmi diye düşündüm.Tavsiyem akvaryum hortumu yani serum hortumu geçir fitillerin içine masrafın 3 tl olur fitiller zamanla sertleşir ezilir delik yırtık olmasına gerek yok bu işlemi yaptıktan sonrada yumuşak olanından az bir vazelin sürerek iyice yedir fitile sonra yıkat bakalım bida olacak mı




  • fitilden değil hocam su içten yürüyor araç hb. içten stepne kısmına yürüyor su :(
  • benim yariste de aynır sorun vardı, arabanın içi göl oluyordu. arka stoplar yerinden oynamis, slikonlamistim duzelmisti. ama baya ugrasmistim.
    ici su dolunca bagajdan gelmesi hic aklima gelmemisti.
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    R9 kullanıcısıydım. Bagajda ekmekler varken arabayı yıkatma gafletinde bulundum. Sonuç: Ekmeklerin tamamı hamur oldu. Hepsi su içinde kalmış.

    Dediğinizi çok iyi anlıyorum. Yukarda biri Dacia'ların da su aldığını ima etmiş. Hangi modelleri acaba. Solenza mı? Loganlarda hiç duymadım böyle bir şey.
  • Bu olaylar daha cok bu Fluence Filo araçlarında cok gordum servıste maalesef kapottacılar ıle kon ustugumda eskısı gıbı olamadığını soyledıler bır tane Fluence de 6. sanayıdede denk geldım bagaj havuzundan oda alıyor kaportacıya gıdıyordu renolardada bu klasık sorunkmu yoksa hatchback arabaların kaderımı dıyelım acaba ?
  • 9 yıllık aracımda bende geçen farkettim bu durumu, geçen hafta lastik patlamıştı, stepneyi çıkarırken bir baktım orası göl olmuş. Lastiğin altındaki yalıtım keçesi falan sırılsıklamdı, eve dönünce keçeyi kurusun diye dışarı çıkarttım, biriken suyu beze emdirip boşalttım, bölgeyi kuruladım. Sacın da bazı yerlerde hafiften boyası kalkmış, ufak ufak paslanmalar olmuş, bayağı bir süre ıslak kalmış anlaşılan o bölge Ama ilginçtir orası göl gibiyken bagajın içinde, döşemelerde, halılarda nem bile yoktu, yokladım her yeri bir ıslaklığa rastlamadım.

    Tamamen kurulamıştım, bu gün tekrar kontrol ettim yine çok az su birikmiş o bölgede. Tabanda sacın üzerinde plastik kapak gibi bir şey var, sanırım oradan giriyor, çünkü tabanda su varken diğer bölgeler yine kupkuru. Lastikçi de stepneyi yerine yerleştirirken görmüştü ıslaklığı, "tabandaki kapaktan almıştır, oluyor öyle çok denk geliyoruz" demişti ama içim pek rahatlamadı.

    Arabanın arkadan ciddi bir kazası da yok, tek hatırladığım duran trafikte bir tane Accent gelip patlamıştı, arka tampon ayağı kırılmıştı sadece.

    Araç 2006 model Peugeot 307, km 290.000, sıfırdan beridir bende. Normalde gözüm gibi bakarım arabaya ama bu olay gözden kaçtı, bagaj içi döşemelerde ıslaklık görsem hemen müdahale ederdim ama lastik patlamamış olsa daha da farketmeyeceğim bir durum. En kısa zamanda servise göstereceğim bakalım servis ne diyecek.




  • 2019 Ağustos ayında Skoda Karoq araç aldım. Aracı aldıktan yaklaşık 3 ay sonra frenlerden sürtme sesi gelmeye başladı. Ankara'da servise gittiğimde sorunumu çözerken jantlara zarar verdiler. Son bir aydır da aracımın bagajına yağmurlarda 3 litre ye yakın su doluyor. Araba yıkamaktan korkar hale geldim. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman aracın garantisinin dolduğunu söylüyorlar. Servisle konuşmam gerektiği söyleniyor.


    Sorun 1 : Skodanın da dahil olduğu gruptaki arabalarda frenlerde asbest kullanılmadığı için fren balataları sert malzemeden olduğu için metalik bir sürtme sesi geliyor. Çözümü: orjinal balata taktırmamak.


    Sorun 2: Aracın bagajına (stepne havuzu) su ile dolması. Çözümü: skoda ve passat araçlarda sunroof varsa tahliye kanalları ne hikmetse bagajın her iki yanında yapılmış (mühendisin hala çalışıyor olması mucize). yine he hikmetse kanalların kanal ağzına kapak yapılmış, bu da zamanla 3-4 saç telinin bile sistemi kapatmasına neden oluyor. Servise kesinlikle gitmeyin, farlara ulaşmanızı sağlayan döşemeyi açınca yeşil renkli gideri görüyorsunuz, alt kısmını çıkartıp ağzını temizlediğiniz ve hatta kapağı çıkarıp attığınız zaman olayı kökünden çözüyorsunuz. Son olarak Skoda veya vw nin bu sistemini yapan mühendise selam söyleyin.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.