Şimdi Ara

Sanper Gölgelendirme Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adres : www.sanper.com.tr

    Site İçerik : Gölgelendirme Sistemleri

    Site : Kurumsal


    Gölgelendirme sistemleri üretimi yapan sanper türkiye ve yurt dışı olmak üzere bir çok proje de kendisini tanıtmış olup ürünlerinin modellerini geliştirerek müşterinin tercihi haline gelmiştir.

    Normal zip perde 'den farklı olan Sanper SP-30 Zip Perde modeli günümüz'de avrupa ülkeri olmak üzere ve balkanlar'da ciddi oranda satış yapmaya başlamıştır. SP-30 Zip perde fiyatları da sanper 'in satın stratejine uygun olarak tutulmuştur.


    Saper SP-40 Tavan Zip Perde tavan'da daha kaliteli daha estetik kalıpları üreten sanper tavan zip perdesi için de en verimli ürünü ürettiği için en çok tercih edilen ürünleri arasında ve en çok satanlar listesindedir.


    Zip Perde Çeşitleri

    Kullanım Alanları



    Zip Perde Çeşitleri ve Kullanım Alanları En dayanıklı ithal kumaşların bir araya getirilmesiyle üretilen zip perde modelleri otellerde, cafelerde, restaurantlarda ve teraslarda da büyük bir rağbet oranıyla tercih ediliyor. Alüminyum kasalı zip perdelerin bazı modelleri 5 yıl garantilidir. Kumaşı hem dayanıklı hem de hafif olduğu için rüzgar direnci de oldukça yüksektir. Son yıllarda kafe ve benzeri işletmelerde de kullanılmaya başlanmıştır. Su geçirmezlik özelliği ile birlikte yağmurlu havalarda bile maksimum oranda konfor sağlar. Son derece dekoratif olan bu perdeler dış mekandan bakıldığında estetik durur.


    sanper'i tercih etmeniz için bir çok etken vardır en önemli etken' GARANTİ SÜRESİ 10 YILDIR








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.