Şimdi Ara

Sandisk Bellek Gözükmeme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Elimde Sandisk Extreme model USB var. Laptop'a UEFI kurmak için GPT olarak biçimlendirdiğim belleği, TV'de gözükmediği için BIOS ya da MBR olarak Rufus'ta biçimlendirecektim. Bunu yaparken yazma hatası verdi. Daha sonra ise bellek gözükmemeye başladı . Herhangi bir ISO dosyası seçmeden de denesem Rufus hata veriyor. Disk yönetiminde birim olarak gözüküyor fakat biçimlendiremiyorum, belleğin offline olduğu hatasını veriyor. CMD'den denedim online yapmayı orada da online olduğu uyarısını veriyor. Bilgisayarımdan da biçimlendiremiyorum. Daha yeni aldım ürünü çıldırmak üzereyim, yardımcı olacak arkadaş varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.

    Sandisk Bellek Gözükmeme Problemi







  • Minitols ile halledeceğini düşünüyorum.

    https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AYNIADAM

    Minitols ile halledeceğini düşünüyorum.

    https://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html

    Hocam programa yabancı olduğum için kurcaladım biraz fakat yine de problemi çözemedim. Disk olarak programda gözüküyor fakat Bilgisayarım'da gözükmüyor.
  • hocam rufus vb diğer programlar ile deneyin, yaşadığınız problem, gpt ve mbr probleminden kaynaklandığı için, programda görüyosunuz, bilgisayarım da göremiyosunuz, muhtemelen, gpt ve mbr kısımlarında bir yanlışlık yapmış olmalısınız. rufus vb programlar ile biçimlendirmeyi deneyin. iso uzantılı bir dünya program var internet te.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByBaterist

    hocam rufus vb diğer programlar ile deneyin, yaşadığınız problem, gpt ve mbr probleminden kaynaklandığı için, programda görüyosunuz, bilgisayarım da göremiyosunuz, muhtemelen, gpt ve mbr kısımlarında bir yanlışlık yapmış olmalısınız. rufus vb programlar ile biçimlendirmeyi deneyin. iso uzantılı bir dünya program var internet te.

    Hocam zaten rufus ile biçimlendiriyordum . Herhangi bir sıkıntı yokken iso dosyasız biçimlendirirken yazma hatası verdi. Ondan sonra ne yaptıysam düzeltemedim. Rufus veya herhangi bir usb format programı ile de düzeltemiyorum. Usb rufusta no label olarak gözüküyor diğer programlarda hiç gözükmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.