Şimdi Ara

sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DonanımHaber;


    sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama


    sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama

    Sanalsaray.com adresinden firmanın kendisine (Durmaplay) World of Warcraft oyununda 10m sunucu olarak da twistingnether ' da Gold satışımı gerçekleştirdim. Kendilerine goldü teslim ettikten sonra canlı destek ile görüşüp teslimatı onayladık. Siteme 9000-(%20 komisyon alıyorlar) = 7200 TL bakiyem yüklendi. Zaten olaylar burada başlıyor. Nakit çekme talebi oluşturdum günlük limit 5000 miş. Talebim 1-24 saat içerisinde gerçekleşeceği söylendi. Canlı destekteki arkadaş büyük ihtimal yarın öğlen hesabınızda olur dedi :) Parayı alırken ne kadarda hızlılar değil mi. Şimdi olaylara bakın. Ertesi gün banka hesabıma girdiğimde paranın gelmemiş olduğunu görünce canlı desteğe bağlanıp sorunun ne olduğunu sordum. Bana benden aldıkları Gold sonrası hesaptaki goldun silindiğini, eski goldlarınında silindiğini hatta aldıkları prepaid kartlarında kullanıma kapatıldığını bu nedenle nakit çekim işlemimi iptal ettiklerini söylediler. Ben bu şahıslara söz verdiğim sürede söz verdiğim oranda teslimatı gerçekleştirdim fakat bunlar resmen goldun üstüne yatıp olayların benimle alakası olmamasına rağmen paramı vermeyip Blizzard ' a sanki yaptıkları iş yasalmış gibi (Blizzard'a göre Gold satışı yasaktır) Ticket atıp cevap beklemektedirler gelecek cevap pozitif ise yani Gold ve ürünleri geri alırlarsa benim paramı vereceklermiş. Negatif cevapta ise benim 7200 TL'm de gidiyormuş. Dünyanın neresinde olursanız olun bir malı aldıysanız malı satana parasını verirsiniz. O mal ile ne yaptığınız ya da amatörce aynı IP üzerinden sürekli yüksek miktar Gold ticareti yaparsanız banlanırsınız tabi. Yıllarca aynı karakterden millete Gold ticaret ettiniz aksini iddaa bile etmeyin bu sitede bile banlanan kişilerin konuları var arama buttonunu kullanın. Ben aylarca uğraşıp emekle farmla para biriktiricem siz kendi hatanızdan dolayı üyeliğiniz banlandı diye benim paramı vermeyecekseniz ha? Teslim aldığınıza dair görüntülerim de var. Şu site sayesinde size Gold satmak isteyen insanlara bir nebze olsun ulaşabildiysem ne mutlu bize. Herkes görsün ne yaptığınızı....








  • Şuanda ticket bekliyorlarmış blizzard'tan.Admin@durmaplay.com tarafıma 1 kere ulaştı ama durum bu %90 paramı vermeyeceklerini belli eden bi konuşmaydı.Güncelleme olduğunda buraya yazacağım.Herkese iyi forumlar.

  • Bence bir avukat ile görüşün bunu yani sonuçta teslim almış ve gold kendilerinde yok olmuş bunun senin ile ne alakası var ki?


    Hiç bir zaman buraya bir gold satışım olmadı çünkü "hiç bir şekilde sorumluluk almayacaklarını" açık açık yazmışlardı ben zamanında okuduğumda böyle bir şey olabilir mi? Hem benden komisyon alacaksın hem de bir sorun olduğunda hiç bir sorumluluğun olmayacak yok ya?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Aralık 2022; 18:9:53 >
  • evet dediklerinize katiliyorum ben ustume duseni yaptim.Ve surekli “sizden aldigimiz gold yuzunden” tabiriyle konusmalari;goldu ne sekilde urettiginizi bilmiyoruz demeleri(sanki oyunda uretme var dupe var :)) );ayipli mal muamelesi yapmaya calismalari gercekten cok ilginc.Dediginiz gibi avukata danisacagim sanirim.Ticaret bu alirsin verirsin aldiktan sonrasi saticiyi ilgilendirmez.İkinci el araba alirsiniz arabada bisey cikar veya cikmaz denk gelebilir eski sahibimi karsilar masrafini? veya diyelim elektronik sgaracilar toptan coil alirlar polis baskin yapar coili aldiklari yere para vermezler mi :) iste bu yuzden once parayi alip goldu vermek lazimdi. ama olsun buradan istiyorum ki herkes gorsun ne bicim bi firma oldugunu durmaplay in. maile cevap bekliyorum blizzard ile gorusuyolarmis bakalim parami alabilecek miyim.Blizzard ta gold satisi zaten yasak.Ne cevap bekliyorlarsa..

  • Satıcılarından %20 komisyon al üstüne kendi hatanın bedelini de onlara ödet :D Umarım mağdur olan tüm arkadaşlar bu konunun takipçisi olur.

  • sanal saraydan benim de bir arakadaşımın başına buna benzer bir olay gelmişti ortalama 1 hafta sonra para dönüşü olmuştu. inşallah sizinkide hayırlı sonuçlanır.

  • insallah bizde aliriz hocam. Pek umursamiyorlar ama gorecegiz bakalim.
  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Hiç zaman kaybetme sağlam bir Avukat bul ne yapabiliyorsun bir sor soruştur bu sanal dünya da "oyalama" taktiği çok meşhur.

  • Saçma bir ticaret mantığı sen bu işin riskini alıyorsun sonuçta adama parasını vermemek neden ticaret etiğine uyan bi davranış değil. Zaten bir alışverişimden sonra çok bulaşmadığım bir site ürünü çok geç teslim etmişlerdi. İnşallah paranı alabilirsin biraderrrrrr. sanalsaray yaşadığım gold satış problemi ve ödememe alamama 

  • x bir oyun firmasının yöneticisiyim diye bunları kafalayıp ofislerine gidip dövmek lazım...

  • ımgbb
    Screenshot-1
    https://ibb.co/74Yhz94

    gold üretmek neyse :D son verdikleri cevap budur hala bekliyoruz .

  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Bekle de bu sırada güzel bir avukat bulup elindeki ne kanıt var ise bunlar tek tek söyle ne yapılabiliniyor buna da bak


    Bu tip durumlarda belli bir zaman aralığı var hukuken

  • Blizzard size bir yaptırımda bulundu mu hocam gold satışı yaptığınız için? Yoksa yalnızca alıcı tarafa mı uygulanmış merak ettim. Goldun ediniliş biçiminde bir hile varsa sizi de patlatması lazım blizzard'ın çünkü.

  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    öyle bir yazmışlar ki sanki çalıntı altın satışı olmuş   . üstad sende ban yedin mi peki yoksa sanal saray tarafımı ban yedi sadece.

  • Bu tür alım satımlara hep şüphe ile yaklaşmışımdır.


    Gold satışını tanıdık/bildik kişiler ile yapmak en uygunu.Belki biraz zaman alabilir ama en sorunsuz alım/satım yöntemi olduğunu düşünüyorum.


    Siteler pek güven vermiyor.


    İsmini yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce ''wowpazar'' sitesi vardı.Telefon ile bile ne zaman arasan yardımcı oluyorlardı.Şimdi ki zamanda böyle siteleri bulmak çok zor.


    Bu olay ile ilgili benim düşüncem : Sana mı denk geldi? Büyük şüphe burada.


    Eğer sana karşı bir tezgah var ise sakın üzülme.


    Allah en güzel tuzak kuran ve hesabı çok çabuk görendir.Yanlarına kalmaz. 


    Geçmiş olsun.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Hayır benim için herhangi bir yaptırım yok çünkü goldu normal yolalrdan elde ettim.Shadowlands zamanından beri çiçektir madendir nerden bakılsa 7-8 aylık emekti o gold benim için.

  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt

    sadece sanalsaray yedi hocam cezayı benim hesabımda herhangi bir silinme veya ceza durumu yok

  • Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Dediğiniz siteyi bende hatırlıyorum.Gerçekten öyle şuan bulmak çok zor..Paramı almak için elimden geleni yapıyorum.Bugun tekrar mail attım cevap yok;sanalsaray canlı desteğe bağlanıyorum bilgim yok diye cevap alıyorum.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Buldum hocam avukatimi sadece suan ne adim atacaklar onu gormeyi bekliyoruz.Dediginiz gibi kanitlarimi yedekledim,şu saatten sonra ilk adimi onlar atsin bakalim.

  • uzaycolt U kullanıcısına yanıt

    Hocam emek vermeniz önemli değil, bu adamlar gold alıp sattığı için banlanıyorsa, sizin de aynı şekilde gold sattığınız için ceza almanız lazım. Gold satışı ve alışı yasak sonuçta. Bu iki taraflı bir durum onu demek istedim.


    Yani Blizzard çıkıp "Bu kişi çiçek toplamış, emek vermiş ona ceza vermeyelim gold sattığı için." demez. Sizin de yaptığınız Blizzard'a göre ban sebebi ama kağıt üzerinde tabii, ille de banlanacaksınız diye bir şey yok.


    Binlerce insan gold alıp veriyor arasında, Blizz anca böyle yakaladığını sallandırıyor.


    Sormak istediğim şey şuydu, bu adamlar goldu sizden aldıktan sonra gold hesaplarından silinip, hesapları ceza yiyorsa eğer, goldu aldıkları adamın yani sizin hesabınızın da kabak gibi goldu sattığı ortaya çıkması lazım ama size bir yaptırım yoksa bu durumda sanalsaray'ın size bahsetmiş olduğu hikayenin pek inandırıcılığı kalmıyor.


    Bunu kastetmiştim, Sanalsaray'ın hikayesi bana pek inandırıcı gelmedi. Madem onları bu alışveriş yüzünden uçurdular, alışverişte taraf olan size niye bir şey olmuyor.





  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.