Şimdi Ara

samsunR620 j01 modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler bu samsung un bu modelini en ucuz ve güvenli nerden alabilirim en az 6 taksit olacak



  • Arkadaşlar samsung genel merkezin numarası ve mail adresi lazım acil olarak.Serevis ile ilgili şikayetim var arızayı tespit etmemek ve ürünü yenisiyle değiştirmemek için beni oyalıyorlar çağrı merkezini aradım onlarda vermek istemediler.Lütfen arkadaşlar yardımcı olan olursa çok makbule geçecek.Sol kısımda yükaltında aşarı ısınma ve oyunlarda donma makinanın kitlenmesi gibi sorunlar mevcut.
  • Merhabalar,
    06.11.2009 tarihinde vatan bilgisayardan r620 js01 modeli samsung marka bir dizüstü bilgisayar aldım.Ürünün sol üst kısımında yani klavye üzerinde yük altında ve oyunlarda aşırı ısınma ve donma, makinanın kitlenmesi gibi sorunlarla karşılaşmam sebebiyle 04.12.2009 tarihi itibari ile İstanbul Bakırköy İncirli servisine gönderdim.
    Ürün kayıt işleminde başlayan düzensizlikler servis arıza tespit aşamasında da devam etti.Karşılaştığım ve mağdur bırakıldığım sorunlar:
    1-Servis fişine bütün uyarılarıma rağmen adres bilgilerim yanlış yazıldı.
    2-Servis fişinde arıza kaydı kısımına söyeldiğim ve belirtiğim sorunlar yanlış yazıldı ve bende kalemle üzerine değişiklik yaparak düzeltmem söylendi.
    3-Ürünün üzerinden etiketleri bile çıkarılmamış ve herhangi bir çizik veya darbe olmamasına rağmen, not kısmına ''muhtelif çizikler var '' ibraresi yazıldı.
    4-Teknik servisten bir kişi beni arayıp ürününüzü sabahtan akşama açık bıraktık ısınma göremedik diye bir bilgi verdi.Bende sorunun yük altında ve özellikle oyunlarda meydana geldiğini aşırı ısının elimi rahatsız edecek derecede artış gösterdiğini belirttim.Servis sorumlusu bu açıdan bakmadıklarını ve konuya hakim olmadıklarını gösterdi.
    Servis çalışanlarının yetersiz olmaları ve kayıdı alan kişi ve kişilerinin konu hakkında yeterli donanıma sahip olmadığı için ürünüm 10 gündür serviste ve hala çözüme kavuşmadı.Yeni ürünle değiştirmemek için sürekli oyalıyorlar.
    Çağrı merkezi konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirtti.Samsung genel merkez numarası ve mail adresini hiçbirşekilde vermiyorlar.
    5-15.12.2009 tarihi itibariyle servis müdürü ve servis çalışanlarıyla görüştüm ısınmayı ve donmayı tespit edemedik dediler.Bende üşenmeyip ürünü yanlarında açtım ve oyunlardan birini oynayarak makinanın donmasını ve sol üst kısımdaki ısınmayı gösterdim şaşırdılar yinede biz test etmiştik bulamamıştı dediler ve sorunumu çzömediler.

    Sizden yardım bekliyorum.

    Saygılarımla.
    Yukarıdaki yazıyı çevirebilecek arakdaşlar var mı acaba? Yurtdışına mail atıcam burdaki samsunglarla kimse ilgilenmiyor.Merkez dışında her yeri arardım yardımcı olmadı kimse.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.