Şimdi Ara

Samsung VS Kingston Tartışma, Yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung pop müzik gibidir, Kingston rock müzik gibidir. Hangisi uzun ömürlü dersen Kingston iyidir. Piyasada markasız bellek varken Kingston bellek kullanmak büyük lükstü.


    TBW olayına gelince yarın satayım da kapasite arttırayım dediğinde işine yüksek değerli olan daha çok yarar. IOPS değeri aynı anda gelen istekler gibi düşün. Pro serisi zaten iş istasyonu tarzı cihazlarda kullanmak içindir. O segmentte de kullanıcısı para olayına çok önem vermez. O yüzden normal kullanıcı evo serisini tercih eder. Sandisk, Kingston, Seagate, Samsung. Hepsini kullandım hatta iki bilgisayarda ADATA çalışıyor. Adata da Taiwanlı kaliteli eski bir üreticidir. 2020 de aldığım Sandisk 1Tb Extreme pro. Ev kullanımında şu anda %97 ömürde. Onu emekli ettim 2 tb lazımdı artık Kingston Fury renegade aldım. PS5 e de aynısından aldım. Ps4 Pro da Seagate firecuda 2 tb sata var tbw değeri çok yüksektir. 2800 TB mesela. Kızımın annemin bbilgisayarlarında 1 yıldır Adata Su650 serisi çalışıyor. İlk aldığım m2 ssd de Samsung evo 840 olması lazım 256gb idi ondan da önce Kingston HyperX sata ssd vardı. . Onları da arkadaşlarıma sattım hala kullanıyorlar Bir diğer bilgisayarda 2 tane Samsung 870Evo var 500 lük. Bunları neden yazdın dersen belli ki kararsız bir kullanıcısın ve kafan karışmış. Hepsini kullanıp deneyimlediğimmi belirtmek ve bir sorun yaşamadığımı anlatmak için yazdım.


    Sonuç olarak 2TB ve 1600TBW değeri ile KC3000 gayet iyi bir seçimdir. Fiyatların arttığı bir dönemde pahalı olanı al. 5 ay önce 4169TL olan Fury 2TB disk şimdi 9000TL lerde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 13 Şubat 2024; 21:15:41 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.