Şimdi Ara

Samsung ve Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung ve Huawei'den uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar yolda
    Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung ve Huawei, katlanabilir cihazlara olan yatırımlarını da sürdürüyor. Bildiğiniz gibi her iki marka, esnek ekrana sahip cihazlar konusunda sektörün başında yer alıyor. Ancak bu modeller, sahip olduğu fiyat aralığı nedeniyle pazarda yeterli bir paya ulaşabilmiş değil. Gelecekte ise bu durum değişebilir. Son raporlar, uygun fiyatlı katlanabilirlerin yolda olduğunu ortaya koydu. 



    2024'te uygun fiyatlı katlanabilir telefonlar tanıtılabilir



    TrendForce'un yeni raporuna göre Güney Kore ve Çin merkezli teknoloji devleri, katlanabilir telefonlarda yaşanan fiyat engellerini azaltmayı planlıyor. Böylece cihazlar daha geniş bir kitle için erişilebilir hale gelecek ve markaların pazardaki varlıklarını genişlemiş olacak. Mevcut katlanabilir telefonların başarısı düşünüldüğünde yeni haberin şaşırtıcı olmadığını söylemek doğru olur. 



    Ancak hem Samsung hem de Huawei imzalı modeller için 2024 yılına işaret edildi. Üstelik bu modeller yaklaşık 500 dolar veya daha düşük fiyat etiketine sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Huawei P70 ve P70 Pro için hazırlıklar başladı: Neler sunacak?



    Bu telefonların teknik detayları halen belirsiz. Ancak Samsung'un FE (Fan Edition) markası özelinde bu alana dahil olduğunu görmemiz olası. Niketim daha önceki raporlarda bunu doğrular nitelikte. Bu bağlamda orta seviye rekabetinin katlanabilir telefonlara da genişleyeceğini söylemek mümkün. Ancak bunun için bekleyiş bir süre daha sürecek.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/10/samsung-mid-range-foldable-phone-2024/







  • Katlanabilir telefonlarda tam anlamıyla bir rekabet yok. O yüzdende çok pahalılar ve olmaya devam edecek.

  • Dolar bazında fiyat düşmeden zor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonun biryerlerinden kısacaklar-kırpacaklar giriş-orta seviye dedikleri şey gibi. Materyal israfı.

  • Geç bile kaldılar. Benim gibi kucuk ekran isteyen ama elma istemeyenlerin alternatifi yok. Herkesin s23 alacak kadar parası yok.

  • Nerden baksan, kurun yıl sonunda 30 lirayı geçeceğini de varsaysak.. Vergisi filan 16-18 bin arası olur, ona da ucuz deriz artık. Askeri ücrette 15 bin civarı olur.. Yani bir maaş civarı ucuz katlanır telefon.. Gel de katlanma bu işe :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.