Şimdi Ara

Samsung UHD TV'lerde Nakit Geri Ödeme Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung şimdi de telefon yerine nakit geri ödeme desteği adı altında Yeni bir kampanya başlatmış. Twitter'da denk geldim de belki değerlendirmek isteyen olur diye paylaşmak istedim hangi modellerde hangi tutarda geri ödeme yapılacağı aşağıda kopyalayıp yapıştırdığım kampanya koşullarında yazıyor🙏🏼



    10 Yıldır Dünyanın 1 Numarası
    BÜYÜK EKRAN
    SAMSUNG SUHD TV’LERDE*
    BÜYÜK FIRSAT!
    31 Aralık’a kadar büyük ekran televizyonunuzu* alın,
    kaçırılmayacak geri ödeme fırsatlarından yararlanın.
    Samsung TV

    SAMSUNG GERİ ÖDEME KAMPANYASI KOŞULLARI

    1) Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. (‘Samsung’) tarafından düzenlenen Geri Ödeme Kampanyası (‘Kampanya’) kapsamında geçerli olan katılım ve yararlanma şartları işbu Kampanya Koşulları belgesinde (‘Belge’) ve Samsung tarafından yapılabilecek diğer duyurularda/bilgilendirmelerde belirtilmekte olup (Belge’deki ve diğer alanlardan duyurulacak şartlar topluca ‘Koşullar’ olarak adlandırılacaktır), Kampanya’dan yararlanmak isteyenler, işbu Koşullar’ı okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.
    2) Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından 14.11.2016 - 31.12.2016 tarihleri arasında satın alınmış Samsung marka 78KS9500, 65KS9500, 60KS8000, 55KS9500, 55KS8500 model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketiciler, Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişen miktarda (aşağıda belirtilmektedir) destek almaya hak kazanacaklardır.
    3) Kampanya kapsamındaki Ürünler stoklarla sınırlı olup; Kampanya’ya sadece T.C vatandaşı bireysel tüketiciler katılabilir, tacirler Kampanya’dan faydalanamazlar.
    4) Ürünler’i belirtilen tarih aralığında alan tüketicilerin, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak Ürünler’in kurulumunu 15.01.2017 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekmektedir.
    5) Ürün kurulamlarını bu şekilde gerçekleştiren tüketciler ardından 20.01.2017 tarihine kadarwww.samsung.com/tr/tvgeriodemekampanyasi adresinde yer alan kampanya kayıt formunu eksiksiz olarak doldurmalı ve Ürün faturası ile servis kurulum belgelerinin renkli ve okunaklı fotoğraflarını yine aynı forma yüklemelilerdir. Kampanyaya katılan tüketicinin, adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir.
    6) Formda istenen bilgiler; isim, soyisim, adres, TC Kimlik Numarası, adres ve formda belirtilen tüketiciye ait Türkiye’deki bankalardan birinde bulunan bir hesap numarası ve IBAN bilgileridir. Geri ödeme tutarının yapılacağı banka hesabının, adına fatura düzenlenen ve Kampanya’ya katılan tüketiciye ait olması gerekmektedir. Kampanya katılımında sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve Koşullar’a uygun olması durumunda, Kampanya’dan faydalanılabilecektir.
    7) Katılımcılar, sundukları bu bilgilerin Kampanya kapsamındaki faydaların sağlanması amacıyla 3. Kişiler ile paylaşacağını kabul etmektedirler.
    8) Bu şekilde formu dolduran katılımcılara, başvuralarının incelemeye alındığına ilişkin bir SMS bilgilendirmesi yapılacaktır. Katılımcının eksik veya yanlış bilgi girdiği durumlarda, yine bir SMS bilgilendirmesi yapılarak, düzeltmenin nasıl yapılacağı belirtilecektir.
    9) İncelemenin tamamlanmasının ardından, tüm Koşulları yerine getirdiği tespit edilen katılımcıya ’belirtilen banka hesabına 30 gün içinde destek ödemesinin yapılacağını’ belirten 2. Bir SMS gönderilecektir. Koşullar’ı yerine getirmediği tespit edilen katılımcılara ise, ilgili destek ödemesine hak kazanamadıkları bilgisi SMS ile iletilecektir.
    10) Modele Göre Sağlanacak Destek Bedelleri Listesi
    55KS8500
    750 TL
    55KS9500
    1000 TL
    60KS8000
    900 TL
    65KS9500
    1.500 TL
    78KS9500
    2.000 TL

    11) Yukarıda yer alan tabloda belirtilen model bazında değişen destek ödemeleri 2. SMS’in ardından 30 gün içinde, Samsung’un işbu Kampanya’daki 3. Parti Ajansı aracılığı ile yapılacaktır. İlgili destek ödemesi hesaba aktarıldığında son kez SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Verilen hesap bilgilerinin yanlış olmasından ötürü kaynaklanabilecek tüm sorunlarda münhasıran katılımcı sorumludur, Samsung herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Geri ödemenin yapılacağı SMS ile belirtilmesine rağmen, 30 gün içinde ödemesi yapılmayan katılımcılar, Samsung’un çağrı merkezini arayarak, sorunun incelenebilmesi amacıyla bilgilendirme yapmalılardır.
    12) Destek bedeli, herhangi bir eski ürün iadesi için yapılmamakta olup, Samsung eski ürünleri toplama işlemi gerçekleştirmemektedir. İlgili destek bedeline tüm vergiler dahildir. Bu destek ödemesinin vergilendirilebilir kazanç oluşturduğu durumlarda tüm vergi yükümlülükleri münhasıran katılımcının sorumluluğundadır, Samsung’un hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    13) Kampanyaya dahil olan Ürünler’de iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir). Ürün’ün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri alınması durumunda tüketiciye ödenen geri ödeme tutarının da iade edilmesi gerekmektedir.
    14) Samsung’un her zaman, tek taraflı olarak Kampanya’yı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, Koşullar’da herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkı vardır. Değişiklikler, Web-Sitesi’nde ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir.
    15) Bu kampanya, başka bir kampanya ile birleştirilemez, bir tüketici en fazla bir başvuru hakkına sahiptir, 2. Bir Ürün için Kampanya’ya katılamaz.
    16) Kampanya`ya katılarak, bilgilerinizin Samsung Gizlilik Politikası`na uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını,kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3.kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul etmiş oluyorsunuz.
    17) Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi vewww.samsung.com/tr/tvgeriodemekampanyasi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.


    ***10 yıldır dünyada bir numara: IHS Display Search'ün 2006-2015 yılları arasında adet ve ciro bazındaki pazar payı verilerine göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Önceki telefon kampanyasından telefonu gelen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saka gibi kampanya... s7 kampanyasinin yaninda cok kotu...
    25binlik tv alirsaniz 2000 iade...
  • 2016 biterken son kez silkeleme operasyonu yapalım demişler. Yeni seri televizyonlar çıkacak, o bütçelere çıkmış adam şimdi tv almaz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş
  • Trişka...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liralık telefon yerine 900 lira ödeme yersen.
  • önceki kampanyaya göre daha iyi kampanya yapılacağına resmen çuvallamışlar.

    Samsung kampanya departmanı cidden şaşırmış...
  • Fiyatından dolayı satamayan ürünleri para iadesi ile mi satıyorlar.
    Gerçekten ilginç her üründe en azından KU serisinde de yapsalar tamamda KS serisi zaten çok pahalı.
  • Techh kullanıcısına yanıt
    Onay mesajı geldi bugün, daha telefondan ses yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jubeii

    2000 liralık telefon yerine 900 lira ödeme yersen.

    telefonun maliyeti onlar için 900tl bile değil. bu tür promosyonlarda vergide ödemiyorsalar telefon vermek onlar için daha avantajlı.
  • m_alone kullanıcısına yanıt
    ölede ben telefonu nette ilanla satsam elime para geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.