Şimdi Ara

Samsung T5 Evo taşınabilir SSD duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung T5 Evo taşınabilir SSD duyuruldu
    Samsung’un yüksek fiyatlı EVO taşınabilir SSD ürünlerine alternatif olarak yola çıkan Samsung T5 Evo SSD modeli biraz daha düşük bir performans sergiliyor ancak dayanıklılık ön planda tutuluyor. 



    Samsung T5 Evo SSD özellikleri ve fiyatı



    Samsung T5 Evo taşınabilir SSD modeli 95 x 40 x 17 mm ölçülere ve 102g ağırlığa sahip. Metal gövde kauçuk detaylara sahipken 2 metreye kadar düşmelere dayanıklı. Dinamik termal koruma aşırı ısınma ve darboğazlara karşı sürücüyü koruyor.



    Ayrıca Bkz.SSD fiyatları artabilir! Samsung’tan her çeyrekte yüzde 20 zam kararı



    Sürücünün okuma ve yazma hızları 460MB/s seviyesine kadar çıkıyor. USB Tip-C portunun yanında küçük bir bildirim LED’i yer alıyor. Hızlar nispeten düşük kalsa da kapasite açısından tatmin edici. Sürücünün 2TB kapasitesi 190$ iken 4TB kapasite 350$ ve 8TB kapasite 650$ olarak fiyatlandırılmış.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/16/samsung-t5-evo-solid-state-drive-up-to-8tb-storage-released/







  • Çok mantıklı ve geç kalmış bir ürün. Yüksek kapasite, düşük ama kabul edilebilir bir hız, dolayısı ile olmayacağını tahmin ettiğim ısınma sorunu. Çok hız isteyen için T9 mevcut.

    Diğer yerli sitelerde 2 gün önce haber olmuş. DH editörler çok meşguller tabi. ayfon 20 de gelecekler, iOS 22 ile gelecekler vs derken fırsat bulamamışlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 17 Kasım 2023; 18:33:58 >
  • Thunderbolt gibi bir teknoloji var, NVME gibi bir teknoloji var.

    40 Gbps hızlara erişmemiz varken ulaşabildiğimiz hız 5 Gbps, 10 Gbps.

    Bir de 8 TB disk. doldurmaya kalksan 4-5 saat sürer heralde.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    hız kesinlikle kabul edilemez. en azından 20 Gbps - yani 2.5 GB okuma yazma hızlarını desteklemeliydi. 3.2 Gen 2x2 olmalıydı

  • O zaman T9 alırsın, herşey hızlı olmak zorunda mı? Tüm arabalar Ferrari olmalı gibi deli saçması bir yaklaşım bu. Hızlı olan model de var. T9 alırsan, niye alıyorsun diye dövmüyorlar. Allah akıl fikir versin.

    Neymiş Thunderbolt varmış. Tabi herkes senin kadar para saçıp Macbook Pro, Thinkpad Carbon vs almak zorunda. Ne için harici SSD bağlamak için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 17 Kasım 2023; 22:49:37 >
  • Bir akıllı sensin zaten. Adamlar bir yerden kısıp ucuz ürün sunmaya çalışıyor. Her şey güncel donanım olsa bu sefer fiyattan yakıncak millet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Ferrari ile veri aktarımın ne alakası var? Hızı sevmiyorsan bilgisayarında SSD kullanmazsın olur biter. Standart olmalı herkes ulaşabilmeli olduğunu söylemek istiyorum. Bilmem ne Creator diye satılıp içinde Thunderbolt konulmamalı her sisteme entegre edilmeli. Macbook Pro gibi pahalı cihazlar almak zorunda değilsin Mac Mini M1 ile bile kullanabilirsin onda bile Thunderboltvar. Elimde Macbook yok ayrıca bilmeden iftira atmanın bir manası yok. Nvme ve Thunderbolt teknolojisi seneler önce çıkmış bir teknoloji. Yorum yapmadan önce Wikipedia'dan bakıp bilgilenmeni öneririm. Bir teknolojinin çıkıp 10 yıl sonra kullanmanın manası yok kardeşim.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    chip pahalı olayı bence palavra.

    6 yıl USB 3.x https://tr.wikipedia.org/wiki/USB_3.0

    3 yıl önce Thunderbolt 4https://en.wikipedia.org/wiki/Thunderbolt_(interface)

    Thunderbolt 3
    Devices with Thunderbolt 3 ports began shipping at the beginning of December 2015, including notebooks running Microsoft Windows (from Acer, Asus, Clevo, HP, Dell, Dell Alienware, Lenovo, MSI, Razer, and Sony), as well as motherboards (from Gigabyte Technology), and a 0.5 m Thunderbolt 3 passive USB-C cable (from Lintes Technology).[85]



    USB4
    Main article: USB4
    The USB4 specification was released on 29 August 2019 by USB Implementers Forum,[102] based on the Thunderbolt 3 protocol specification.[103]

    It supports 40?Gbit/s (5?GB/s) throughput and is compatible with Thunderbolt 3 and backwards compatible with USB 3.2 and USB 2.0.[104][105] The architecture defines a method to share a single high-speed link with multiple end device types dynamically that best serves the transfer of data by type and application.

    USB4 supports DisplayPort?2.0 over its alternative mode.[106][107]

    In November 2020, Apple announced MacBook Air (M1, 2020),[108] MacBook Pro (13-inch, M1, 2020),[109] and Mac mini (M1, 2020)[110] featuring USB4. In April 2021, Apple announced iMac (24-inch, M1, 2021)[111] featuring two USB4 ports.





  • AfrikadaEskimo A kullanıcısına yanıt
    aynen üreticiyi değil tüketiciyi düşündüğüm için ben salağım güzel kardeşim. aynı teknolojiyi sende kullanacaksın sadece ben değil.

    Elimde bu hızlara sahip cihazlar yok. Standart olmalı artık diyorum OK?

  • Bende diyorum ki standart olarak eklenecek özellikler ürünün fiyatını arttırıcak adamlar bu yüzden bir yerlerden kısıyor bunu anlaman lazım OK?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.