Şimdi Ara

Samsung S4 i9500 vs. Sony NWZ-F804

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan karşılaştırma gibi gözüküyor ama evet bir nevi öyle

    Arkadaşlar, ben hem radyo istediğim için hem de telefonumdan daha kaliteli bir ses sahip olmak istediğim için kendime NWZ-F804 aldım. Ama açıkcası biraz hayalim kırıldı. Hayalimde canlandırdığım "berrak" sesi tam olarak bulmuş değilim. Tamam bunun için 1000-2000TL ödemem gerekli ama en azından sıfırı 600-700 gibi fiyata satılan ve kendinden amfili bir Müzik çaların da telefondan biraz daha iyi ses kalitesi vermesini beklerdim açıkcası. Cihaz bildiğimiz S4 ile aynı kalitede, sadece baslar biraz daha yumuşak ama güçlü, mid ve tiz sesler ise tamamen aynı.

    Nedir bunun sebebi sizce? Telefonun ses çipinin çok kaliteli olması mı, yoksa F804 müzik çaların aslında abartılacak kadar iyi bir müzik çalar olmadığımı mı?







  • 100 liraya sansa alsaydin keske

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha ben de sonradan düşünmedim değil. Üstelik Sony'nin tam performans çalışması için FLAC falan yükleyin diyorlardı. Yükledim... Ama gel gelelim 320kpbs MP3'ler ile seskalitesinde bir ayrıma gidemedim. Han ikendimi aşırı zorlarsam belki bir iki enstrümanı daha iyi farkedebilirmişim gibi geilyor ama madem bu kadar övülüyor farkedilir bir farkının da olmasını beklerdim açıkcası. Ama yok ve FLAC de hayal kırıklığı yaşattı bana. Üstelik SAğolsun S4 telefonum da FLAC oynatabiliyormuş, bunu da öğrenmiş oldum, ve yine ne MP3te ne de S4'te ses kalitesi farkını duyamadım. Üzücü vallahi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagricigman -- 28 Nisan 2014; 14:15:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.