Şimdi Ara

Samsung s2de tarayıcıyı her açışta inen swf sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 1 hafta önce arkadaşım facebook'ta beni bi swf'de etiketlemiş. Ben de gönderiyi gördüm tıkladım, indi ama açılmadı.

    Her neyse, şimdi telefondan ne zaman internete girsem kafasına göre o swf'yi indiriyor. Androidle gelen tarayıcının ön belleğini, geçmişini her şeyini sildim. Hatta facebook'u bile kaldırım ama hala her açışta iniyor bu swf.

    2. sorum ise şu şekilde, telefonun ana ekranda yer alan google arama motorunda dolphin browseri nasıl varsayılan tarayıcı olarak seçeceğiz?
    Dolphin browserin içinden varsayılan tarayıcı olarak seçmeme rağmen google'de arama yapınca gene kafasına göre androidle gelen tarayıcıda açıyor ve gene bu swf yi indiriyor telefon.

    Derdime derman olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Yoksa telefona benzin döküp cayır cayır yakmayı düşünüyorum da.


    Derdime derman olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    İyi bayramlar.







  • Derdime derman olamayan sayın arkadaşlarım öncelikle en azından 1. paragrafı okuduğunuzu ümit ederek iyi bayramlar dilerim. Telefonun yazılımını tekrar geri yükledim sorun halloldu. Yani baya hard format diye tabir edilen her şeyi baştan yükleme olayını yaşadım. Olur da aynı sorunu yaşayıp forumda derdine derman arayan arkadaşlar olursa bu çözüm yolunu deneyebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.