Şimdi Ara

Samsung R522 XS 08TR HDMI bağlantı ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Geçen gün Samsung R522 XS 08TR laptop aldım. HDMI çıkışını kullanarak LG marka 42" LCD tv ye bağladım görüntü olarak inanılmaz bir sonuç elde ettim beklemiyordum açıkcası bu netliği. Her neyse sorum şu TV ye HDMI 'dan bağladım fakat ses alamıyorum. Hiremco X3 uydu alıcım da TV nin diğer HDMI girişine bağlı. TV kumandasından input seçeneğinden uydu receiver ı bağladığım HDMI çıkışını seçtiğimde uydudan hem görüntü hem de ses alabiliyorum. Aynı şey laptop için geçerli değil maalesef.

    Acaba laptop ın HDMI çıkışı 1.3 değil ve ses aktarımını desteklemiyor mu?



  • Cevap veren yok mu?
    Başka bi yerde okudum zannedersem ses seçeneklerinde bunun ayarı varmış sesi HDMI dan ver gibi. Bazıları dijital ses sistemi bağlama ile ilgili bir topicde bahsediyordu. Eve dönünce bakacağım artık. HDMI dan da ses hallettimmi değmeyin keyfime HD kalitesinde 42" te oyun flim ohh tadından yenmez.
  • hacı bu gün yarın bende alacam bu ürünü halledince nasıl halettiğini yazarsın seviniirm .
  • Ses aygıtı seçeneklerinde bir bölümde elbet görürsün 2 seçenek var realtek aygıtı ve HDMI ses çıkışı diye. ikisi de çalışıyor gözüküyor fakat realtek varsayılan olarak atandığı için için laptobun kendi hoparlöründen ses geliyor. Varsayılanı HDMI yaparsan LCD TV den ses geliyor. Dün denedim ve oldu :)))
  • Arkadaşlar ben HDMI çıkışını ve kulaklık çıkışını yanlışlıkla sistemden kaldırdım bir türlü yükleyemiyorum, dolayısıyla LCD'den ses alamıyorum. (yani LCD'den sesi almak için varsayılan olarak işaretlediğimiz iconu kaldırdım) Nasıl geri alabilirim?
  • hallettim , sistem geri yüklemeyi çalıştırdım, ilk günüme geri döndüm C sürücüsüde !!!
  • Bende de bu sorun var.
    Laptop'u yeniden başlattığımda tv den ses alıyorum. Fakat Hdmı 1 den 2 ye geçip geri döndüğümde ses yok.
    Ses seçeneklerinden AMD High Definition Audio Device ( AMD HDMI Output) takılı değil gözüküyor. Tv'm Lg 42". Ses verdiğinde de takılılı değil vermediğinde de takılı değil gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.