Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 4 Ekran döndürme siyah ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler. 6 gün önce turkcell den almış olduğum NOTE 4 telefonumda dünden itibaren ekrani yan döndürdüğümde ekran tam dönecek iken siyah oluyor ve bekliyor. 10 sn sonra eski haline geliyor ve hemen tekrar dönmeye başlıyor ve siyah ekranda kalıyor yatay olmuyor. siyah ekranda iken dik konuma getirdiğim de tekrar eski halini alıyor. Bu sorun telefonu açıp kapattigimda gidiyor ancak açıldıktan 10 dk sonra tekrar bu sorun ile karşılaşıyorum. 2400 tl verdik telefona bu durum çok can sıkıcı. böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaslar varmı. Şimdiden teşekkür ederim.



  • kardesim bende daha dün aldım telefonumu . Kliksadan aldım .Telefonu acar acmaz zaten güncelledi kendini lolipop a . Kurdum işte programlarımı falan . Bi baktım ekran aynı sendeki gibi , döndürdüğümde siyah ekran oluo . Kararıyor. İşlem yaparken kararsız bi hale geliyor . 10 15 saniye müdahale edemiosun . Sonra dönüyo ekran istediğin yöne . Dik konuma getirdiğimde de aynısı oluyor. Kararıyor falan . Samsung Yetkili servisi aradım boyle bi sikayet daha once gelmemiş bize . Ürünü getirin bakalım dediler. Götürecem . Neymiş bi cozsünler bakalım . Servise götürmeden once bi video kaydı yap derim sana . Ben oyle yapıcam . Telefonun bu durumunu videoya cek ve ordaki servis elemanlarına izlettir. Sorunun ne oldugunu görsünler . Kendi kontrollerinde bu hatayı vermezse bunda bişey yok diyip geri veriolar telefonu . Sıfır telefon yaaaa. 24 saat olmadı alalı . Nas olur bole bişi . Kesinlikle sensör yada kalibrasyonda fabrikasyon bi hata ver. Ürün değişimi yapılıcaktır diye düsünüyorm .




  • slm arkadaşlar does not commute oyununu yüklediniz mi acaba . ben bu oyununyukledikten sonra oldu kamerada falan yan cevirince ekran kararıp bi dik konuma bi dik konuma kendi kendine döndüyor . oyunu sildikten sonra düzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bu sorunu bizzat incelemiş olarak söyliyeyim
    note 4 de 5.0.1 yüklü iken bu kamera döndürünce ekran kararma olayı oluyor ama 4.4.4 de bu sorun yok....
    bilginize...

    ayrıca bir bilgi daha vereyim....
    4.4.4 ile fotoğraf çekim performansı belirgin olarak daha yüksek ve ışık ayarı daha iyi....

    yahu şu 4.4.4 ile 5.0.1 farklarını bir konu açıp paylaşmak lazım
  • Arkadaşlar 4.4.4 te oluyor 5.0.1 gelmediği için bilemeyeceğim. Ancak sorunu su şekilde hallettim. Sol alt menüden açık olan uygulamaları kapatıp yüklemiş olduğum es task manager programı ilede tüm görevleri öldür dediğimde sorun ortadan kalkıyor. Yazılımsal bir problem olduğu kesin olarak netlik kazandı benim gözümde. Telefonda çakışan bir uygulama var ama ne acaba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.