Şimdi Ara

Samsung Monitörü Bozuk Geldi İade Kabul Ederler Mi? (Görseller Konuda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Xbox cihazım için Hepsiburada Samsung Türkiye resmi mağazasından LC24RG50FQRXUF model bir monitör satın aldım. Malum kur sebebiyle uygun fiyata bulabildiğim tek monitör buydu.


    Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24rg50fqrxuf-24-144hz-4ms-display-hdmi-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBCV000007NLNB?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye


    Kutuyu açtığımda ekranda herhangi bir sorun göremedim, hassas ve dikkatli bir şekilde ayağını kurmaya başladım ve ekranı çalıştırdım. Sonrasında ise sağ üst köşede bir hayli yoğun şekilde ölü piksellerin bulunduğunu fark edince hemen fotoğrafını çektim ve monitörü eksiksiz bir şekilde tekrar paketledim.


    Görseller:


    Samsung Monitörü Bozuk Geldi İade Kabul Ederler Mi? (Görseller Konuda)
    Samsung Monitörü Bozuk Geldi İade Kabul Ederler Mi? (Görseller Konuda)


    İade sürecinde kafama takılan şey, kutusunda alttaki görselde gördüğünüz üzere yırtık varmış. Bunu sonradan fark ettim ama kutudaki bu yırtık ekrana zarar vermiş olamaz diye düşünüyorum çünkü ekranı koruyan köpük üzerinde bir hasar görünmüyordu.



    Samsung Monitörü Bozuk Geldi İade Kabul Ederler Mi? (Görseller Konuda)

    Ürünü yarın kargoyla geri iade edeceğim fakat aklıma takılan sorular şu şekilde:


    1- Bu yırtığı gördüğümüz an kargocu tutanak tutturmamız gerekiyormuş. Tutanak tutturmadım çünkü sonradan fark ettim. Kutudaki yırtık sebebiyle iade sürecinde bana bir problem yaşatırlar mı? Siz yaptınız vs. şeklinde?

    2- Ürünü alırken 1240 liraydı. İade ettiğimde yenisini gönderemeyeceklerini söylediler çünkü fiyatı bir gün içerisinde 1350 liraya çıkmış maalesef. Zaten kur sebebiyle bir ürün alabilmek için kırk takla atıyoruz ona rağmen ürünü çok geç kargoya verdiler ürünü beklemem, sorunu fark etmem ve iade sonrasında aynısını alabilmek için ekstra para ödeyecek olmam bir hayli canımı sıkıyor. Haftalarca bununla uğraşacağım ki yeni bir mönitörüm olsun. Özellikle hiçbir suçumun olmadığı bu sorun resmen bana monitörü zehir etti. Ki iade alacaklarından bile emin değilim ilk kez başıma geldi. Bu durum için Samsung'dan birilerine mi ulaşmam gerekiyor ki derdimi anlatabileyim.


    Şimdiden herkese teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 14 Kasım 2021; 21:45:45 >







  • 14 gün iade hakkınız var, muhatabınız Hepsiburada.

    İade isteğini "Beğenmedim" seçeneğiyle açarsanız içerik kontrolü dışında başka bir işlem yapmadan iade almaları gerekir. Yasal açıdan olması gereken bu ama monitörün teknik servise gitme ihtimali var.

    İstekte sorundan bahsederseniz teknik servise gider. Süreç uzar ama sorun tespiti yapılırsa değişim veya muadil ürün talebi hakkınız olur. Yine yasa açısından seçim hakkı sizde olacaktır ama uğraştırabilirler.


    İlgili mevzuat (mesafeli sözleşmeler - ayıplı mallar): https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.6502.pdf





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.