Şimdi Ara

Samsung Monitör ve Servis Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    2,5 ay kadar önce amazon üzerinden Samsung S24R3580FZM 24'' bir monitör aldım, elimde o an için HDMI kablo olmadığından dolayı dönüştürücü ile VGA üzerinden kullandım. Zaman zaman backlight problemi vardı (brightness dengesizliği ve bilgisayar kapansa dahi monitörün kapanmaması) fakat sık sık da karşılaşmamıştım. Daha sonra HDMI kablosu temin edip bağlantıyı değiştirdiğimde monitör HDMI üzerinden bir bağlantı algılamadı. Kabloda sorun olabileceğini düşünerek mevcut kullanımdaki kablolardan deneme yaptığımda sonuç değişmedi. Ekran kartı HDMI da problem olabileceğini düşünerek sorun olmadığını bildiğim diğer ekran kartlarında da denediğimde bağlantı algılanmadı. nVIDIA ve AMD ekran kartlarında hiçbir cihazda HDMI bağlantısı algılamıyor. (Intel HD onBoard graphics, GTX 1060, RX 5600 XT, RX 6700 XT) Samsung servisi aradım ve bir servis çalışanı geldi hiçbir bilgisayardan görüntü alamadı. Yanında getirdiği TV uydu cihazını bağladığında menüsüne ulaşabildi ve HDMI da sorun olmadığını TV'lerde de sık sık karşılaştıklarını uyum sorunu olabildiğini söyledi. Backlight problemi servisin yanında olmadı fakat bu mesaja ekleyeceğim. Sonuç olarak Samsung merkezin o servis en iyi servisimiz dediği başka yerle görüştürmediği servis diyor ki oyuncu monitörü olarak aldığınız bu monitörün HDMI sorunu olarak bildirmişsiniz ahanda bu TV uydu cihazını görüyor senin 5 bilgisayarını görmemesini açıklayamam ama beni bağlamaz diyor, bunun üzerine yeni aldıysan geri gönder diyor. (Yani bir sorun olduğunun o da farkında).


    5 e XX markası olacağına Samsung olsun 7 olsun diyen kardeşlerim buyurun buda böyle bir anı hala Samsung ismine ve servis olanaklarına güveniyorsanız siz bilirsiniz ben sadece paylaşmak istedim. Ekteki resimde PC kapalı, monitör de fiziksel tuşu aracılığı ile kapalı.


    İyi Forumlar



    Samsung Monitör ve Servis Rezilliği







  • Başına benzer işler gelen kullanıcı olması ihtimalini göz önüne alarak kayıt düşmek adına durumu paylaşmak istedim. Amazonun bildiğiniz gibi 30 gün iade süreci mevcut bunun dışında servis raporu gerekiyor ve işe yaramaz samsung servis ile ilgili süreç yukarıda yazmakta. Bir avukata danıştığımda satıcıdan alınan üründe 6 ay içerisinde görülen ayıplı durumun ilk gün varmış gibi kabul edildiğini ve üründe ayıp olup olmamasının ispatı konusunda satıcının sorumlu olduğunu belirtti bunu amazona ilettiğimde 30 gün ifadesi yerine ürün değişim kodu gönderdiler yeni ürün hiçbir sıkıntı olmadan çalışmakta. Buradan samsung Ankara servisine sevgilerimi iletiyorum, aldıkları para sonuna kadar haram.

    İyi forumlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.