Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 7 Pro kolunuza sığmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: se®hat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Watch 7 Pro kolunuza sığmayacak
    Samsung’un akıllı saat pazarındaki en önemli kozu Galaxy Watch serisi bu yıl yedinci kez kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Samsung’un 3 versiyonla çıkaracağı Galaxy Watch 7 serisinde bir de Pro versiyon olacak.



    Samsung Galaxy Watch 7 Pro batarya şampiyonu



    Samsung Galaxy Watch ailesinde en son 2022 yılında Galaxy Watch 5 Pro modeli karşımıza çıkmıştı. Pro versiyon daha çok bataryaya odaklanıyor ve bu bakımdan boyutları da nispeten biraz daha büyük ve bir miktar daha ağır oluyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Watch 7, üç modele ve çok daha verimli çipe sahip olabilir



    Samsung Galaxy Watch 7 Pro başvuru belgelerinde 578mAh teorik bataryadan bahsedilmiş. Bu da 600mAh civarında bir nihai kapasiteye denk geliyor. Galaxy Watch 5 Pro modelinde 590mAh batarya mevcuttu. Bu bakımdan yine nispeten kalın bir gövde tasarımı bizi bekliyor.



    Galaxy Watch 7 Pro bu sayede en büyük bataryalı ikinci Wear OS cihazı oluyor. TicWatch Pro 5 ise 628mAh bataryaya sahip. Yeni yonga seti ve optimizasyonlar ile Galaxy Watch 7 Pro modelinin iki günü aşan bir kullanım süresi sunacağı tahmin ediliyor. Saat Temmuz ayında Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte tanıtılacak.




    Kaynak:https://9to5google.com/2024/04/03/samsung-galaxy-watch-7-pro-battery-leak/







  • 2 günü aşan, vay be, belki de 2 buçuk günü bile bulabilir.

  • Böyle başlık atıp saattin ölçülerini bilmemesi...

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Allah korusun 3 bile olabilir. Yani 2 günü aşmak ne demek bakın adım atarak sayıyorum bilir ikiii. Bitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baklalarda kimsenin yüzüne bakmadığı, saçma başlıkların olduğu, fiyatı kağıt parasını bile karşılamayan gazete haberleri gibi bir içerik.



    Kolumuza sığmayacak, peki ölçüleri ?

  • Bir de artık gün olarak değil de saat olarak veriyorlar pil süresini, bir saat modeli tanıtımında diyor ki tam 36 saat pil süresi ile gelior. E ee yani 2 gün bile değil. 36 yazınca algı uzun geliyor tabi. Herkes şark kurnazlığı peşinde.

  • hanginizin telefonu 3-4 gun gidiyor var mi oyle bir sey. Bunlar aslinda saat degil birer mobil cihaz gercek bir wearos deneyimi sunuyolar o yuzden her gun sarj istiyor cihaz. ama huaweininkiler saattir bir haftada gider iki hafta da

  • Pil ömrü düşünmek istemiyorsanız Huawei kol saati almanızı öneririm, ekran sürekli açık 4-7 gün gidiyor saatleri. Ekran uyanmalı seçerseniz 7-15 gün (modeline göre)

  • Benim watch 6 bile 2.5gun sarj suresi veriyor. Watch 5 pro daha da uzun sarji gidiyor. Eger yeni chipset ile gelirse(yuzde 30 daha verimli) rahat 5 gunu zorlar diye dusunuyorum. Ben saatimden cok memnunum. Ev ve isyerinde birer sarj aleti ile her daim kullaniyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.