Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
55
Favori
24.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme sonrasında ben yazılan sıkıntıları yaşamadım. Ama şöyle bir durum var. Sıfırlama yapıp kullanmaya başladım.

  • Yeni güvenlik güncellemesi geldi 1 Şubat A9 tablet için 198.82 mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tab a9 aldım. boyutu çok ideal olmuş, keşke bu boyutlarda güçlü ve amoled ekranlı varyasyonlar çıksa. cihazın en sevdiğim yanı ne kadar zorlarsanız zorlayın ciddi anlamda ısınmıyor. en kötü senaryoda kameraya yakın kısım çok hafif ısınıyor o kadar. tek beğenmediğim tarafı ise ekranı oldu. ama çözünürlük ya da amoled vs olmamasından değil. göz kalkanını açınca, renklerde ciddi bir bozulma oluyor. ips ve amoled ekranlarda bu seviyede bozulma ile karşılaşmamıştım. puslanıyor gibi hissediyorum ekran. o nedenle vazgeçtim göz kalkanını kullanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de a9 plus alarak araniza katildim. 64 gb olanı N11 de kuponla birlikte 4300 tl te geldi. Şarj adaptörü olarak uygun fiyatli memnun oldugunuz bi marka varmi acaba. Telefonunu yarim saate %100 dolduran 2.1 A adaptörüm yarim saate %1 anca doldurdu. Syrox pd 25w marka adaptör alsam iş görür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fmbozdag F kullanıcısına yanıt

    Cihaz bataryası büyük 7400 mah ve sadece yavaş şarj destekliyor ortalama 3 4 saat sürüyor benim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman hiç adaptör almayayım mı. Ama yarim saate %18 den %20 ye kadar dolması da normal gelmedi. Gerci evdeki sarj adaptörü typc değil usb girişli. Belki de ondandir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fmbozdag -- 7 Nisan 2024; 13:49:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fmbozdag F kullanıcısına yanıt

    Adaptör en az 15w falan olsun adaptörsüz usb 5w yani 12 saat sürer onunla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tab a9 modelini koltuğa ya da standa koyup, kasasına hiç temas etmeden, dik konumda, ekranin en üstü dokunduğunuzda çalışıyor mu test edebilir misiniz? bendeki cihazda bir topraklama sorunu var gibi. eğer elimle kasasına dokunmazsam, en basitinden, portraid modda, ön kamera yukarı bakacak şekilde, youtube videolarını durduramıyor ya da geriye saramiyorum, çünkü dokunmatik cevap vermiyor. kasaya dokunuyorsam hiç sorun yok. bunu test etme şansınız var mı herkeste mi böyle bendeki cihaz mı kusurlu diye anlamaya çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 11 Nisan 2024; 18:10:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt

    Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110 (4/64 GB) grafit rengi tableti satın aldıktan sonra kutu içerisinden çıkan orijinal beyaz USB-C kablo ve Soffany PD Charger şarj başlığı ile şarj etmek için prize taktığım gibi kablo uçlarını eritti. Felaket bir durum, bu cihazda topraklama sorunları var galiba. Adıyaman'dan kargo ile Ankara yetkili servise onarım için gönderdim, garanti kapsamında ücretsiz onarıldı. Neyse ki tablet çalışıyor. Bir daha Samsung tablet almayı düşünmüyorum. Kutu içerisinden şarj başlığı çıkmaması çok saçma. Yavaş şarj oluyor. Bu modele tam uyumlu kaliteli kılıf ve ekran koruyucu bulmak çok zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pri-SoNeR -- 11 Nisan 2024; 20:54:29 >
  • Pri-SoNeR P kullanıcısına yanıt
    peki servis sonrası, bahsettiğim sorunu yaşadınız mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt

    Hayır hocam henüz yaşamadım. Servis işlemi sonrası siyah renk bir Samsung orijinal şarj başlığı satın aldım, fiyatı biraz pahalı. O şarj başlığı ile sorun yaşamadım henüz. Cihazı yoğun kullanmıyorum, ilkokula giden kızım eğitim uygulamaları için bazen birlikte kullanıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pri-SoNeR -- 11 Nisan 2024; 21:5:33 >
  • Uyumlu kılıflar var. Şarj cihazına gelince bu parada ki bir cihazdan çıksa tabi ide güzel olur ama uygun fiyatlı cihazlardan çıkmıyor işte. :) Daha pahalı cihazlarda bile yok.

  • Tab A9 için yazıyorum one ui 6.0 dan sonra cihaz çok güzelleşti 1 şubat güvenlik güncellemesini yapmadım 192 mb olan sadece büyük olan güncellemeyi yaptım gerçekten çok güzel oldu cihaz hem akıcı hemde performans anlamında çok iyi diyebilirim zamanım olduğunda inceleme çekicem yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A9 plus One UI 6 güncellemesinden sonra oluşan sorunlar düzeldi mi ? Şu an 5.1.1 sürümünde gayet stabil ve akıcı güncellemeye gerek var mı farklılıkları neler güncelleyen arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi ?

  • Beklenti hatamı ilk defa Samsung Galaxy tablet aldığım için acemiliğimden dolayı bilgi eksikliğime verin lütfen. Xiaomi Redmi Note 10S akıllı telefon kullanıyorum, telefonun kutusunun içinden şarj başlığı da çıkmıştı. Genelleme yaparak Samsung tablette de çıkar düşüncesiyle yanılmışım Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU 


    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde ikamet ediyorum. Tableti satın aldığım dönemde birçok telefoncuya uyumlu kılıf ve ekran koruyucu sormuştum, elimizde yok demişlerdi. En son bir Vodafone bayide şeffaf silikon Samsung Galaxy Tab A7 kılıfı verdiler uyar diye ama o da tabletin sağ tarafındaki güç ve ses tuşlarının hizalamasına uymadığı için tuşların yarısı kılıf içerisinde kalıyor. Kılıf tableti tam kavrayamadığı için tablet hemen kılıf içerisinden çıkabiliyor. Ekran koruyucuda ise ön kamera kısmı hizalaması yanlış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pri-SoNeR -- 14 Nisan 2024; 19:37:36 >




  • Pri-SoNeR P kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada, Trendyol vs. yüzlerce kılıf ve ekran koruyucu var oralardan alabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pri-SoNeR P kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158323799


    Şunlardan memnunum. Kapakta ekran ile uyumludur. Açınca açılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğim kılıf geldi, birde kelepir ekran koruyucu bulursam tamamdır

    Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONUSamsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU
    Samsung Galaxy Tab A9&A9 Plus ANAKONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar,
    Küçük kızım için a9 mu a8 mi alayım fiyatları aynı sayılır.
    Plus almayacağım bütçeden dolayı.
    Youtube netflix falan izler. Belki minik oyunlar oynar.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık bir aydır tableti elime almamıştım,bugün aldım güncelleme geldi. Siz 12.04 te bu yorumu yapmışsınız,hala stabil ve sorunsuz mu tabletiniz. Güncellemeyi yapmalımıyım.

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.