Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (515. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü8 Mobil1 Android
5 sn
11.231
Cevap
326
Favori
566.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sizce bu kusur mu? Garantiden işlem yapılır mı?


    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Hangi model bu? Ne kadar süredir kullanılıyor. Uzun süredir arka cepte taşıyor ve üzerine oturup kalkıyorsanız kullanımla alakalı olabilir.

  • Deae kullanıcısına yanıt

    Arka cepte kullanmam. Kılıfla sürekli kullandım. Cihaz S22 , garantiden batarya değişimi yaptırdım geçen gün. Ondan sonra mı oldu öncesinde mi vardı bilemedim.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Batarya değişiminde olmuştur %99.99

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deae

    Batarya değişiminde olmuştur %99.99

    Tekrar bir samsung yetkili servisine gidersem ekran değişimi vs yaparlar mı?

  • Bir de dün samsung yetkili servisiyle şöyle bir olay yaşadım. Daha önceden de batarya değiştirmiştim, tekrardan batarya da hızlı azalma vs başlamıştı. Sorunları deyip cihaz değişimi istiyorum dedim bunu da yazar mısınız dedim . Aynı sorundan 4 kere olmayınca değişim talebi açamıyorum cihazınızı o şekilde kayıt edemem dedi. Onarım ettirmek istiyorsanız kayıt açarım dedi.


    Kanunen 2. herhangi bir arıza da her tüketicinin iade veya değişim hakkı oluyor.



    Yetkili servise gitmeden önce samsung müşteri hizmetlerinden kayıt açabiliyor muyuz?

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Servise giderseniz en fazla kendi neden oldukları sorunu giderirler. Değişime bir faydası olacağını sanmıyorum. Ama götürün ekranı düzeltsinler en azından. Su geçirmezliği de gitmiştir cihazın.

  • Deae kullanıcısına yanıt
    Şimdi farkettim. Cihaza kablo bağlıyken kabloyu ufak kuvvetle sağ sol hareket ettirerek kablo kolayca cihazdan ayrılıyor.

    Bunlar kabloyu da değişmişti.
  • İşiniz zor Allah kolaylık versin :) hepsini inkar bile edebilir servis..

  • Deae kullanıcısına yanıt

    Başka yetkili servise gideceğim.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    servis doğru söylüyor. aynı sorun devam ederse eğer, 4. kez servise gittiğinde değişim-iade talep edersiniz. sizin dediğin gibi 2. arızada değişim iade gibi bi kanun yok. ben eskiden asus zenfone 5 cihazımı bu şekilde 4. kez servise gittikten sonra iade talep etmiştim. onun içinde asusa gönderip bana değişim kağıdı gelmesini beklemiştim servis vermemişti. şimdi nasıldır bilemem.

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    6502 kanun

    Garanti belgesi

    MADDE 56- (1) Üretici ve ithalatçılar, tüketiciye yönelik üretilen veya ithal edilen mallar için içeriği yönetmelikle belirlenen bir garanti belgesi düzenlemek zorundadır. Bu belgenin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcıya aittir.

    (2) Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlamak üzere asgari iki yıldır. Ancak, özelliği nedeniyle bazı malların garanti şartları Bakanlıkça başka bir ölçü birimi ile belirlenebilir.

    (3) Tüketici bu Kanunun 11 inci maddesinde belirtilen seçimlik haklarından onarım hakkını kullanmışsa, malın garanti süresi içinde tekrar arızalanması veya tamiri için gereken azami sürenin aşılması veya tamirinin mümkün bulunmadığının anlaşılması hâllerinde 11 inci maddede yer alan diğer seçimlik haklarını kullanabilir. Satıcı tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

    (4) Hangi malların garanti belgesi ile satılmak zorunda olduğu ile diğer uygulama usul ve esasları yönetmelikle belirlenir.

     





  • thelordof kullanıcısına yanıt

    benim dediğim kanunu yürürlükten kaldırmışlar


    mülga 4077


    Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren belirlenen garanti süresi içinde kalmak kaydıyla 1 yıl içinde aynı arızanın 2'den fazla tekrarlanması (en az 3 kez) veya farklı arızaların 4'den fazla (5 kez) meydana gelmesi veya belirlenen garanti süresi içinde farklı arızaların 6'den fazla olması (7 kez) durumunda bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması halinde tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi yapılmasını talep edebilir (4077 s.K m.13, Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik m.14. Bu yönetmelik R.G: 14.06.2003-25138 sayıda yayımlanmıştır).


    6502 sayılı kanundan sayı belirtmemişler ancak sonuç olarak servisler hala kaldırılan kanunu uyguluyor

  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    Doğrudur.

  • Şu bildirim gelince ekran uyanma özelliğini neden eklemiyorlar ıphone gibi anlamıyorum. Seçenek olarak bize biraksalar daha iyi olacak.

    Neyseki macrodroid ile basit bir şekilde çözdüm. İhtiyacı olan aşağıdaki şekilde yapabilir.

    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • developer.84 kullanıcısına yanıt

    İPhone 5 de çözülmüş şeyi çözemiyorlar , alewys on açınca da şarjı içiyor

  • Normalde sürekli ekran görüntüsü paylaşılmasını sevmem ama alacak arkadaşlara fikir vermesi için paylaşıyorum. s24 ile 15 gün sonunda ekran süresi yaklaşık olarak 7-8 saat arası alıyorum. Aşağıda ki fotoğrafta olan kullanım yarım saati WiFi geri kalanı full mobil veri ile alındı. Cihaz düz baz model s24 bu arada ben şahsen gerek ısınma, gerek pil, gerek hız ve gerekse şebeke konusunda bana s23 aratmadı. Sadece kamera konusunda hala s23 den sonra bile pek tatmin olamadım. S23 de kamera olarak çok iyi değildi s24 de pek bir şey değişmemiş gibi
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 21 Mayıs 2024; 18:8:39 >




  • soykanhalil kullanıcısına yanıt
    Iphone da bildirim olayı ayrı bi saçmalık hiç kullanışlı değil bana göre. 14 plus şirket telefonu da var bende. İki platformu da kullanıyorum hatti ondan ondan değiştirip :) Daha çok Samsung tabiki.

    AOD benim gözlemimle çok sarj yemiyor aslında ben ortalama 7-9 saat alıyorum full wifi de aod Senkronizasyon konum vs hepsi açık şekilde. S24+ 1 haftalık. Daha da düzelecektir.
  • developer.84 kullanıcısına yanıt

    Sadece samsungta göremedim bildirim gelince ekran açılmasını. Xiaomi ve huawei var evde onlarda da ios gibi uyanıyor telefon. Herhalde samsung amoled varken neden uyandıralım tüm ekranı diyor. Ama "notification pop-up style" ayarı var orada detaylı seçeneği var hiç denemedim nasıl oluyor. Kilit ekranında da düzenlerken bildirim kısmına dokununca görünüşünü seçebiliyorsunuz. Deneyip sonucu yazarsınız belki.

  • Google play mayıs sistem güncellemesi yayınlandı...
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.