Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.984
Cevap
284
Favori
452.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon işlemci ve batarya dışı olmamış gerçekten ekranda güzel tabi.

    Kamera çöp malesef
    Çekim sorunu yaşamıyordum geçen şehir içi dolaştım google maps donuyor internet ulaşınca tekrar güncelliyor.Sapak kaçırmıyım diye uğraştım kaza yaptırcak insana.Çekiyor gösteriyor bide.

    Ai gibi ilk 1 hafta kullanıp bidaha bakılmayan şeyler yerine ana şeyleri düzeltselerdi keşke.
    muhtemel son samsung telefonum iphone pek sevmiyorum ama işlevleri düzgün çalışıyor az işlevi olsada.Temel şeylerde patlamıyorsunuz.

    Mayıs haziran güncellemelerinde düzeltileceği söylenmiş ancak 5 6 yıldır samsung kullanıyorum.İlk hali düzgünse öyle kalır sonradan bişeyin kayda değer düzeltildiğini görmedim.
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt

    İphone kullanıp benzer sorunlar yaşayan arkadaşlarım var. Özellikle Avrupa'da 14 pronun çekim konusunda gidip geldiğini söylüyor 3gye düşüp tekrar 4g 5g olmaması sorunları da aynen var yani bisiklet sürerken yolda şebekenin problemli olduğunu söyledi, bu kişi s21 oneplus 7 ve İphone se 3. nesil de kullanıyor.

  • Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Genelde samsung güncellemelerde başarılı firmadır hocam. 6 ay önce 3 yıllık model telefonun kamerasına bayağı iyileştirme yaptı güncellemeyle. S Serisinin son ürünü için bu süre 6-7 ay gecikmeyi geçmeyecektir
  • Yaradan bile kusursuz insan yaratmamış fakat, insanın tasarımı makine üretimi aletlerin kusursuz olmasını bekliyoruz.

    Dünyanın en pahalı ve ender ürünlerinden uzay aracı ile taşıyıcı roketler bile fırlatma sonrası infilak ederek patlayabiliyor. Üst seviye TV modellerinde bile kusurlar çıkıyor. Otomobiller de bile keşke olmasa yada şöyle olsa dediğimiz sorunlar oluyor.

    Yani her sene çıkan markadan bağımsız şu mobil cihazlara bile kullanıcılar bir sürü kusurdan şikayet ediyor.

    Bir sürü paralar veriliyor evet ama milyonlarca kişiyi aynı seviyede memnun etmek imkansız. Farklı markalarda da bir çok sorun var.

    Ben tam 1 aydır kullanıyorum eşimle birlkte. En ufak şikayetimiz yok. Varsa da bir ufak tefek şeyler görmezden gelirim gider. 5 yıl S10+ gibi bir cihazı kullanmış biri olarak gerçekten bu alet hem uzun pil süresi, hemde buz gibi olması ile bana mükemmel geliyor. Olumsuz diyebileceğim şey ise tasarımı olur. A serisi ile birbirine çok benziyor. Premium amiral gemisi ile orta sınıf cihaz aynı görünüme sahip mesela. Kullanımı engel olmasa bile keşke tasarım diğerlerinden farklı olsaydı demeden edemiyor insan.

    Şuan ki pil kullanımı da aşağı bırakıyorum.
    Geceleri ve az kullandığım zamanlar Güç tasarrufu açık. Konum sürekli açık. 6-7 saat civarı mobil, gerisi WiFi ile evde kullanım. Bu durum herkeste farklılık gösterecektir ama beni memnun ediyor.
    Güç tasarrufu hiç açılmadan 1 şarj döngüsü de kullandım karma şekilde. 7 saat civarı süre aldım.
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]




  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, cihazlarınızı sorunsuz kullanmanıza sevindim ve kullanacağınız süre boyunca sorun çıkarmamasını dilerim.


    Söyleueceklerimi şahsınıza algılamayın lütfen. Verdiğiniz örneklere katılmakla birlikte akıllı telefon sektörü ve teknolojisi yeni değil. Bu markalarda sektörün yenisi değil. Baktığımız zaman zaten 3 4 yıldır aynı donanımı temcit pilavı gibi sunuyorlar. Samsung mesela S23 serisindeki kamerayı ve yazılımını almış S24 serisine koymuş.


    Cihaz çıktığında kasa açıklığı sorunu, seri genelinde ekranda çizgilerin oluşması, seri genelinde kumlanma ve exynos modellere özgü şebeke problemleri de cabası. Bu marka yıllardır ekran üretiyor, hata yapabilir evet ama sorunu kabul etmesi gerekir. 75K verip cihaz alıyorsunuz, kutudan ekranda kumlanma ve kasada açıklık sorunu ile çıkıyor. Sonra bir yerlerde bunları yazıyorsunuz ve diyorlar ki benim cihazımda sorun yok, ufak tefek sorunlarıda görmezden geliyorum. İnsanın yarattığı üründe kusur olabilir. Yani bir kişi bile sorun yaşıyorsa sorun vardır hocam.


    Konuyu çok uzatmak istemiyorum, yılların Samsung kullanıcısı olarak S23 Plusun kamerasının sektörün çok gerisinde kalması, S24 serisinde geliştirme yapılmaması ve yaşanan sorunlar, firmanın sorunlara yaklaşımı beni aşırı soğuttu markadan.





  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Düzey ve seviye olduğu sürece kimse zaten şahsi algılamaz yaşananları. Bende şahsi yazmadım, firmayı da savunmadım zaten. Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama diğer markalarda da sorunlar var diyorum. Hepsinde farklı şeylerden şikayet ediliyor. Düzelebilir sorun vardır, düzelmeyen ve son kullanıcıyı tabiri caizse kazıklar nitelikte hatalar vardır.

    Note 7 de yaşanan pil sorununu bile uzunca bir araştırma sonunda kısmı mi yoksa geneli etkileyen belli bir bant üretim sorunumu diye araştırdılar ve sonunda geri toplama kararı aldılar.

    Eminim ki arka planda şuan bahsedilen ve kullanıcılardan geri bildirim olarak aldıkları sorunları düzeltmek için araştırma yapıyorlardır. Ocak sonu çıktı cihazlar. Şubat ayı itibari ile yoğun şekilde satılmaya başlandı. Yani daha çok yeni.

    Mesela siz S23 kullanıyor, hala kameranın yeterli seviyede tatmin etmediğini söylüyorsunuz. Aynı şeyleri bizde S10 serisinde 1 seneden fazla söyledik. En sonunda toparladı fakat benim kamera ile pek işim olmadığı için düzelse bile önemsemedim.

    Bu kasa açıklığı, ekranda çizgi olayını ilk kez duydum. Şebeke sorununu da ne ben, ne eşim 1 kere bile yaşamadık gerçekten. S10 serisinde bu durumu çok yaşayan olmuştu ama ben yine aynı SIM kart ile hiç sorun yaşamamıştım. Bu durumun bana biraz da SIM kart ile olabilme ihtimalini getiriyor çünkü yabancı forumlarda SD ile de benzer sorun yaşayanların olduğunu yazıldı burada.

    Kumlamlanma olayını da videolarda gördüm. Ne bende ne eşimde öyle birşey fark etmedim. Zaten en kısık ekran ışığı ile karanlıkta yakından bakınca fark ediliyor deniyor. Bu tamda görmezden gelinecek bir hadise. Genel kullanımı etkilemez.

    Yapıcı ve bilgilendirici eleştiri her zaman yapılır doğrudur fakat bir çok cihazda değişik kusur varken bu cihazla alakalı kişinin yaşadığı bazı sorunlar ile bu cihaz olmamış demekte o kadar yanlış. Şimdi ben kalkıp bana göre olmuş dersem hemen fanatik olurum. Öyle ya, forum genelinde bu yafta Fanboy olarak anında yapıştırılıyor.

    Bu mevzular bir çok teknolojik alet için geçerli. Şuan takip ettiğim bir çok tv konusunda sıkıntı yaşayan kadar yaşamayan da var. Kısacası sonu yok. Bazı cihazları kullanırken ufak tefek sorunları göz ardı etmemiz gerek. Çünkü kusursuz cihaz bulmak yok gibi birşey. Apple kullanan da şikayet ediyor Çinli markaları kullanan da.

    Xiaomi nin 50 bin, Apple da ise 70 binden fazla fiyatın olduğu yerde ben Samsung dan 25 bine almışım bu cihazı. Ben memnunum. Yaşanılan sorunları da yaşamıyorum. Umarım da kimse yaşamaz, yaşayan da güncelleme ile sorunundan kurtulur dilerim ki.

    Bende çok uzattım. Kusura bakmayın 🙏🏼




  • forumdan uzak bir buçuk aydan sonra merak edip bi bakayım dedim. gene şikayet edenler var. 25 yıldır samsung kullanan ve pek çok cihazını alıp forumlarını takip etmiş biri olarak söylüyorum.bir cihaz iyiyse forumlar "şu özelliği ne güzel" yada "ne güzel fotoğraflar çekiyor" veya "pili ne uzun gidiyor" gibi övgülerle dolar.
    cihaz kötüyse şikayet edenler ile onlara teselli verenlerin yorumlarıyla...
    güzel tarafları elbette var ama genel olarak s24 serisi olmamış. seneye s25 çıkınca bu ekip komple önce s25 alalım sonra dürümcüye gidelim diyorum.iyi geceler
  • Konum açık Bluetooth watch active ile bağlı mobil wifi karışık hattın zayıf olduğu bölge her şey otomatik sıcaklık 30 derece ortalama gün içinde yaklaşık 40 dk oyun ile birlikte

    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]
  • hbk58 kullanıcısına yanıt

    S24 ve plus snapdragon galiba

  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Canadian snapdragon yazmislar yorumlara
  • Annemin A25'ine hattımı takıp deneyeyim dedim sürekli 3g ye düşüyor hat turkcell bu exynosların alayı şebeke sorunlu S24'te de aynısı vardı burada defalarca yazdım toz kondurmamak için ellerinden geleni yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Nisan 2024; 13:11:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trakyacus

    Telefon işlemci ve batarya dışı olmamış gerçekten ekranda güzel tabi.

    Kamera çöp malesef
    Çekim sorunu yaşamıyordum geçen şehir içi dolaştım google maps donuyor internet ulaşınca tekrar güncelliyor.Sapak kaçırmıyım diye uğraştım kaza yaptırcak insana.Çekiyor gösteriyor bide.

    Ai gibi ilk 1 hafta kullanıp bidaha bakılmayan şeyler yerine ana şeyleri düzeltselerdi keşke.
    muhtemel son samsung telefonum iphone pek sevmiyorum ama işlevleri düzgün çalışıyor az işlevi olsada.Temel şeylerde patlamıyorsunuz.

    Mayıs haziran güncellemelerinde düzeltileceği söylenmiş ancak 5 6 yıldır samsung kullanıyorum.İlk hali düzgünse öyle kalır sonradan bişeyin kayda değer düzeltildiğini görmedim.

    Son cümleniz, uzun zamandır okuduğum en doğru tespit.





  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Kanada ve ABD'de CDMA denen şebeke sistemi kullanılıyor; dünyanın geri kalanında büyük çoğunlukta GSM şebekesi kullanılıyor. Exynos işlemciler CDMA şebekesini desteklemediği için Kuzey Amerika'da mecburen snapdragon işlemci kullanmak zorunda Samsung o nedenle oralarda sadece snapdragon işlemcilerle satılmak zorunda telefonlar. Metrik sistem, inç sistemi gibi düşünebilirsiniz bunlar bütün dünyaya ters bi millet :)
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

    Hocam bunu bende sormuştum.note8 de ekran yanmıştı.buradaki arkadaşlar bir şey olmuyacağını söylemişlerdi.ben bayağı kullandım,sonra kapaklı kılıfa geçince kapattım.bi anlamı kalmadı kapaklı kılıf ile benim için.

  • Arkadaşlar dün hepsiburada dan almış olduğum s24 plus bugün teslim edildi cihaz kurulumunu yaptım fakat parmak izi tanımlama çalışmıyor yönergeleri tam olarak yapmama rağmen yüzdelik kısmı hep 0 ve ilerlemiyor parmağınızı dairenin içine koyduğunuzda emin olun uyarısı alıyorum bir şeyleri eksik mi yapıyorum yoksa cihazda sorun mu var anlamadım, böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Bu araca telefona elimdeki uygun kırılmaz camlardan 1 tane yapıştırmıştım ondan yapar mı sizce

  • carnageous kullanıcısına yanıt

    cam etkilemiş olabilir, keşke takmadan önce bi deneseydiniz, bende birazcıkda olsa etkiledi çünkü normalde cam yokken çok net alıyordu.

  • hbk58 kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi yapsaydım daha önceki kullandığım samsung modellerinde hep kırılmaz cam taktıktan sonra tanıtırdım parmak izlerini sorun olmazdı elimde başka camda yok buna uygun zorla taktım bunuda :)
  • carnageous kullanıcısına yanıt

    Telefonu yeniden başlatın düzelecektir

  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    İşe yaramadı hocam, birazdan kırılmaz camı sökerek deneyeceğim sonucu paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.