Şimdi Ara

Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.708
Cevap
650
Favori
1.799.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 17491750175117521753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=qa3tFPvgOp4&feature=youtu.be
    Fotoğraf kilitleme orijinal uygulamasinda bence bir izleyin derim
  • TeknoBus kullanıcısına yanıt
    Imei değiştirildiği zaman, değiştirilen imei kullanımda oluyor zaten. Bu konuda kafa karışıklığı var sanırım.
  • 256 yerli alıcak arkadaşlara tavsiyem almamaları. Yurt dışı EU olanlar 12gb Ram var ve cihaz güncelleme aldıkça kullanım artıyor. İlerde sanal zeka iyice oturduğunda şuan arada 6 olan ram kullanımı 8gb civarına rahat gelir. İşletim sistemi ios gibi depolamadan uyutup uyandırma üzerine değil short term üzerinden çalışıyor. Dolmaması gerekli.

    512Gb tavsiyemdir 12gb ramdem ötürü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 7 Nisan 2024; 17:50:33 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Sana ne milletin ne alıp kullandığından? Milletin derdi seni mi gerdi? Her Samsung konusunda da varsın. Sen S24 Ultra aldın, ne işin var burada? Yallah good bye..
  • MaxHZ uygulaması s23 ultra iler uyumlu değil diyor, ???? v8.1 sürümü daha eski android sürümü için geçerlidir diyor.

  • Nezaketen haber vereyim. Bu mesele şahsi değildir. Türk Ceza Kanununa göre suçu bildirmeme suçu işlendiğine dair emareler görmekteyim. Bunun ilgili makamlarca tek tek belirlenmesi ve donanımhaber forum kısmınında devletin ilgili birimleriyle silinse bile moderasyon seviyesinde silinen içeriklerin korunduğu bilinerek kolluk kuvvetleriyle donanımhaber in işbirliği içinde olmaları beklenir . Para transferleri yazışmalar hepsinin yasal takibi ile tespit edilmesini ve kanunun uygulanmasını talep edeceğim. Olay sadece donanımhaber değil facebook vs heryerden ele alınmasını talep edeceğim. BTK teknik olarak zaten teknik olarak bu tür çelişkili cihaz modeli IMEI uyumsuzluklarını bilmektedir.


    Meselenin ciddiyeti babında : Atıf babında şu bilgiyi de arz ederim :



    TCK 278:

    “İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. 
    İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması halen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.”




    TCK 279:

    “Kamu adına soruşturma ve kovuşturmayı gerektiren bir suçun işlendiğini göreviyle bağlantılı olarak öğrenip de yetkili makamlara bildirimde bulunmayı ihmal eden veya bu hususta gecikme gösteren kamu görevlisi, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”





    Suçu Bildirmeme Suçuna Teşebbüs, İştirak ve İçtima

    Teşebbüs, failin bir suçu işlemeye başladıktan sonra elinde olmayan nedenlerden dolayı suçu tamamlayamamasıdır. Suçu bildirmeme suçu ise ihmali davranışlarla işlediğinden dolayı teşebbüse elverişli değildir. Dolayısıyla suçu bildirmeme suçunda teşebbüs hükümleri uygulanmaz.

    İştirak, birden fazla kimsenin bir suçu aralarında anlaşarak ve iş birliği yaparak işlemesidir. TCK 278’de düzenlenen suçu bildirmeme suçunda; birden fazla kişinin bildirim yükümlülüğü olan bir suçun işlendiğini öğrendiği ve yetkili makamları bilgilendirmemeleri durumunda, bildirim yükümlülüğü birbirinden bağımsız olduğu için failler ayrı ayrı cezalandırılır. Bununla birlikte, suçu bildirmeme suçunda azmettirme ve yardım etme olarak iştirak etmek mümkündür.

    İçtima, birden fazla suç işleyen faile tek bir cezanın belirlenmesidir. Ceza hukukunda kural olarak ne kadar suç teşkil eden fiil varsa o kadar ceza verilir. İçtima durumunda fail tek suç işlemiş kabul edilir ve tek ceza verilir. Suçu bildirmeme suçunda içtima hükümleri uygulanabilir. Dolayısıyla suçu bildirmeme suçunda zincirleme suç, bileşik suç ve fikri içtima kurallarının uygulanmasını engelleyen bir durum bulunmamaktadır. 





    Suçu Bildirmeme Suçu ve Cezası 2024 | Mıhcı Hukuk Bürosu (mihci.av.tr)


    Görüldüğü üzere bu süreçte hem vatandaş hem de devletteki ilgili kişi veya kuruluşları da bağlamaktadır yaptırımları da mevcut olduğu anlaşılmaktadır.



    @powerstorm @gun





    Devlet Kuruluşu olan BTK'in Resmi Gazete sindeki yayını da yürürlüğü de ortadadır daha önce de beyan etmiştim tekrardan :


    resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/10/20231012-1.htm




    Yönetim Kadrosu (donanimhaber.com)


    donanımhaber.com ın hukuk birimini bulamadım ya da ben göremedim . Altını yaptıklarım umarım fark ederler .



    Söz konusu IMEI değiştirme odaklı her türlü işlemler : Server Kaydı, Direnç gibi isimlendiren ve bu işleri yapanların dayanaklarından biri olan IMEI onarımı adı altında esasında IMEI değiştirildiği yapılan işlem görülen cihazların netice itibariyle orijinal IMEI sine dönülmediği ve IMEI onarımı işlemi yapılan cihazların aslında kayıtsız olduğu asıl amaç net bir şekilde IMEI değiştirmektir. IMEI değiştirmek birçok ülkede yasal suçtur Türkiye'ye için de bu geçerlidir .



    Hakkınızı aramak için kendim de dahil olmak üzere ve başkalarının her yazılanı kayıt etmenizi öneriyorum. Olay artık beni aşmıştır. Bir Vatandaş olarak bu konudaki duruşum nettir sabırla yanlışa yasa dışına sevk ettirmedim lakin meseleyi şahsileştirenler kadar benim de şahsileştirdiğimi düşünenler için bu meseleyi az önce ifade ettiğim gibi bireysel odaklı değil herkesi ilgilendirecek şekilde ilgili kurumlara iletilecektir.


    Kanunlarca yasadışı olan herhangi olgu kararı övmek desteklemek te suç olduğunu ayrıca vurgulamak isterim . Görebildiğim kadarıyla bu IMEI kayıt sürelerini de suistimal edilmektedir.


    Bu mesele şahsi değildir olmadığı da ortadır ama şahsıma şahsileştirici kışkırtıcı ifadeleri de hatırlatmak isterim . Buna rağmen bu mesele kişiler üstü TCK aykırı cürümler işlendiğini düşünmekteyim ve kararın da ilgili makamlarca tespit edilmesini talep edeceğim.





  • EspiritusSancti E kullanıcısına yanıt

    BTK IMEI numarısından hangi marka model rengine kapasitesine hangi ülke için üretilmiştir bu tür bilgiler global de herkese açıktır. BTK dahil GSM operatörleri IMEI nize göre hangi marka model kullandığınızı erişebiliyorlar biliyorlar. BTK meseleyi kökten çözmüştür: Orjinal IMEI li cihaz için deniliyor. Klonlanmış IMEI li yeni başka cihaz için değildir. Zaten sizden ibrazını istiyor olmaları klonlanmasındandır. Aksi halde köşede duran orjinal IMEI li eski telefona sahibinin hattı takılırsa BTK ile aramadan evrak veya ibraz vs edilmeden otomatik kara listeden kaldırılmaktadır.


    Bu karar 2023 te alınsa da yürürlüğe girilmesi 2024 e ötelenmiştir.


    Ayrıca uluorta herkesin konuşmasından da insanlarda algısal olarak yasadışına devlet izin veriyor yanılgısı oluşmaktadır.

  • denizci535 kullanıcısına yanıt

    yükledim hatta satın da aldıum. Gerisini beceremiyorum. Gerekli şeyleri de yapıyorum ama olmuyor. Bir yerde artık sinir geldi.

  • denizci535 kullanıcısına yanıt

    ya arkadaş, yapamıyorum o yerleri biliyoru zaten. lanet şeyi yapamadım.

  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Kullanan biri gelir yardımcı olur
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Yüklemeden sonra max hz den adaptif seçip sabit hatta görüntülü arama yaptınız mı. (Ben 5.2 deyim🫣)
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    cihaza yüklenemedi hatası alıyorum apk'de. bu uygulama androidin daha eski sürümü içindir.


    en sonunda adb programı üzerinden becerdim işi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 7 Nisan 2024; 20:36:14 >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamayı samsung neden Türkiye de kullanıma sunmuyor sebebi ne anlamıyorum.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Bizi üvey evlat olarak görüyorlar
  • Merhaba, şarj için note 20 ultra modelin orijinal 15 w lık aleti kullanıyorum. Yeni bir şarj aleti edinmeme gerek var mı?
  • aateshh A kullanıcısına yanıt
    Orjinal kahverengi olan 15/25 w kullanıyorsanız yeterli.Bende fotodakini kullanıyorum. Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam aynı ürün, telefonu yeni aldım 6.0 ile geldi. 6.1 e henüz geçmedim. İki kez bu şarj aleti ile şarj ettim ama şarj çabuk bitiyor gibi.

  • İyi akşamlar arkadaşlar, eski telefonum note 20 imesi kapanmaması için her iki sim yuvasında sim kart takılmalı mı ? ve ne kadar süre ile takılı kalmalı ? birde ben numarası için kapatmadığım ama servis dışı olan bir hattım var o takılı kalsa nasıl olur ? hat takınca şebeke alıyor arama ve aranmıyor aba turkcell bayisinde aktifleştirebilirim. bu şekilde aylık cüzzi bir fatura ödüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 17491750175117521753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.