Şimdi Ara

Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1724. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
36.244
Cevap
645
Favori
1.769.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • volcy123 kullanıcısına yanıt
    Baba kapalı mı tutuyorsun? :) Süper skorlar. Ben vallahi tam gaz kullanıyorum, hiç kısıtlamıyorum cihazı, 5-6 saat alıyorum yetiyor. Ancak bu skorlar çok çok iyi.
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    :)) hocam yuzde 80 sınır ile kullandim hep, maksimum 4-5 kere tam dolum yapmışımdır.Samsung'un kendi 45w lik sarj adaptoru ile hizli sarj olmadan sarj ediyorum ama bugunden itibaren 5w ile sarj etmeyi düşünüyorum.
  • furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Haklısın bende daha önce epey xiaomi cihaz kullandım ,ve yüz tanıma xiaomi markalarda daha iyi.parmak izide xiaomilerde daha hızlı.
  • Yeni sürümde ekran görüntüsünden çıkardığımız bir yazıyı çevir dediğimde google çeviri yerine samsung çeviri çıkıyor. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı? Aktif olarak kullandığım bir özellikti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T Square

    GT3 Pro ile çok memnunum. Benim ihtiyaçlarımın tamamına karşılık veriyor. Ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. Geçen yıl telefonla birlikte Watch 5 pro almıştım 2-3 haftada canımdan bezdim. Hem hantaldı hem de şarjı içiyordu.  

    Sonrasında Watch Fit 2 ile devam etmiştim.

    Bu saat ise tam bir saat gibi görünüyor. Griy deri kordonlu modeli harika.

    Geçenlerde bir kaç kez direk aramalarda telefon kaynaklı karşıdan ses gelmeme sorunu yaşadım. 6.1 den sonra o durum düzeldi.

    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Şimdi ben watch 5 pro almayı düşünürken bunu görmem iyi olmadı. Donanım olarak ve uyumluluk olarak watch 5 pro bariz üstün. Şarjı 3 tam gün gitmiyor mu ?

    Birde forum geneli soruyorum. Kılıf tavsiyesi lazım. Spigen Thin Fit beğendim TR'de yok. Rugged vs kaba kılıfları sevmiyorum. Kılıf tavsiyesi istiyorum beyler.

    Vatandan faizsiz kredi bulunca aldık 512gb versiyonu. Buds 2 Pro ve Watch 5 Pro almayı düşüyorum.




  • Güncelleme sonrası mikrofon üstteki emoji, ayarlar vs nin bulunduğu yerden alta geldi. Tekrar yukarı da çıkaramadım. Var mı çözüm bulan?
    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crnooki -- 31 Mart 2024; 23:51:55 >
  • Crnooki C kullanıcısına yanıt
    Sonraki güncellemeyi bekleyeceğiz.
  • OneUi 6.1 ile daha 2. günüm ve en iyi pile sahip sürüm şüphesiz bu
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı artık 😂

  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

    Ben alırken ekosistem uyumu olsun diye düşünüp almıştım. Çok özelliğini kullanmasam bile 3 gün şarj ömrü görmedim. Tam fonksiyonel wear os benim için çok bir fark yaratmadı. Zaten telefon 7/24 yanımda o küçücük ekranda klavye, app falan uğraşmak benim için gereksizdi. Benim için önemli olan günlük sağlık değerlerimi takip etmek ve sabah alarm özelliğini kullanmak. Watch 5 proda şarj azalınca cihazı şarja taksam gece uyku vb. ölçemiyorum, telefondan alarm kurmak zorunda kalıyorum. Kolumda bıraksam diğer gün içinde başıma bela oluyordu. Bu nedenlerden dolayı ben gt3 pro tercih ettim. Donanım ve uyumluluk olarak da bariz bi üstünlük olduğunu söyleyemem. S Health'ın benim için tek artısı diyet yemek takibi yapabilmekti.

  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    İşte şuan bunu konuşmak premium olduğunu iddia eden marka için yakışmadı çok derin bir konu değildi ama işte küçük mevzu günlük kullanımda yeri büyük can sıkıyor istiyorumki gördüğümde direk tanıyıp açsın bir daha kendini göster yok parmak izine elini götür telefonda büyük çat diye gitmiyor el

  • sondemindeyasamak kullanıcısına yanıt

    Hocam imkanı yok direk açılmıyor bunu video çekip yollayabilirim isteyen için ekran koruyucu bile söker kayda alırım çoğu zaman tanımıyor ya da anlık tepki veremiyor evet nispeten parmak izi hızlı ancak mate 10 pro telefonumu şuan çalıştırsam bu telefondan hızlı açar parmak izini bu kadar netim telefon kötü demiyorum bu sorunları görmek istemediğimiz için en tepe modeli alıyoruz daha ne alalım ki sorunsuz olsun takır takır çalışıyor diyelim babamın firması değil elbet sorun görürsem yazıcam

  • furkanaktas7 kullanıcısına yanıt

    Bende katılıyorum 6.1 de yuz tanima hantallasmis ve verim düşmüş diyebilirim. Eski surumde daha seriydi

  • Bu arada yabancı forumlarda s24 ultra nin 6.1 ile 2saat yakın ekran sureleri azalmış.
    Bizde de 3 4saat 5.1surumunden beri kayıp var. Her güncelleme teli kötüye götürüyor.
    6.1 bize itelediler. Sadece bunu diyebilirim. Al özellik mis yok yapay zeka diyerek kafa buldular Türkçe dili bile yok. Bixy yıllarca turkce gelecek diye bekledik hüsran oldu. Android 13 5.1 de olanlar kalsın sakın güncellemesini. Dost tavsiyesi.
    6.1 de sorunlar yabancı sitelerden derlediğim.
    1 ekran arızası
    2 parmak izi sorunları
    3 pilin çabuk bitmesi
    Gözüme çarpan bunlar.
  • furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Enteresan daha 1 kez takildigini gormedim parmak okuyucunun parmagi yalnis tanitiyor olabilirmisiniz.2 kez taratiyorum ben ayni parmayi parmagin neresini koysam aciyor tek taramada parmak icin yetersiz olabiliyor 2 tarama yapio heryerini taratin
  • Arkadaşlar merhaba. Saat almayı düşünüyorum. Samsung saatlerini beğenmiyorum performans olarak. Huawei saat almak istiyorum. Daha önce başka marka android cihazları bir arada kullanmadım saat telefon olarak. Bu konuda tecrübem yok. Uyumla ilgili sorun var mı? Neleri yapıyor/yapamıyor? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • 6.1 de batarya kullanim oturdu muhtemelen suan gayet iyi ekran süresi veriyor. Kullanim tarzina gore degiair ama bu karma kullanimda bu sekilde bende -ki pubg gibi oyunda dahil bu sureye yuksek ayarlarda. Gece illaki takılıyor şarja ama gunu bence suan cok rahat çıkarıyor ve %25/%30 gibi batarya halen varken.


    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!
  • One 6.1 yazılımdan oldukça memnunum. Animasyonlar ve sistem akıcılığında kayda değer ilerleme var. Pil kullanımı 6 ve sonrası gelen güncellemelerle benzer, belki biraz daha iyi olabilir.

    Yeni AI özelliklerinin günlük kullanımıma pek etkisi yok şimdilik ama yeni sürümlerde özellik seti artacaktır. Şimdilik çeviri özelliğinde TR dil yok fakat yakında google destek verince gelecektir.

    6.1 genel sistem kararlılığı için güzel bir güncelleme olmuş bence.
  • denizci535 kullanıcısına yanıt

    boş laf. 3 4 saat ekran sürümünden beri kayıp olması için benim 5.1 de 12 saat ekran süresi alıyor olmam lazımdı. öyle birşey yaşanmadı.

    1. ekran sorunu? s24u da zaten vardı böyle bir sorun 6.1 ile alakası yok. s23u konusunda ise ne duydum ne gördüm.

    2. daha hızlı açılıyor olması sorun ise evet sorun Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! 

    3. pil konusunda zaten yorumumu yaptım.

  • 1. Parmak izi okuyucu hizlandi
    2. 5.1 de zaten max 8 saat aliyordum wifi ile hala ayni degisen bisey yok
    3. Yuz tanima hic kullanmadim ve kullanmacagim ozellik
    4. Arayuz hizlanmis

    6.1 le farkettigim bunlar ama 6.0 kotuydu baya
  • 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.