Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1802. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü10 Mobil5 Android
5 sn
36.909
Cevap
728
Favori
2.175.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 18001801180218031804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Hocam bende donanim haberde eskiyim yillardir anlayamadim gitti iphone dan hic haz etmem ve bi kerede iphone forumlarina gidip yorum yapmadim bu kadar yildir cok ilgincime gidiyor memnun olmayan insanlarin buraya gelip samsungu kotulemelerini

  • Macbook'tan Music uygulamasindaki sarki listelerimi nasil S23'e atabilirim? Mp3'leri attim ama listeleri bir turlu atamiyorum.

  • indirim kodu herkese gelmemiş herhalde ben bulamadım
  • a_selim A kullanıcısına yanıt

    Ben de bulamadım hocam, herkese gelmemiş. s24 indirim kodu bulabilirsem alacağım bakalım.

  • ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız. 2007 den beri buralardayım. Bende daha bir satır yazı ne okudum ne de girip bir yorum yapmadım apple ürünlerinin konularında. Bir tane kimse bulamaz. Ama bazıları nöbetçi gibi hazır bekliyor sürekli tarıyor diğer ürünlerin başlıklarını.
  • Deae kullanıcısına yanıt

    Sağolun. Biradere gelen kod ile ona aldık ama bana hiçbir şekilde kod gelmedi. Kod gelirse belki bende A34 ü verip bi S24 alabirim gibi. Nasip Kısmet artık.SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

  • Mokıta kullanıcısına yanıt

    Öyleydi galiba. Öğrenci+ kod+ ek takas desteği+ S22 = 12.500 tl ödeme çıkardı S24 256gb gri için

  • indirim kod e mail ile mi geliyor?

    varsa s24+ için kod a yardımcı olacak varmı

  • yardımcı olmak isteyen varsa ben de s24 için kod arıyorum
  • S24 için kodu olup kullanmayıp paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa müteşekkir olurum

  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arkadaş apple sponsorlu kesin heryerde karşıma çıkıyor. Birinin 120hz ekranda diğerinin 60hz ekranına eşit çıkması eşit anlamına gelmiyor 60hz ekranlının performansının kötü olduğu anlamına geliyor. 15 pro yd cihazım var batarya sürem az merak edip giriyorum 15pro bloğuna arkadaş orda kötü diyenlere giydiriyor. 14 pro maxi merak ediyorum orada şimdi de s23 sayfasında apple savunmuş yine.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    Videoları tekrar izledim, benzer durumlar s23 için de yaşanıyor, sonuçta parlaklık ayarı otomatikte. Bu adamın ne gibi çıkarı olabilir anlamadım ayrıca. Adamın yaptığı testte bariz bir şekilde exynoss video call de ısınarak kapanıyor. Bu bile tek başına yeterli değil mi bu işlemcinin çok daha fazla ısınıp çok daha fazla batarya tükettiğine dair? Ki kendisi direkt program yüklemiş anlık watt tüketimlerini de görebiliyoruz.


    Ex 2400 çok kötü bir işlemci değil, herhangi bir yaz mevsimi görmedi şimdilik. Bakıp göreceğiz. Umarım S25 Snapdragon ile gelir, gönül rahatlığı ile geçiş yaparız. Benim en çok merak ettiğim şey S23+ ile S24+nın S25 takas fiyatları arasında ne kadar fark olacağı. S24+ daha ucuz satışa çıktı sonuçta S23+ya göre. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

  • Arkadaşlar 2 sorum var :

    - Sahiden S23 ten S24 e geçmeye ne gerek var? Bazılarında böyle bir telaş görüyorum...

    - S23 için kamera lens koruyucu kullanan var mı, işe yarıyor mu, almalı mıyım?

    Teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba 2 ay önce s23 sonrası 15 proya geçmiştim. İphone düşünen arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşayım


    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

    Öncelikle 15 pro şarjda ve kullanımda s23 e göre hissedilir derecede ısınıyor. Bu yazın daha da artacak gibi görünüyor. Pil olarak s23 te 6 saat ekran süresi alıyordum 15 pro yine benzer 6 saat kullanım sunuyor. İphone farkı gece kullanmayınca şarj bitmiyor.


    Ses kalitesi olarak iphone çok daha iyi. Daha net ve tok ses veriyor. Ekran kalitesi yine benzer ikiside iyi. Parlaklık 15 net daha parlak güneş altında. 15 pro ekranı ve arkası inanılmaz kalitesiz hissettiriyor plastik sesi mevcut üzerine tırnakla tıklayınca. S23 arkası ve ön camı çok daha kaliteli hissettiriyor. 15 pro çerçevesi daha kaliteli.


    Ekranın üstünde dinamik ada çok göze çarpıyor. İşin kötü yanı tarayıcıda sağı ve solunu kullanmıyorsunuz. 1 parmak üstte ölü alan oluyor. Bu çok can sıkıyor ekran kullanım alanı çok daha küçük.


    Nfc ile ödeme yapamama iphone için en büyük handikap. İos inanılmaz kullanışsız navigasyon hareketleri saçmalıklarla dolu. Birçok işlem android sisteme göre eksik. Galeri saçmalıkları, notlar uygulaması, telefon uygulaması sayamadığım birçok uygulamada fonksiyon eksiklikleri mevcut. Scroll hareketi çok yavaş sayfayı kaydırınca geçişler az içerikle sinirlandirilmis. Yavaş animasyonlarla stabilite sağlanmış bu yanıltıyor. Kesinlikle ekran 80 90hz hissettiriyor.


    Kamera kısmında beklentim büyüktü ama istediğimi bulamadım. Düşük ışıkta s23 daha iyi. Işıkta ikiside iyi ama renkler iphone daha doğal. Portre çekimde net olarak s23 daha iyi. İphone köşelerde saçları yokediyor. Video iphone daha iyi özellikle hdr konusunda çok iyi. En kötü kısım video durdurunca devam yok yeni bir kayıt açıyor. İnanılmaz bir saçmalık..


    Özet olarak s23 veya s24 fiyatına göre inanılmaz telefonlar. İphone ios işletim sistemiyle insanı belli bir kalıba sokuyor. Ben sırf iş yerimde apple ekosistemi yüzünden iphone aldım ama hiç memnun değilim. Pişman olmayın.


    Saygılarımla





  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı karşılaştırma yazınız ve değerli deneyimleriniz için çok teşekkür ederiz.

    Nöbetçi iphone şikayet masası sorumlusu haythoyt a şimdi bildirim alarmı gitmiştir. Birazdan savunma yazısı gelir hışmına uğrarsın😆😆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Nisan 2024; 19:45:20 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Abi o arkadaş bloklu kendi yazsın çizsin. Apple fanı olan benim. 2 Macbook pro, imac, ipad pro kullanıyorum bunlardan vazgeçmem ama iphone ios işletim sistemiyle kesinlikle çok kütü durumda.

  • gazili2000 G kullanıcısına yanıt
    Ben geçmedim kodu arkadaşıma verdim o kullandı. Gereksiz lüks gibi geldi. Pil konusunda bariz iyileşme olsaydı kesin geçerdim.
  • 
Sayfa: önceki 18001801180218031804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.