Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.650
Cevap
185
Favori
841.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hamitackgz61 H kullanıcısına yanıt
    Pilde bir gerileme şimdilik yok herşey iyi gidiyor dünden beridir kullanıyorum,yapay zeka gelmiş merak ettigim canlı çeviri henuz turkce yok bölge bölge dagıtılıyor türkcede gelecek tir yakında telefonun çok hızlandıginı his ettim, kapatma ekranı degişmis resim nesne ekleme falan gelmis dah özellikler görecegiz kullandıkca,kısacasi yükledimepişman degilim gayette memnunum
  • Bu sabah S23 geldi. S22+'dan taşıdım her şeyi. Açar açmaz da UI 6.1 ve 1 update daha buldu. Kurdum denemek için. Hız olarak S22+ ile hiç fark yok. Canlı çeviri olayı falan da tam bir komedi. Google translate'in adını AI yapmışlar o kadar. Karşı tarafın orjinal sesini duymuyorum. Benim sesim de ona gitmiyor. Chat penceresinden İngilizce - Rusça / Rusça - İngilizce denedik. 5 dakika dayanabildik. Sakın denemeyin rezalet bence. Gecikmeli ve yavaş. Yanlış çeviriyor. İyiki evde eşimle denedim. İşte falan rezil olurduk hemen kapattım. Diğer özellikler de şöyle. İçlerinde sadece mikrofon seçme özelliği işe yarar gibi duruyor. Bluetooth kulaklık ile konuşurken çevre seslerini çok fazla duyuyor karşı taraf. Ben sesi bluetooth kulaklıktan duyayım ama benim sesim onlara mikrofondan gitsin gibi bir özellik var sanırım ama whatsappta bunu AI'a yazdım yapmadı bir değişiklik. Telefonda da böyle bir ayar bulamadım. Yani arkadaşlar hevesleriniz boşa çıkacak. Çok da hayal kurmayın :)

    Hız olarak da S23 ve S22+ ve de S20 ve S10+ arasında hiç fark göremedim. Oyun oynamadığım için gündelik kullanım da 4 telefon da aynı. Ekran kalitesi olarak da içlerinde en canlısı S20. Ama S22 ve S23 çok canlı durmuyor ama net tabiki. S20 çok daha sanki super Amoled vivid plus 5.0 falan gibiyken S22+ ve S23 de renkler daha hafif soluk. Albenisi az. Sonuç olarak 2 hafta önce S10+'dan S22+'a geçmiştim. Bugün itibariyle S23'e geçtim daha küçük olsun diye. Küçüklüğü güzel. 10%'dan 80%'e 40 dakikada doldurdu 25w ile. S22+'da 10%'dan 85%'e 40 dakikada dolduruyordu 45w ile yani o da yalanmış. S10 varsa elinizde ya da S20 varsa size tavsiyem S26 çıkana kadar bekleyin sonra S22 alın gitsin. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 12 Mayıs 2024; 3:0:54 >




  • Az kullanılmış Samsung orijinal kılıf.. spigen orijinal kılıf telefon değişikliği nedeniyle satılıktır arkadaşlar.. Evde boş yere duruyor birinin işine Yarasın arkadaşlar çok hesaplı vereceğim PM atabilirsiniz..
    s 22 Plus için..
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    "İçlerinde sadece mikrofon seçme özelliği işe yarar gibi duruyor. Bluetooth kulaklık ile konuşurken çevre seslerini çok fazla duyuyor karşı taraf. Ben sesi bluetooth kulaklıktan duyayım ama benim sesim onlara mikrofondan gitsin gibi bir özellik var sanırım"


    bu hareketi iphone kullananlarda görüyorum genellikle. kulaklarında kulaklık var ama telefonu da ağızlarına götürüp öyle konuşuyorlar. sanırım iphone'da var bu özellik ya da psikolojik olarak yapıyorlar bilemiyorum SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 


    samsung'da ise mikrofon seçmek değil, ses odağı şeklinde sunulmuş bu özellik. o da verimli çalışmıyordu kardeşimin s24'ü ile denediğimizde.


    mikrofon seçme özelliğine gerçekten ihtiyaç var. toplu taşıma gibi gürültülü ortamda kulaklıktan konuşurken beni duymakta güçlük çekiyor karşı taraf.





  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben S23'te denedim. Mikrofon kesinlikle seçilmiyor. Hani nerde bu özellik? Arama yaparken çıkar diyor ayarlarda ama çıkmıyor. Yani her zamanki gibi sadece laf. UI 6.1 kuramıyorum diye sakın üzülmesinler. Tüm bu telefon üreticileri sahtekar! Var dedikleri özellikler sadece reklam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Mayıs 2024; 15:12:27 >
  • Güncelleme geldi. İndiriyorum. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • Kurmak ya da kurmamak işte bütün mesele.

    Eninde sonunda kuracağım ama birisinin daha kurmasını bekliyorum sanırım
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Hocam kurdum. Sorun varsa yanıtlayayım.
  • mastraxe M kullanıcısına yanıt
    Bende yükledim bakalım Zaman gösterecek
  • 2 kişi kurduysa ve açıldı ise telefonlar ben de kurarım
  • S22 gayet güzel ve akıcı olmuş. Pil koruma ayarlarından hangisini seçtiniz?
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    😅
  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt
    Maksimum da şu an ama hangisi daha iyidir emin değilim. Bir de %85 sınır 80 ile değişmiş.
  • Cyberbrkk kullanıcısına yanıt
    E akalım o zaman :).

    Şu arama geldiğinde yanıtlama sonrası ara sıra ahizeye ses gelmeme sorunu giderilmiş olsa bari.
  • alt navigasyon tuşlarında 3 lu kaydırma gitmiş
  • J.R.R Numenor kullanıcısına yanıt
    Navigasyon tuşlarını tamamen yok etme de gitmiş mecbur açık kalıyor
  • Navigasyon tuşlarını kaldırma işlemini good lock indirip ordan navstar da açıp eskisi gibi kaldırabiliyorsunuz,ben öyle yaptım
  • Samsung Türkiye S22 sd

    katılalım

    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • aod seçenekleri gitti :D

    saati vs nasıl değiştiriyoruz?


    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.