Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.209
Cevap
224
Favori
767.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oğuzhan Demir JAJCE O kullanıcısına yanıt
    Spigen var bende 500 TL bilginize.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s22 serisi için oneui 6.1 korede verildi.



    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]sammobile
    BREAKING: One UI 6.1 for Galaxy S22 series rolling out now!
    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-1-update-rollout-galaxy-s22-series/
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

    Samsung bana da mail atmış.



    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.


    https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s21-ve-s22-serisi-icin-one-ui-6-1-yayinlandi--176885


    okudum nbende geldi sandım. Yukardaki forumdaşımız kore dşiye yazmış. sizde müjdesi gelmiş.

    2 sene önce aldığım bilgi yanlış çıkmıştı dediğimden 2 ay önce major güncelleme sunulmuştu. Daha Samsung Tr den öğrendiğim haberleri yaymam. ( sütten ağzım yandı)



    --- ALINTı ----

    Samsung Galaxy S21 ve S22 serisi için One UI 6.1 yayınlandı!

    Samsung, eski amiral gemisi telefonları Samsung Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi için One UI 6.1 güncellemesini sunmaya başladı. Güncelleme neler getiriyor?   

    02 Mayıs 2024, 18:22 


    Samsung, birkaç hafta önce One UI 6.1'in Mayıs ayından itibaren 2021 ve 2022'de piyasaya çıkan amiral gemisi Galaxy telefon ve tabletlerine geleceğini doğrulamıştı. Şirket nihayet güncellemeleri vermeye başladı. Samsung Galaxy S21 ve S22 serisi için One UI 6.1 güncellemesi sunulmaya başlandı.

    Samsung Galaxy S21 ve S22 serisi için One UI 6.1 yayınlandı

    Güney Kore, Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra için One UI 6.1 alan ilk pazar oldu. Beklendiği gibi güncelleme, Galaxy S24'teki Galaxy AI özelliklerinin çoğunu getiriyor. Sadece Instant Slo-mo (ekrana basılı tutarak herhangi bir videoyu yavaşlatma) özelliği bulunmuyor. Galaxy S21 ise yapay zeka özelliklerinden sadece Circle to Search ve Magic Rewrite (Chat Assist) özelliklerini alıyor. Samsung daha önce 2022'den önce piyasaya sürülen amiral gemisi cihazların yapay zeka yeteneklerinden sınırlı olarak yararlanacağını söylemişti.

    Samsung telefonlara özel kişiselleştirme uygulaması yayınlandı

    8 sa. önce eklendi


    Güncellemenin diğer ülkelerde kullanıma sunulması uzun sürmeyecek. Güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar » Yazılım güncelleme menüsüne gidebilirsiniz. 

    Kaynakça


    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-1-update-rollout-galaxy-s22-series


    https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s21-one-ui-6-1-update




    ayrıca ilave:


    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]www.tamindir.com
    Samsung, Eski Bir Amiral Gemisine Daha Galaxy AI Özelliklerini Sunmaya Başladı!
    https://www.tamindir.com/haber/samsung-amiral-gemisi-galaxy-ai_87856/

    Samsung, Eski Bir Amiral Gemisine Daha Galaxy AI Özelliklerini Sunmaya Başladı!

    Samsung, eski amiral gemisi serisine Galaxy AI özelliklerini sunmaya başladı. Bu telefonlara sahipseniz özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. İşte detaylar!

     14 SAAT ÖNCE GÜNCELLENDİ

    Samsung Galaxy S24 ile birlikte gelen Galaxy AI'ın geçtiğimiz aylarda daha fazla telefon modeline ve tablete geleceği bilgisi paylaşılmıştı. 2 ay önce Samsung Mobil Dünya Başkanı TM Roh, Kore'deki bir toplantıda Galaxy S22 serisinin de bu planlamada olduğunu söylemişti.

    Piyasaya sürüldüğü sene satış rekorları kıran ve 2022 yılının amiral gemisi olan S22, Kore'deki kullanıcıların aktardığına göre Galaxy AI özelliklerine kavuşmaya başladı. En son Galaxy S23 serisine ve diğer modellere gelen özellikler, S22 serisine de geldi.


    One UI 6.1 Güncellemesi ile Gelen Galaxy AI Özellikleri

    Kore'de Galaxy S22 kullanan kişilerin bildirdiğine göre Samsung, 3.1 GB ağırlığında olan One UI 6.1 güncellemesini telefonlara sunmaya başladı.

    Paylaşılan ekran görüntüsünde de güncelleme ile birlikte Galaxy AI özelliklerinin birçoğunun geldiği görünüyor.

    İkinci ekran görüntüsünde ise telefon aramalarında gerçek zamanlı çevirilerin yapılabileceği başta olmak üzere web sayfa özetleri ve tercüme özelliklerinin de kullanıcılara sunulduğu bilgisi yer alıyor.




    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]www.tamindir.com
    Samsung Galaxy Al Nedir? Nasıl Kullanılır?
    https://www.tamindir.com/blog/samsung-galaxy-ai-nedir_85952/

    Samsung Galaxy Al Nedir? Nasıl Kullanılır?

    Samsung tarafından Unpacked etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy Al nedir? İşte kişiselleştirilmiş mobil deneyimi sunan yapay zekaya dair her şey!



     

    AYŞİN DEMİRER - 4 AY ÖNCE GÜNCELLENDİ

    Samsung, kullanıcı gizliliği ve güvenliği gibi birçok mobil deneyimi sunan Galaxy Al'ı teknoloji ve yapay zeka tutkunlarına duyurdu. Mobil teknolojiyi yeniden şekillendirecek Galaxy Al, S24 serisinde yer alıyor.

    S24 Ultra, S24 ve S24 Plus’ta yer alacak olan bu yapay zeka ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.


     YAPAY ZEKAYerli Yapay Zekâ Aracı Main GPT Nedir? Nasıl Kullanılır?

    Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı olarak faaliyet gösteren HAVELSAN ilk yerli yapay zekâ sohbet botunu geliştiriyor.

    Samsung Galaxy Al Özellikleri

    Samsung’un S24 serisine entegre edilen Galaxy AlChatGPT ve Google Asistan gibi sohbet robotlarına benzer şekilde çalışıyor. İlk S24 serisinde yer alacak Galaxy Al’in özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

    • Live Translate, telefon konuşmaları anında 14 farklı dil arasında çevirir.
    • Ses yazılımları üzerinden birden çok kişiye ait sesi kişilere göre ayırır.
    • Chat Asistan özelliğiyle belge ve mesajları gerçek zamanlı olarak çevirir.
    • Sesler kaydedildikten sonra Ses Kaydı Asistanı desteğiyle sesleri metinlere dönüştürür.
    • Yapay zeka tabanlı fotoğraf düzenleme yeteneğiyle fotoğraflarda nesneleri taşma, kaldırma ve değiştirme işlemleri yapabilir.
    • Fotoğraflarda nesneler kaldırıldıktan sonra boş kalan alanları düzgünce doldurarak ortaya profesyonel bir fotoğraf çıkartır.
    • Not Asistanı özelliğiyle notları özetlenme, tonlara değiştirme ve başka dillere çevirme işlemlerini de gerçekleştirir.

    Samsung Galaxy Al, Web Asistanı özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde web tarayıcısı aracılığıyla online uzun makalelerle web sayfalarının özeti kolayca çıkarılabilir.

    Böylelikle kullanıcılar, uzun makaleleri okumak zorunda kalmadan kısa içerikleri okuma şansına sahip olacak. Web Asistanı’nda Türkçe dil desteği de var. Bundan dolayı Galaxy S24 serisi kullanıcıları, kapsamlı web deneyimine sahip olacak.



    Samsung Galaxy Al Nasıl Kullanılır?

    Samsung Mobil Başkan Yardımcısı Won-Joon Choi tarafından Unpacked etkinliğinde yapılan açıklamada Galaxy Al; tablet, giyilebilir ve katlanabilir cihazlarla sunulacak.

    İlerleyen zamanlarda optimize edilecek diğer cihazlarla ilgili detaylar belli olduğunda sizleri buradan bilgilendireceğiz.

    Samsung’un birçok cihazında yer alacak olan Galaxy Al, mevcut özellikleri kolaylaştırıp kullanıcılara yeni araçlar da sunacak. Yapay zeka teknolojisine uygun olarak cihazların işlevleri geliştirilecek.


    Samsung cihazların işlevselliği, güvenliği ve yaratıcılığı artacak. Bahsedilen yapay zeka desteğiyle kaliteli ve ağır çekim efektlerinin oluşturulması için “Anında Ağır Çekim” özelliği kullanılabilir. Bu özellik sayesinde videolarda ek kareler oluşturulur.

    “Öneriyi Düzenle” özelliğiyle fotoğrafların kompozisyonları mükemmel şekilde geliştirilebilir. “Üretken Düzenlemeler” ile hem kenarlıklar hem de arka plan doldurularak görüntülerin genişlemesi sağlanır. “Sohbet Yardımı”, içerik ve tona uygun metin konuşmaları tasarlar.

    “Canlı Çeviri”; aramalarda gerçek zamanlı ses, iki yönlü ve metin çevirini gerçekleştirir. Transkript Yardımı ile ses kayıtları metin haline getirilir. Aynı zamanda ses kayıtları, özetlenir ve çevrilir. “Tercüman” özelliği aktifleştirilerek, gerçek zamanlı konuşmalar bölünmüş ekranda çevrilir.

    Böylelikle başkalarıyla yüz yüze konuşulabilir. “Note Assist” özelliği aktifleştirildiğindeyse Samsung Notes uygulaması üzerinde özetler oluşturulur. Bunun yanı sıra kapak resmi ve şablonlarda tasarlanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 3 Mayıs 2024; 3:35:22 >




  • https://www.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-kisisellestirme-uygulamasi-yayinlandi--176867


    Samsung telefonlara özel kişiselleştirme uygulaması Play Store'da yayınlandı

    Samsung'un kullanıcı arayüzü özelleştirme paketi Good Lock artık Google Play Store'dan indirilebiliyor. Daha önce Good Lock ve modülleri yalnızca Samsung'un kendi mağazasında (Galaxy Store) mevcuttu.

    02 Mayıs 2024, 16:40


    Samsung telefonlarda kullanılmak üzere tasarlanan Good Lock kişiselleştirme uygulaması artık Google Play Store’dan indirilebiliyor. Peki, Samsung Good Lock uygulaması neler sunuyor?

    Android 15 (One UI 7) güncellemesi alacak Samsung telefonlar


    Samsung Good Lock uygulaması neler sunuyor?

    Good Lock, Samsung Galaxy telefonlar için tasarlanmış bir kişiselleştirme araç takımı. Kilit ekranı, bildirimler ve hatta uygulama başlatıcıyı değiştirmenizi sağlayan modüller indirmenize olanak tanıyor. Telefonunuzu daha kişisel hale getirmenize, eklentiler ve diğer özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü öğeleriyle istediğiniz şekilde kullanmanıza olanak tanıyor.

    Good Lock uygulaması Android uygulama mağazasında erken erişim olarak listeleniyor ve ilginç olarak hâlâ yalnızca Samsung telefonlarla uyumlu, diğer Android telefonlarda -resmî olarak- çalışmıyor. Erken erişim sonrası diğer Android cihazlara açılabilir ancak şu an için Galaxy telefon kullanıcıları test edebiliyor. Bu uygulamayla birlikte telefonu tek elle daha rahat kullanmanızı sağlayan Good Lock modülü One Hand Operation+’ın da Play Store’a eklendiği görülüyor.




    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.sidegesturepad


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.goodlock





  • Mobil klavyelerde büyük risk: 1 milyar kullanıcı tehdit altında

    Samsung, Honor, Xiaomi gibi mobil cihaz markalarının kullandığı klavye uygulamalarında büyük bir risk ortaya çıkarıldı. Üreticiler konudan haberdar edilmiş durumda. 

    01 Mayıs 2024, 17:15 


    Günümüzde tamamen dokunmatik hale gelen mobil cihazlarda mobil klavye kullanımı artık zorunlu hale geldi. Bununla birlikte uygulamaların sistemle olan etkileşiminde büyük riskler bulunduğu ortaya çıktı.

    Mobil klavyelerde büyük risk

    Citizen Labs tarafından yapılan araştırmaya göre mobil uygulamalar kullanıcıların tuş hareketlerini şifrelenmemiş olarak düz metin halinde sisteme iletiyor. Bu iletim esnasında araya girerek verileri okumak mümkün olabiliyor.


    Bu açık Tencent (QQ Pinyin), Baidu (IME), iFlytek (IME), Samsung (Android Keyboard), Xiaomi (Baidu, iFlytek ve Sogou kullanıyor), OPPO, Vivo ve Honor gibi markaların mobil klavyelerinde tespit edilmiş. Bu da 1 milyardan fazla kullanıcı anlamına geliyor.


    Araştırmada sadece Huawei’nin klavyeleri güvenli bulunmuş.

    Google ve Apple klavyelerinin bulut tabanlı iletişim özellikleri olmadığı için analiz edilememiş.

    Üreticiler 1 Nisan tarihinden bu yana tehlikenin farkında.

    Honor ve Tencent yakın dönemde bir yama yayınlayacak.


    https://www.donanimhaber.com/mobil-klavyelere-dikkat--176840


    https://www.gizmochina.com/2024/04/30/android-keyboard-app-flaw-exposed-user-data-pen_spark





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Samsung Note 7 batarya performansı ile demek istedim.

  • https://www.donanimhaber.com/galaxy-s22-serisi-icin-one-ui-6-1-guncellemesi-durduruldu--176944


    Samsung, Ocak ayında kullanıma sunulan Galaxy AI özelliklerini içeren One UI 6.1 güncellemesini ilk olarak Güney Kore'de Galaxy S22 serisine sunmaya başlamıştı. Ancak henüz üzerinden bir gün geçmeden güncellemenin dağıtımı önemli bir hata nedeniyle durduruldu. 





  • murat8550 kullanıcısına yanıt

    iyi olmuş. alalacele olunca sonradan ek yamalar , hata düzeltmesi bekle daha sıkıntılı.

    iyiki dağıtım çok olmadan durdurmuşlar.

    geç olsun cillop gibi olsun.


    https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Galaxy-S22-One-UI-6-1-Güncellemesi-Durduruldu-%EF%B8%8F/td-p/16067496



    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Mayıs 2024; 11:15:55 >




  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt

    Bu soruna çözüm buldunuz mu acaba? Mevcut sorun bizim telefonda da var. Uçak moduna alıp tekrar açmadan ya da kapatıp açmadan düzelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan kullanan varmı arkadaşlar kılıf yanlardan alt üst köşelerden bunuda kaldırırmı?
    SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum Amerikan versiyon tam türkçe olmuyor,buna türkçe rom atmak istiyorum link verebilirmisiniz,ayrıca imei atmak istiyorum elim yatkın bir çok cihaza attım,imei atma ile video linki varmı bildiğiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhan Demir JAJCE O kullanıcısına yanıt

    Mediamarktan yaptırdığım ekran koruyucuyu kullanmaya devam ediyorum şiddetle tavsiye ederim.



    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158230509

  • ErdemCirit E kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı hocam telefonu o kadar kullanmamki max kullanacağım 1 yıl falan uygun fiyatlı araştırıyorum o yüzden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ErdemCirit E kullanıcısına yanıt
    Çok sık kalem kullanmıyorsunuz sanırım. Orda yapılan koruyucu çok yumuşak ve kalem kullandığınızda izleri kalıyor koruyucunun üzerinde. Ben kullanırken öyleydi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oğuzhan Demir JAJCE O kullanıcısına yanıt

    Note 9 da kullanmıştım. alt üst köşeler ve arka hızla hava alıyor

  • güncelleme geldi geleli sorunlar nedeniyle yapmamıştım. bugün yürürken telefon elimde güncellemeye başlamış ve istemeden de olsa ONE UI'ye geçmiş oldum. bakalım benim başıma neler gelecek :)

  • Bende henüz güncelleme yüklemedim.


    Bu gelen AI ne menem bir şeydir bilen var mı?


    Bir beklentimiz telefondan görüşme kaydı alabilmekti, onun harici her haltı getirdiler bir onu kaldırdılar.

    Oysa note 8 de ne güzel hem görüşme kaydı vardı, hemde spo2 değerimizi ölçebiliyorduk canımız sıkılınca...

  • TurkCA T kullanıcısına yanıt

    Csc değiştirirsen görüşme kaydı oluyor zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an telefon 6 saat 20 dakika ekran süresi vermiş ve şarjım yüzde 22, dün akşam şarj etmiştim, bugün daha şarj etmedim, şu an cidden telefonu alnından öpesim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.