Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.025
Cevap
138
Favori
546.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsungun S21FE resmen Tanıtıldı :


    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]


    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]





    Kutu açılışı ve ilk inceleme videosu:

    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]HDblogyoutube
    Tra le nostre mani c'è SAMSUNG GALAXY S21 FE, non è ancora stato presentato ufficialmente ma siamo riusciti a recuperane un esemplare. In questo video di unboxing e prime impressioni andiamo a svelarne le principali caratteristiche e qualità. A primo impatto è riuscito a convincerci, dimensioni giuste, scheda tecnica interessante e un display che vale il prezzo del biglietto. Prezzo? Vicino agli 800 Euro ma vedremo cosa ci dirà Samsung nei prossimi giorni. 🔥 I NOSTRI PRODOTTI TECH PREFERITI: https://amzn.to/3bXdxU3 🔥 LA NOSTRA ATTREZZATURA VIDEO: https://amzn.to/3rpXILW ⇩ ULTERIORI INFO⇩ https://bit.ly/3suR9uX ⇩ ISCRIVITI ADESSO ⇩ http://bit.ly/2JJ9qgY #galaxys21FE #samsung ⇩ SOCIAL NETWORK ⇩ Twitch ► https://www.twitch.tv/hdblog​ Facebook ► http://facebook.com/HDBlog Twitter ► https://twitter.com/hdblog Instagram ► https://www.instagram.com/hdblog_it/ 🔥 TELEGRAM OFFERTE BESTBUY ➡️ https://t.me/bestbuyHD
    https://www.youtube.com/watch?v=qVQh3yWm_kY&feature=emb_imp_woyt


    s21 FE: Android 12 ile gelen ilk Samsung.

    • 3 major sürüm alacak böylece A13-14 VE 15i alacak.
    • Hafıza Kartı Girişi Yok
    • 128/6 ve 256/8 Hafıza/Ram ile geliyor.
    • SD888: Amerika- Avrupa ve Bazı Asya Ülkeleri
    • Exynos 2100: Türkiye ve geri kalan ülkeler
    • 4500 Mah Pil-25 Wat Hızlı Şarj
    • 12/12/8 MP Kamera- 32MP Öm Kamera
    • İPX68 Su Geçirmezlik
    • Kablosuz Şarj/ Stereo Hoparlör
    • 11 OCAKta Satışa Çıkacak

    Düzenleme: Teknosada işlemci exynos görünüyor ve fiyat 10999. Bilgi için Serkan Beye teşekkür ederim.



    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]


    Bir DH ölücüsü olduğumu bugün de belli ettim ve Galaxy Max Hz uygulamasına %50 indirim yaptırttım. Türk olduğumuzu ve premium için 3 dolar veremeyeceğimizi anlattım (55 TL). O da sağolsun bana bir alana bir bedava yaptı. Yani yaklaşık 27 TLye geldi. Artık bir S21 Ultra misali adaptif hz kullanabiliyoruz.


    Eğer meraklısı varsa konu sahibi arkadaşa mesaj atıp böyle böyle Türk forumundan gördüm geldim bize de bi güzellik yap derseniz yardımcı olacakmış sağolsun.


    (Bilmeyenler için uygulama adaptif hz ayarlamaya yarıyor)

    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]xda forums
    [App]Galaxy Max Hz (Refresh Rate Mods, Screen-off Mods, QS Tiles, Tasker Support and More)
    https://forum.xda-developers.com/t/app-galaxy-max-hz-refresh-rate-mods-screen-off-mods-qs-tiles-tasker-support-and-more.4181447



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 10 Mayıs 2022; 16:25:34 >







  • Uzun zamandır foruma bakamiyordun bugün bakma fırsatı buldum yine aynı konular :) benim 15 yıllık forum tecrübem şudur ki bir cihazın bir konusu çok tartışılıyorsa acaba bir taraf gömüp bir taraf savunuyorsa o konu cihazın zayıf yanıdır.

    Şimdi bakıyorum en çok batarya konuşuluyor. Demek ki bu telefonun bataryası sorunlu. Ben 7 saat ekran süresi aldım diyen de var 4 saat aldım diyen de. Ekran süresi o kadar esnek ki bu iki değer de alınabilir tek başına referans değildir. Telefonu saatlerce aralıksız açık tutarsan ekran süren uzar. Bu süre zarfında oyun veya YouTube daysan ekran süren kısalır. Daha basit işlem yaparsan ekran süren uzar. Mesela ben sadece ekrani açıp bıraksam bir DH uygulamasinda, 10 saati de görürüm. Veya ekran kapalıdır arka planda akıllı saate ve kulaklığa bağlıdır müzik dinliyorumdur ekran sürem azalır. O kadar göreceli bir kavram yani.

    Bunu en iyi kıyaslama yolu muadil cihazlarla kıyaslamak. Mesela ben normal kullanımda 5 saat alıyorum. 5 saat bence çok yetersiz çünkü 4500mah bataryanın hakkı bu değil. 3200mah Xiaomi de 4 saat aliyordum. Ha o cihaz 60hz di bu 120hz ama 120hz Xiaomi telefonlar da 7-8 saat ekran süresi veriyor. Poco sayfalarına bakın millet rekor ekran süreleri paylaşıyor.

    Yıllar önce note 5im vardı ondan beri aynı kısır tartışmalar. Yok ben iyi aldım yok sen kötü aldın yok senin cihaz sorunlu. Orada da herkes göreceli konuşurdu sonra baska bir markaya geçtim bildiğin note 5in bataryası kötüymüş yani boşuna millet birbirini yiyormuş.

    Ben marka fanboyu değilim zaten yaşını başını almış insanlar böyle şeylerle uğraşmaz hayatta daha önemli dertleri vardır. Aksine her telefon degistirdigimde farklı marka kullanmak istiyorum. Ambargo olmasa Huawei alırdım mesela çünkü batarya ve kameraları efsane.

    Benim cihaz hakkında 2 şikayetim var batarya ve redditte kaydırma sorunu. Yani güncelleme de geldi ama bir şey değişmedi reddit kullanmaktan soğuyor insan ki en çok kullandığım uygulama. 120hz telefon yağ gibi akması gerekirken redditte 2000 liralık Vestel android telefon performansı görmek üzücü. Diğer sorun batarya. Bence az gidiyor. Bu yüzden ekranda pil yüzdesi görmeyi kapattim çünkü patır patır düşüyor kullanırken. Sabah alarm çalıyor uyanmak için 2 dk twittera reddite bakayım diyorum güne %95le başlıyoruz. 5 saat ekran süresi yetersiz ki bence boşta kullanımda da oldukça şarj yiyor. Şirket telefonum Huawei p20 lite. Aktif kullanmıyorum sadece konuşma ve whatsapp. Tüm gün 4.5 g de telefon ve inanın haftada 1 şarj ediyorum. Bu telefonu öyle kullansam eminim 3.gunu görmez çünkü uyuyup uyansan %7 şarj gidiyor.

    Ha ben genel olarak telefondan memnunum. Hele ki son Apple zamlarindan sonra. Boyut olarak kullandığım en iyi cihaz. Ne çok büyük ne çok küçük mükemmel bir boyutu var. Ekran kasa oranı çok güzel. Kamera bence yeterli. One ui şarj özürlü olsa da görselliği çok güzel işçilik olduğunu anliyorsun küçük ve güzel detaylar var aynı ios gibi. Mesela her şey birbirine orantılı, bir şey köşeli bir şey oval değil tüm widgetlar birbiri ile uyumlu. İki bildirim gelirse mesela ikisi bir ovalin iki yarısı gibi oluyor birini çekince diğeri oval oluyor. Ui/ux tasarıma meraklı olduğum icin çok dikkat çekiyor bildiğin usta ellerden çıkmış. Renk uyumları çok güzel. Xiaomi de bu yoktu mesela çin işçiliği vardı bir ikona bakıyorsun köşeli bir ikon yuvarlak. Tasarımsal bütünlük yok.

    Reddit ve 1-2 uyanma bug'ı dışında genel olarak buglı bir cihaz değil. Mesela Xiaomi Chromecast ozurluydu. Xiaomi cihaz Xiaomi mi box a baglanmiyordu ve çözümü yoktu. Arastirmadigim forum kalmadı ancak millet umudu kesmisti.

    Dex benim için çok önemli. İşim gereği evde kalamadigim zamanlar bulunduğum oteldeki TV ye bağlayıp PC gibi kullanabiliyorum. Ev halkına çeşitli programlara az maç keyfi izletmedim :) aktif kullanan için mükemmel bir özellik ve sadece Samsung ve Huawei de var. Huawenin ki de bu kadar gelişmiş değil.

    Uzun soluklu bir cihaz. 4 güncelleme alacak. Xiaomi güncelleme ozurluydu. 2 güncellemeden sonrasını gören kendini şanslı sayıyordu. Bunda en azından yol haritası belli. Şirket arkasında duruyor.

    Satış sonrası desteği çok iyi. Xiaomi de distribütör ellerinde telef oluyorsunuz cihazın başına bir şey gelse. Bunun yeri belli yurdu belli. Online yardım almak güzel, teknik servisleri kaliteli. Bu konuda tek iyi olan Çinli, Huawei. Zaten o da çok yükselince önünü kestiler.

    Benim izlenimlerim bunlar. Pişman mıyım? Asla. Herkesin önceliği farklı. Ben dexi aktif kullandigim için Samsung tercih ettim. Batarya önceliğim olsa Xiaomi ye yonelirdim. İdeal telefon yok. Hepsinde bir şeyden vazgeciyorsun.

    Batarya ve reddit problemi olmasa benim için %100e yakın bir telefon olurdu. Redditin güncelleme ile düzeleceğine dair yine umudum var ama ömrü hayatımda güncelleme ile düzelmiş batarya görmedim. Herkes ilk 3 gün daha iyi olmuş der psikolojik olarak, sonra anlarsın ki aynı tas aynı hamam.

    Bir de telefonun bütün ozelliklerini kirpip arka planda ne var ne yok öldürüp ekranı %10 da kullanıp 60hz e çekip ekran süresini uzatmayı kar sayanlar var. Sadece bu konu için konuşmuyorum her bataryası tartışılan telefon forumunda fixdir bu tarz üyeler. Telefonu böyle 3310 modunda kullanacaksam islemcisine, ram'ine, amoled ekranına niye para ödüyorum orta seviye cihaz alırım o zaman. Şu telefonu 60hz de kullanmak Ferrari alıp çok yakmasın diye 60la gitmek gibidir. Sonuna kadar basmayacaksam niye Ferrari alayım Linea alırım :) cihaza ihanet etmek gibi geliyor bana 60hz.

    Merhaba arkadaşlar,

    Kendi Samsung cihazımda uyguladığım ayarlar, kendinize göre gerek görmediklerinizi ayarlayabilirsiniz.


    Bu ayarları kapatınca cihazı 3310’a çevirmeyen, batarya düşmanı servisler 😊


    Bağlantılar:

    Ayarlar > Bağlantılar > Diğer Bağlantı Ayarları > Yakındaki cihazı tarama = Kapalı

    Ayarlar > Bağlantılar > Diğer Bağlantı Ayarları > Yazdırma = Kapalı

    Ayarlar > Bağlantılar > Wi-Fi > Sağ Üst Noktadan Gelişmiş ayarlar > Hotspot 2.0 = Kapalı

    Konum:

    Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Acil Durum Konum Hizmeti = Kapalı

    Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Deprem Uyarıları = Kapalı

    Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Google Konum Geçmişi = Kapalı

    Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Google Konum Paylaşımı = Kapalı

    Ayarlar > Konum > Konum Servisleri > Wifi ve Bluetooth taraması = Kapalı

    Güvenlik ve Gizlilik:

    Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Kişiselleştirme servisi = Kapalı

    Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Tanılama verisi gönderin = Kapalı

    Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Reklamlar > Reklam Kimliğini silin

    Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Gizlilik > Diğer gizlilik ayarları > Kullanım ve teşhis aracı = Kapalı

    Google:

    Ayarlar > Google > Covid-19 = Kapalı

    Ayarlar > Google > Cihazımı bul = Kapalı

    Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Cihazlar > Etrafımdaki cihazları tara = Kapalı

    Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Yakındakilerle paylaş = Kapalı

    Ayarlar > Google > Cihazlar ve paylaşım > Yayın seçenekleri = Kapalı

    Ayarlar > Google > Paylaşılan verileri kullanarak kişiselleştirme = Kapalı

    Cihaz Bakımı:

    Ayarlar > Pil ve cihaz bakımı > Pil > Diğer Pil ayarları > Adaptif Pil = Açık

    Ayarlar > Hafıza > Ram Plus = Kapalı


    İsteğe bağlı:

    - Senkronizasyon = Kapalı (Maili sürekli kullanmıyorsanız manuel eşitleyebilirsiniz veya rutin oluşturup şarja bağlandığında açılacak şekilde rutin oluşturabilirsiniz)

    - Otomatik Güncellemeler = Kapalı (Ayda 1 güncelleme geldiği için ara sıra manuel kontrol edilebilir)

    - Play Store > Play Protect = Kapalı (Cihazda virüs tarayıcı var zaten isteğe bağlı olarak kapatılabilir)

    - Play Store > Ayarlar > Ağ tercihleri > Uygulamaları otomatik güncelleme (isteğe bağlı)


    Cihazı yeniden başlatın.




    @burakketenci @ppp_bbb_aaa_ccc @thestell @Led Zeppelin @bio technolog

    Herkese selam. Üzerinde birçok arkadaşımla beraber emek harcadığımız, aylardır testler ve fikir alışverişi yaptığımız Samsung cihazlara özel olarak hazırlanan optimizasyon rehberinin son halini genele açık şekilde paylaşacağımı söylemiştim. Artık herkes mesajımın sonundaki linkten rehbere ulaşabilir. Önceden rehbere erişimi olanlar ise aynı link üzerinden erişebilirler rehbere. Yaptığım değişiklikleri, ilgili dokümanın baş kısmına yazıyorum sürekli. Dosyaları kontrol etmeyi unutmayın lütfen. Ayrıca rehberi uygulayan arkadaşlar müsait olduklarında geribildirim yaparlarsa çok sevinirim. Rehber 30 saydayı geçtiği için burdan paylaşmamın imkanı yok maalesef.


    Rehberin herkese yardımcı olması ve Samsung'un yapamadığını bizim yapabilmemiz dileğiyle...


    drive.google.com
    Samsung Optimization Guide - Sonklavyebukucu - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1CNZX244jRdzyv62QlPNOGZANhW7dz8qu?usp=sharing
    S20 yi iade ettikten sonra 3 gündür S21 FE kullanıyorum. Şu an konuşmak için belki çok erken ama o ilk yüklemelerde peş peşe 30 a yakın güncelleme yaptım, kamerayla video çektim, 2 saat aralıksız fifa oynadım. Kesinlikle ısınma yok. Volkan manavın inceleme videosunu izledikten sonra neredeyse vazgeçiyordum ama hiç bir ısınma sorunu yaşamadım. Belkide onun cihazı sorunlu da olabilir. S20 kısmına gelirsek S20 de kamerada 5 dk video çektiğiniz zaman telefonun kasası yanıyor kılıfsız elinizde tutamazsınız ama bunda sadece kamaranın yanı çok hafif ılıklaşıyor. Geçmeyi düşünen varsa ısınmadan yana bir sorunu olmaz.
    Bende yaklaşık bir hafta önce bu telefondan aldım.Forumu okumaya başladım ve en çok konuşulan benimde en çok çekindiğim konu pil oldu.Telefonu 1 haftadır kullanıyorum.Telefonu sabah 7 de şarjdan alıyorum ise gelip giderken 1 saat civarı müzik dinlerim,işte WhatsApp üzerinden gelen kampanya ve siparişlerini takip ederim,maillerime bakarım,sosyal medya ve forum bakarım,oyun oynamam,gece 12 gibi yatarken %40 civarı şarjım kalıyor genelde bakmam ama 5 saat civarında ekran sürem oluyor.Sonuc olarak ben şu ana kadar telefondan memnunum, bence boyut olarakda ideal .Bu şekilde tecrubelerimi aktarmak istedim

    ssavtak sorunu biraz kendinde arasan iyi olur, saldırgan ve küçümseyici demişsin, az önce mahalle delisi tarzında üslupsuz cümleni hatırlatırım, burada mesele senin telefonu beğenmen bizim beğenmememiz, beğenmek zorunda da değiliz, bu yüzden de telefonu elimden çıkardım ben zaten artık işim yok zaten bu modelle, burada herkes fikrini belirtip telefonu seven sevdiğini söylüyor sevmeyen neden sevmediğini söyleyip çözüm arıyor, ama kimse bu telefonu senin gibi dava meselesi yapar derecede savunmuyor, senin sevgin biraz saçma derece ileri gitmiş anlaşılan, bi eleştiri yapıyoruz telefona, hemen bikaç mesaj altında senin ya aşağılayıcı ya da mesajımız yalanlansın diye telefonu övücü mesajın fln var illa, sanırım telefonu sen üretmiş olmalısın yoksa eminim ki hiç kimse telefonu kendi kullanıyor ve beğendi diye karşıt fikirlere bu kadar karşı olamaz, son olarak şunu da ekleyeyim, 10 senede 12 telefon değiştirdiğini söylemişsin, hepimizin zannetmiyorum sene başına birden fazla telefon değişteribilecek durumu olduğunu fln, bi tel alırken belki aylarca para biriktirip veya 4-5 sene kullanmak için alıyoruz anladın mı? sorun çıktığında da burada çözüm arıyoruz veya iade etmeye yada elden çıkarmaya çalışıyoruz, şu destan gibi yazımı oku ve artık otoriter gibi davranmayı bırak bence, kimse buraya fikir yazarken veya çözüm ararken sana soracak değil.

  • Ram ve batarya düşük.
    6gb Ram. 4500mh batarya hayal kırıklığı.

    Ram böyle olmalıydı 8/128. 12/256 5000mah.
  • 6gb harbi azmış. 6gb note 8 ve s9+ da vardı. Iki yıl içinde sorun olmaz ama s serisi dediğin 5-6-7 sene gitmesi gerekir
  • Samsung 6/128-8/256 kombinasyonu ve 4500mah pili fan editionlara özel yapmış gibi hiç vazgeçmiyor.
  • 4500 mah günümüz için gayet yeterli. 5000 ve üstü telefonu 200 gramın üstüne çıkarıyor. Ama evet ram en az 8den başlasa daha iyi olurmuş.
  • Kutu Açılış ve İlk İnceleme Videosu İlk Sayfaya Eklendi.

  • 3-4 Ocak ta tanıtılmayacak mı?

  • s21 FE resmileşti. Avrupa ve Amerikada snapdragon ile gelecek, Bazı Asya ülkeleri harici Asya kıtasına exynos işlemci ile gelecek. Türkiye Avrupa CSC sine alınırsa snapdragon ile gelir aksi halde exynos gelmesi yüksek ihtimal.

  • İlk Mesaj Güncellendi. Henüz Türkiye Fiyatı Belli Değil.

  • Resmi Tanıtım Videosu

    Samsungyoutube
    Full of fan favorites, the new Galaxy S21 FE will make your everyday epic. Enjoy powerful performance, amazing camera, sleek design and more! Learn more: http://smsng.co/GalaxyS21FE #GalaxyS21FE #Samsung
    https://www.youtube.com/watch?v=iVZ8e3ddk_s&ab_channel=Samsung


    Ön incelemeleri

    Donanım Haberyoutube
    Bu videoda sizlerle birlikte Samsung'un FE serisinin yeni üyesi Galaxy S21 FE modeline ilk bakış yapıyoruz. Dolu dolu özelliklere sahip olan bu cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Türkiye'nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com'un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Live
    https://www.youtube.com/watch?v=gGAGAvRejK0&ab_channel=Donan%C4%B1mHaber




    ShiftDelete.Netyoutube
    Samsung Galaxy S21 FE ön inceleme videosu ile beraber karşınızdayız. Bu videomuzda, Samsung’un uzun zamandır merak edilen amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S21 FE özellikleri neler yakından bakarken sizlere ilk hissiyatlarımızı aktarıyoruz. Samsung Galaxy S21 FE ön inceleme Galaxy S21 FE hakkında daha fazla bilgi: https://bit.ly/3mTyYvx ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda, Galaxy S21 FE’yi hakkındaki ilk hissiyatlarımızı söylüyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. Samsung Galaxy S21 FE özellikleri bizlere neler sunuyor? Galaxy S21 FE, 177 gram ağırlığa ve 7,9 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.4 inç büyüklüğünde. Bu ekran Dinamik AMOLED 2x FHD+ çözünürlüğe sahip ve ön kamera delik çentik şeklinde ekrana konumlandırılmış. Ayrıca telefon, 120 Hz ekran yenileme özelliği ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip sahip. Telefonun içerisinde işlemci olarak 5 nm fabrikasyon süreçli Exynos 2100 işlemcisini görüyoruz. Bu 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor. Telefon arkada 3 ve önde 1 olmak üzere toplam 4 kamerası var. Akıllı telefonun ana kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip. Geriye kalan kameralardan geniş açılı kamera 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram değerine sahip ve son kamera olan telefoto kamera da 8 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler. Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.2 diyaframa sahip bir değer ile karşımıza çıkıyor. Telefonun batarya tarafında ise 4.500 mAh büyüklüğünde bir batarya ile karşımıza çıkıyor. Galaxy S21 FE, 25W kablolu, 15W kablosuz şarj olabilirken kablosuz güç paylaşımı da yapabiliyor.. 6 GB/8 GB RAM ile 128 GB/256 GB depolama alanı seçenekleriyle satışa sunulacak Galaxy S21 FE, kutusundan Android 12 One UI 4.0 ile çıkıyor. Galaxy S21 FE teknik özellikleri Ekran: 6,4 inç FHD+ Dinamik AMOLED 2X Ekran, Süper Pürüzsüz 120Hz yenileme hızı, Oyun Modunda 240Hz Dokunmatik Örnekleme Hızı, Yapay zeka tabanlı mavi ışık kontrolüyle Göz Koruma Kalkanı Güvenlik: Optik Parmak İzi Boyutlar & Ağırlık: 74.5 x 155.7 x 7.9mm, 177g Kamera: 12MP Ultra Geniş Kamera – F2.2, FOV 123˚ / 12MP Geniş Kamera – Dual Pixel AF, OIS, F1.8 / 8MP Telefoto Kamera – 30x Space Zoom, F2.4 / 32MP Selfie Kamerası – F2.2, FOV 81˚ İşlemci: 5 nm 64-bit Exynos 2100 Sekiz Çekirdekli İşlemci Bellek ve depolama: 256 GB dahili depolama ile 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama ile 8 GB RAM, 128 GB dahili depolama ile 6 GB RAM Pil: 4,500 mAh Şarj: 25W Kablolu, 15W Kablosuz, Kablosuz Güç Paylaşımı İşletim Sistemi: Android 12 Ağ: 2G GSM,3G WCDMA,4G LTE FDD,4G LTE TDD,4G 4×4 MIMO band,5G Sub6 FDD,5G Sub6 TDD, 5G 4×4 MIMO band, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 Ödeme: NFC özellikli Samsung Pay Sensörler: İvmeölçer, Barometre, Parmak İzi Sensörü, Cayro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensörü, Işık Sensörü, Yakınlık Sensörü Suya Dayanıklılık: IP68 Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=GDdrUh3Smuo&ab_channel=ShiftDelete.Net
    TeknoSeyiryoutube
    Samsung'un S21 modeli FE modeli ile karşımızda. Levent Pekcan bize telefonla ilgili ilk izlenimlerini aktarıyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCFIHrIGT0MBMRHzQtmzOWlQ/join Teknolojiye dair son haberleri kaçırmamak için ABONE olun ► https://goo.gl/z4MuvY Web Sitemiz: http://teknoseyir.com/ TeknoSeyir Ailesi Kanalları: Otomobil Kanalımız: Otoseyir ► https://goo.gl/ZXgxLT Sosyal Medya Hesaplarımız: Twitter ► https://twitter.com/teknoseyir Facebook ► https://www.facebook.com/TeknoSeyir Instagram ► https://www.instagram.com/teknoseyir/ iTunes ► Haftalık Gündem Değerlendirmesi http://teknoseyir.com/podcast_hgd iTunes ► Teknoloji ve Bilim notları https://teknoseyir.com/podcast_tbn TeknoSeyir kanalı, Türkiye’nin yeni nesil teknoloji platformu TeknoSeyir.com’un YouTube hesabıdır. En güncel ürün incelemelerine ve teknolojiyle ilgili son gelişmelere bu kanaldan ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wz5hCPa2Oww&ab_channel=TeknoSeyir


    Ayrıca Samsung sitesine ürün eklendi.


    samsung tr
    Samsung Galaxy S21 FE 5G | Fan Sürümü | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepcep34 -- 4 Ocak 2022; 9:24:52 >




  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    E bizde Asya ülkelerine dahil olduğumuz için Exynos 2100 hayırlı olsun o zaman..
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    amiaral gemilerinde Avrupa cscsine dahiliz ama bakalım s21 fe nasıl olacak. Ben bize de Snapdragon gelecek diye düşünüyorum bakalım.

  • cepcep34 kullanıcısına yanıt

    Samsung Türkiye sitesinde işlemci bilgisine yer vermemiş ne yazık ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 4 Ocak 2022; 13:13:18 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Al hocam dediğim gibi exynos 2100 ve 11 bin fiyatı ile satışta şuan teknosada inceliyorum telefonu.. Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]
  • Eyvallah hocam. Exynos demek, hayırlı olsun bize ne diyeyim

  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam ilk mesaja ekledim resmi.

  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    Birkacta foto çektim atayım bari..
    Telefon hakkındaki genel izlenimim olumlu bu arada benim hoşuma gitti yan tarafta S20fe vardı yan yana ekranlarini falan inceledim ekran s20 fe den daha iyi ekran çerçeveleri daha ince elde tutuş incelik vs benim hoşuma gitti yalnız fiyat biraz yüksek bence 9000 tl gibi olsaydı güzel olurdu neyse bir müddet sonra düşecektir zaten bekleyelim bakalım..
    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]




  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. 1 ay sonra fiyat 9000 TL seviyesinde olacaktır. Acele etmeyin almak için. Klasik Samsung :)

  • xTheXx X kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam benimde acelem yok zaten 1 ay 2 ay bakalım 9000 tl güzel rakam olur o zaman düşünürüm birde Samsung un geri alım kampanyaları oluyor onlarda başlasın belki öyle birsey olur..
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    Evet geri alma kampanyası iyi oluyor Samsung'ta hocam. Şuan Xiaomi 11T kullanıyorum. S21 FE nin fiyatı hakettiği değere geldiğinde belki bende alırım. Gerçi S22 çıkınca S21 fiyatı da düşer ona da bakmak lazım derim

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.