Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.842
Cevap
115
Favori
817.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • claswan kullanıcısına yanıt

    peki böyle bir durumda ne tavsiye edersiniz .Ekran ı yeniletmek mi yoksa cihaz değişikliğimi.Ekranı yeniletsem cihazı maksimum 2 sene daha kullanırım.Şimdi bu hali ile satıp yeni cihaz almaya kalksam değer kaybım çok olur ama ekranı değiştirip 1 2 sene sonra satmaya kalksam değer kaybım daha mı az olur bilemedim.çok aşırı bir hayalet ekran izi yok sadece whatsapp ın konuşma penceresi görünüyor belirli belirsiz dikkatli bakınca görüyorum ben


    ve ben bu cihazı epey gece modunda kullandım arkadaşım gündüz moduna geçirince fark ettim yada o anda oldu bilemedim cihaz ile beraber 2.5 yılı devirdim memnunumda ama hayalet ekran sorunu canımı sıkıyor

  • kickergls K kullanıcısına yanıt

    Açıkçası tamamen maddi durumunuza bağlı. Ben çok sık telefon değişen biri değilim. 5 sene S7 edge kullandım. S20+ ile de 3. senedeyim. Ama şundan eminim ki bir daha Android telefon almayacağım. S20+ güzel ama yeni cihazların hemen hemen hiç birini beğenmedim. Yurt dışından iPhone alıp kayıt yaptıracağım, kaza bela da olmazsa uzun süre kullanırım. Ama şuan ki haliyle bile S20 serisi çok güzeller. Bence ekranı yaptırın gittiği yere kadar kullanın.

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    bu ne güncellemesi idi hocam sadece güvenlik gibi geldi bi özellik kattımı ?

  • merhaba s20 plusla uzun zaman sonra samsunga geri dönüş yapmaktayım çok özlediğim severek kullandığım tel olmus derken ısınma problemı cok canımı sıkıyor ısındığını duymustum ama bu kadarda değildir herhalde ellerim yanıyor resmen en basit kullanımda bile nerdeyse bunun için çözüm ne önerirsiniz normalmidir eskiden s6 kullanırken custom rom kullanıyordum custom romda çözüm diyen var önerebileceğiniz öyle bir rom varmıdır teşekkürler

  • Gabriel TR kullanıcısına yanıt

    ben bir değişiklik göremedim ama bu kadar kısa sürede üst üste gelmesi şaşırttı doğrusu birde cihaz 3yıl önce çıkan bir cihaz olunca Samsung gerçekten şaşırtıyor 2 ay öncede 2017 model samsung tv me güncelleme gelmiş yine şaşırtmıştı samsung un güncelleme konusunda eski kötü huyları bırakmış ben s20+ danda memnunum büyük bir ihtimal kısmetse bir sonraki cihazımda yine bir S serisi olacaktır.

  • Arkadaşlar Merhaba;


    Dün Server Kayıtlı Samsung Galaxy S20 Ultra 12/256 Snapdragon işlemcili telefon aldım. Bugün elime ulaştı.Server kaydı yapıldığı için telefon elime Android 10 ile geldi. Android 13 OneUi 5.0 a kadar güncelledim. Telefon U1 yazılımı ile geldiği için server kaydı 80 dolara yapıldı (U3 ve U2 olanlar 100 dolara yapılıyor). Şuan yapmadığım güncelleme ile U3 yazılımına yükselecek sizce yapayım mı? Diğer bir sorum Snapdragon işlecili olan model için hem Samsung'un kendi orjinal yazılımı olup tamamen Türkçe olan yazılım var mı? Telefon şuan %70 Türkçe %30 İngilizce. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

    Ben s9 la basladım s serisine sonra s20 zıpladım bu fiyatlarla bi 3 sene sonra anca geceriz s23 e falan Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] 

  • Android 12 ve uzerindeki microphone ve camera imgesi her sesli mesaj gonderdigimde ya da kayit baslattigimda sag ust kosede cikip beni rahatsiz ettiginden dolayi en fazla S21 5G'ye gecebilirim cunku Android 11'le geliyor S21 5G.


    Suan da S20'yi Android 10 ile kullaniyorum ve ADB usb debug yontemiyle otomatik guncellemeyi devre disi biraktim, fabrika cikisi android 10 ile kullaniyorum.


    Bu camera ve mikrofon indikatorunu devre disi birakmanin yolu var midir? Yeniden baslatinca geri gelen bir yontem degil de kesin cozumu bilen varsa cok sevinirim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Haziran 2023; 20:7:42 >
  • Merhaba kuzenime s20 ultra almayı düşünüyoruz öğretmen ve kalem ihtiyacından dolayı.. s23 ultra fiyatı 2 katı olduğu için eledik. Herhangi kronik sorunu var mı? Yurtdışı cihazı olarak 12 bin civarı satılıyor server kayıtlı. Tavsiye eder misiniz başka bu şekilde kalemli alternatif de yok maalesef..

  • Üstadım S20 Ultra nın kalemi yok bilginiz olsun. Note 20 Ultra nın kalemi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

    Evet Note 20 ultra olacaktı yanlış konuya yazmışım Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] 

  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun . S 20 S 23 ARASINDAKİ + ve - sizin gözünüzden genel olarak kıyaslamanız faydalı olur .

    En çok merak ettiğim konular : Kamera , ısınma ve şarj durumu

  • Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İnanılmaz memnunun gerek ekranı gerek kamerası gerek bataryası ki batarya konusunda mükemmel ötesi. Kullandığım cihaz SM-G988N Snapdragon 865 İşlemcili 12/256 Server Kayıtlı S20 Ultra şiddet ile tavsiye ederim.

    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]
  • Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]Uğur Aslanyoutube
    Bu videoda S-Wallet uygulamasını inceliyoruz. ARTIK TÜRKİYEDE RESMİ UYGULAMA İLE SAATTEN TEMASSIZ ÖDEME MÜMKÜN. S-Wallet uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazarama.spay.prod Beni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz instagram : aslann.ugurrr
    https://www.youtube.com/watch?v=FdwAkhAP5Ug
  • Merhabalar. Telefonum s20+ exynos işlemcili olan. Bataryayı serviste değişmeyi düşünüyorum. Sizce değiştirmeye deger mi? Değiştirip fark gören oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar amcamım s20 sini aldım note8 pro vardı ufak sevimli ve hızlı olduğu için yabancıya gitmesin dedim ama buna uygun kılıf ekran koruyucu falan nasıl hallederiz . batarya şeyini açınca 70 hıza sabitliyor ekranı falan düşürüyor şarjı falan hallettim ısınmada azaldı sesi müthiş bunun youtubede müzik dinleme tadına vardım valla sound falan bi ayarları var açıyorum efsane oluyor. benim note 8 pro çöpmüş ekranı ve sesi

  • Güncelleme gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s20 alınır mı acaba 2.el tel bakiyorum isinma ve sarj durumu nasıl ayni sekilde s21 yada s20 ultra vs mi tavsiye edersiniz.

  • gzegen kullanıcısına yanıt

    2 haftalık s20 kullanan biri olarak fikrim hafif kibar şık bir tel. tiktok insta vs açıp durmadan video izlersen bence max 4 saatte kapanır tel tamamen biter. ısınma abartıldığı kadar yok. insta sosyal medyada falan normal telden 1 tık fazla ısınıyor. oyunda bence aşırı ısınır aşırı ısınınca da bence bataryayı 2 katı yer bitirir. oyun oynayacaksan düşünme bile. güncelleme çekerken elimde tutamadım rahatsız oldum . bu tel tam evli adam teli baba teli ya da sosyal medyada pek işi olmayan ama geride kalmayım telefonu. ara sıra insta twitter youtube falan bakayım alo diyeyim performans ayalarıda iyi yaparsan % 70 cpu sınırlama arka planda ki ya da az kullandığın uygulamaları derin uyutma tarzı 1 günü rahat çıkarır. ama allah korusun bunla enkaz altında kalsan yarı yolda bırakır adamı. o kadar rahatsız edici batarya süresi var .

  • 
Sayfa: önceki 737738739740741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.