Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.527
Cevap
325
Favori
1.702.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • expressimo kullanıcısına yanıt

    bootloader sürümü yanlızca olduğu sayıdaki süremlerde gezilebilir, örneğin E bootloader nisan 2022 son android 12, mayıs sürümüne geçersen F sürümüne geçecek bir daha geri dönüş mümkün değil (bir kaç ay önceki sürümlere geri dönüş için stabil çalışmayan bazı yollar var elbette ama günlük kullanıma uygun dönüş yöntemleri değil)


    atıyorum E bootloader ağustos 2021 (tam tarihi bilmiyorum attım kafadan) android 11 de başlayıp nisan 2022 android 12 ye kadar kullnılmış, yani bu süre zarfında istediğin sürümü yüklersin.


    bende lineage os 20 rom yüklerken içindeki son sürüme güncelleme dosyasını silmeyi unutmuşum, cihazım son sürüme yanlışlıkla güncellenmiş oldu, artık eskiye dönüşüm kalmadı gibi bir şey oldu :/

  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında çok yazdım Android 11'in ilk sürümlerinde çok çektirdi cihaz fakat sonra gayet stabil oldu
  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam cihazı ne zaman aldınız acaba
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    hocam perşembe günü teslim edildi bana 1 iş günü içinde gönderimini sağladılar.

  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da stok görünmüyor Diyor o sebeple sordum
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    hocam zaten 1 tane gelmişti stoğa onu'da aldım hemen, ama arada geliyor takip edin alma niyetiniz varsa



    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle Birşey Olursa Sorumluluk Size Ait, baştan belirteyim.


    Ben normal uyumlu yöntemi açıklayacağım, maceraya gireceğiniz türden yollar var xda da ama ben göze almam. İlk önce samsung hesabınızı ve google hesabınızı/hesaplarınızı kaldırmanız gerekiyro. Sonra telefona şifre desen vs koyduysanız kaldırmanız gerekiyor, izinsiz sıfırlama hatası omaması için. Sonra geliştirici seçeneklerini aktif edin, oem kilidini açın ve usb hata ayıklamayı seçin, bütün bu yazdıklarımı ( e posta hesabı, şifre, samsung hesabı, geliştirici seçenekleri ile ilgil olanlar) yaptıktan sonra telefonu kapatın pc ye bağlayın. Sonra wipe data yaptığımız menüye girmek için yaptıımız kombinasyon yapılacak (telefon pcye bağlı olmak zorunda, şarj ibaresinden çekinmeyin), oradan menü çıkacak, ikinci seçenekte reboot to bootoader seçin ve odin ile işleme başlayın.


    Resime göre konuşursak anabant sürümünde genelde Fxxu veya Fxxs ibaresinden sonra sayı gelirdi fakat sizde harflere geçilmiş ve g harfi var yani g harfini içeren bir sürüm ile düşürme lazım, en azından sayıdaki mantığa göre bu şekilde (hatam varsa bilen birisi cevap yazabilir, Kullanıcı32 mesela yukarıda aynı bu mantık ile yazmış muhtemelen doğru).


    Ola ki fail dedi ki demez bence, sammobile dan son sürümü iindirip odin ile tekrar atmanız gerekir telefonu kullanmak için, paniklenecek birşey değil.


    Sayı olsa mesela 8 diyelim 8 yazan bir sürüm lazım diyecektim, bu durumda sizin g bulmanız gerekiyor. Burada g veya 8 dediğim şey bootloader ibaresi. fxxu veya fxxs ile başlayan yazılımda u ve s sürüm düşürmek için önemsiz diyebilirim en azından bootloader için bu kesinlikle böyle, stabilite olarak emin değilim. Bootloader için s veya u sonrasında gelen ibare önemli, sizdeki g ibaresi.


    Yazılımlara bir baktım, bootloader sebebiyle android 12 hariç şansınız yok ama stabil sürüm denk getirirseniz pili çözersiniz yani bir ihtimal sorununuz çözülebilir ben mesela android 10 sürümleri arasında bariz farkı gördüm ve işe yaramıştı. Risk vs göze alıyorsanız denerim derseniz sayıdaki mantıktan yola çıkarak biraz romlara bakıp size dönüş sağlarım stabil olanı bulmak için, Lüksemburg ve Türkiye romlarına ait listeyi ekledim 8 tane olan Lüksemburg, 3 tane olan Türkiye, isterseniz siz seçin ama hangisi kesin stabil bulabilir miyim ben de bilmiyorum en azından denerim Lüksemburg olanlardan bakın derim stabil sürüm yakalama şansınız daha fazla, csc Tur oluyor otomatik olarak, bende Tur yaptı.


    Benim güvendiğim Sammobile ve Samfrew var yazılımı indirmek için (Samfw diye bir yer var virüslü mesela ona bakmayın videolarda kullananlar var ama onu boşverin). En ufak bir sorun olursa sorumluluk size ait tekrar hatırlatıyorum, Sammobile harici siteler resmi sayılmaz ama samfrew kullanan tanıdığım var ve Technopat'ta teknik servisler de burayı kullanıyor diyen vardı, ben güveniyorum.


    İki sitede de premium olayı var fakat Samfre de sadece hızla alakalı bir premium olayı var (premium hariç indirme hızı baya yavaş oluyor) ama burada tüm yazılımlar açık, sammobile da ise hem indirme hızı hem eski sürümler de premium şartı var. Android 12 Sammobile da indirmek için müsait, erişim var yani Samfrew kullanmak zorunda değilsiniz ama romun parçalı olması önemli, ayıklama olayını ben tam olarak denemedim ve cihazdan cihaza bu değişiyor olabilir sammobile da belki sizin cihaza parçalı rom olarak eklemişlerdir bilemem. Parçalı rom bence önemli çünkü home csc yerine csc kullanmak şart sürüm düşürmek için. Csc, Bl Ap Cp diye bölmeler var programda oradan kaynaklı bu parçalı rom meselesi, csc için csc ve home csc dosyaları var parçalı romlarda oradan istediğinizi seçebilirsiniz.


    Odin programının düz hali ile patchli ne derece fark eder emin değilim s5 sonrası düz denemedim şu an patchli odin (kısmen oynanmış) kullanıyorum, xda da bir tane düzgün vardı ama sanki biri de virüslüydü hangisi hangisiydi aklımda değil bakmam lazım isterseniz üzerine konuşuruz.



    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]


    Sonuncu Lüksemburg listesi, seçenek bol.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 31 Mart 2024; 1:24:7 >




  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

    Mesajımı editledim cevap mesajıma tekrar bir bakın isterseniz, çevrimiçi olma durumunuzu göremediğim için yazayım dedim.

  • kullanici32 K kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız için tekrar çok teşekkür ederim.

  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Dediğin doğruymuş, zamanında ağzım yandı s5 lolipoptan ve j7 2016 bazı sürümlerden, ota güncellemesini sevmiyorum keşke ota hariç bu cihazlarda da sıfır kurulum yapsaymışım kimse de otadan rastgele gelen güncellemelere yanaşma demiyor ki, ne yaparsın tecrübesizlik. One Ui 3.1 nisan yaması One Ui 2.1 gibi, baya güzel ağırbaşlılığı var fakat sanki şarjı biraz daha kötü gibi, biraz daha kullanmam lazım. Gerçi benim pil 4 saat 40 dakika üstü ekran süresi vermiyor pek de beklentim yok ekmeğini yemeye başladı, ama kurulumda bile akıyordu cihaz. Mayıs ile fark var mı arasında bilmiyorum, yalan yok 2.1 hala arıyorum diyebilirim daha eski stil olması beni cezbediyordu ama 3.1 de güzel bir sürüm, sadece emanet hissi veriyor kullanırken tasarımı ciddiyetsiz geliyor alışamadım.


    Edit: 3.1 gerçekten iyi çalışıyor, hızı ve stabilitesi iyice oturmaya başladı cihaz artık sırıtmıyor ciddiyetsiz dediğim emanet hisse alıştım, pil sanırsam baya toparladı değer doğruysa 1 saat fazladan ekran süresi var 5 saat 43 dakika oldu 3 yıllık pil, ama bunu görüp kesin süper demeyin garanti veremem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Nisan 2024; 1:10:38 >




  • düz s10 için deji güçlendirilmiş batarya çıkartmış 3550 mah
  • Merhaba s10+ için arama kaydını aktif hale getirecek CSC hangisidir. Ve telefonun knox sayacını ve garantisini devre dışı bırakmadan cscyi nasıl değiştirebiliriz, teşekkürler.

  • gelmisine G kullanıcısına yanıt

    csc degistirebilmen icin root olmasi gerekir. aksi halde degistiremezsin. veya malezya romunda yanilmiyorsam arama kaydi aktif olarak geliyor, onu yuklersin.


    root yaparim dersen csc dosyasi var paylasabilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 2 Nisan 2024; 16:48:13 >
  • cmert kullanıcısına yanıt

    Ben yanılmıyorsam rootsuz bit şekilde csc değişmenin bir yolunu okudum, daha doğrusu kapsayıcı bir csc seçip ordan uyumlusunu belirleme gibi bir şeydi, tekrar araştırıp buraya da yazarım bulabilirsem.

  • cmert kullanıcısına yanıt

    Bunun oxm ibaresi ile bir alakası var mı ? Merak ettiğim için soruyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: expressimo

    Bunun oxm ibaresi ile bir alakası var mı ? Merak ettiğim için soruyorum.

    Nokta atışı, tam olarak oxm ile bir ilgisi var. Haftasonu xda'yı birazcık didik didik edip bulacağım ve telefonu oxm Android 11'e yükseltmeyi planlıyorum.

  • expressimo kullanıcısına yanıt

    evet firmwarelerde yazan oxm ibaresi yerleşik çağrı kaydı desteği ve bir kaç ek özelliği temsil ediyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 5 Nisan 2024; 9:41:6 >
  • Arkadaşlar s o n cihazın satılıktır

    Ilan detaylarını müsait zamanda koyacağım
    Cihaz yurt dışı kayıtlıdır Android 10 sürümünde kalmış sıfırlama ile gitmiyor IMEI

    2023 Nisan'da Samsung serviste ekran kasa kapak pil değişmiş evrak mevcut 10 üzerinden 9 alır Kozmetik olarak
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Cihaz için beklediğin fiyat nedir?

  • 
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.