Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
19
Favori
26.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevabın için

  • Bf5 B kullanıcısına yanıt

    cihazı n11 den aldım aynı sorun maalesef bana gelen cihazda da var. En üst kısım havada biraz. 2 yıl sonra bile aynı sorun çözülmemiş.

  • Samsung telefon kullanıyorum.Huawei sağlık uygulamasını huawei nin sitesinden indirdim fakat uygulama ingilizce görünüyor kurulumda dil paketi yüklenemedi hatası almıştım.Nasıl türkçeye çevirebilirim yardımcı olabilirmisiniz

  • Merhaba


    2 hafta oluyor fit 2 bilekliği alalı.. bağlantı kalitesinden, ekranından ve sade hafif yapısından gayet memnunum


    ancak anlam veremediğim yazılımsal kusurlar var,


    Bilekliğin şarjı 7-8 gün civarı gidiyor. sadece antreman algılama açık. otomatik stres ayarı kapalı, kalp atış hızı 30dk'da bir seçeneğinde. bazen sabah kalkıyorum gece %15 şarj gitmiş. telefonlarda bile olmuyor böyle bir durum. bazen de gün içinde bakıyorum şarj sabahtan geceye aynı. yani göstergede de bir tutarsızlık var.


    iyi geceler modu resmen bozuk. günlük olarak aç modunu kullanırsam tamamen kafasına göre devreye giriyor veya girmiyor. bazen bakıyorum gece devreye girmiş, bazen hiç bir şekilde çalışmıyor.,


    En kötüsü de elle devreye alıyorum, gece uyanıp bakıyorum kendiliğinden çıkmış. 2-3 gündür kendim devreye alıyorum, her sabah kalktığımda devreden çıkmış oluyor. pil de %15 gitmiş görünüyor.


    bilekliği kapatıp açtım, herhangi bir düzelme olmadı.


    bir kere de %28 şarjda kendiliğinden kapandı ve açılmadı 5 dakika sonra açıldı.


    nabız ölçümü de tutarlı değil. yürüyüşü geç algılıyor, harika antreman, böyle git gibi gereksiz mesajlar geliyor.


    servise mi versem, iade yoluna mı gitsem bilemedim.





  • Arkadaşlar sürekli nabız, antrenman algılama açık stres ölçme kapalı fakat uyurken cihazı elime takmadığımda şarjı fazla azalıyor. 2 gün şarjı gidiyor. Vadedilen 15gündü hadi full özellik kullan 7gün olsun. 2gün şarj gitme nedir. Cihaz 1 aylık. Servise yolladım sorun yok dediler. Aradım mahkemeye vericem deyince gene aynı sorunla karşılaşırsanız yollayın bakalım dediler. Cihazı kullanırken yani bileğime takılıyken şarjı daha az gidiyor. Bu nasıl iş anlamadım.
  • alcatraZFKeskin A kullanıcısına yanıt

    2 gün mümkün değil normal şartlarda. Her şeyi pili sömürecek şekilde ayarlarsan bile 2 günden fazla sürer. Tekrar ver bence servise ürünü.

  • Arkadaslar bu urunu almak uzereyim tek bir sorum var, saatte BİLDİRİM SORUNU VAR Mİ?

    ÖZEL BİR ihtiyactan dolayi mesaj watsap ve chat uygulamalarinda aninda ve mutlaka bildirimleri gormem lazim. Nabiz falan baska hicbir ozelligi ile ilgilenmiyorum.

    Mutlaka ama mutlaka her bildirimi bana titretmesi gerekiyor. Telefonum samsung s21.

  • o1yasin kullanıcısına yanıt

    Samsung telefonla hele bildirim ve titreşim konusunda bir sorun yaşamazsınız.

  • Arkadaslar urunu yeni aldim herseyi guzel ama titresimi çok az. Ayarlardan actim ama, eski garmin saatime gore cok cok az. Kendini bile titretmiyor. Sirf bunun icin almistim. Bildirimde yuksek titresim diye, pisman etti beni iade de edemiyorum kutu acildigi icin.
  • alcatraZFKeskin A kullanıcısına yanıt

    Daha önce miband modelleri kullanmistim. Bu ürünü alali 3 ay oldu cok pismanim. Sadece adim sayma uyku olcme ve tek titreşim acik sarji 4 gün gidiyor. Stres kalp ölçme kapali ekran uyanma kapali ekran basarsam 4 sn ve en kisik parlakliktaki cok nadir basiyorum. Denemek icin herşeyi kapattım. Bu normal mi. Servise nasil gönderiyoruz kargolasam olur mu

  • Hakaangle kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Sürekli kalp ölçümü, sürekli stres ölçümü, oto antrenman algılama, uyku takibi vs. bluetooth sürekli telefonla senkronize halde 7-10 gün arası şarj süresi alıyorum. Mi Band modellerinin çirkin ve karışık arayüzü ve cihazımın da Samsung olması nedeniyle tercih etmiş olduğum Galaxy Fit2 modelinden gayet memnunum. Gelen çağrıları sessize alma, reddetme veya mesajla reddetme, bildirimlere hızlı cevap verme, alarmları erteleme veya kapatma gibi bütün özellikleri aktif bir şekilde kullanıyorum. Sizin cihazınızda bir sıkıntı olabilir.

  • IMAMX kullanıcısına yanıt

    Bilekliği 2 yıldır bende aktif olarak olarak kullanıyorum. Genel olarak bir şikayetim yok kibar ve işlevsel.Biraz uyku takibinde sıkıntı yapabiliyor, yatağınızda uzanırken hareket edip telefon elinizde uğraşırken o zaman aralığını uyuyor olarak kaydediyor.

    Nefret ettiğim tek bir eksikliği var; Samsung dışında başka marka bir telefonda kullanıyorsanız otomatik iyi geceler moduna geçme özelliği yok. Gece ekranı açıldıkça insanı çileden çıkarıyor, manuel olarak telefondan veya bileklik üzerinden bu modu açmak gerekiyor. Daha önceden Mi Band'da böyle bi sıkıntı yoktu. Belirli bir zaman aralığına veya otomatik olarak uyuduğunuzda bu özellik açılıyordu.


    Samsung kullanmanın bana göre en büyük avantajı S Health ile senkronize çalıştığı için diyet takibi vb. yapıyorsanız kafanız çok rahat ediyor. Mi uygulamalarında falan böyle bir özellik yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 23 Aralık 2022; 8:18:55 >
  • Fit 2 cihazım durduk yere download mode a geçtim uyarısı vermeye başladı, baktığım kadarıyla benzer sorunu yaşayanlar cihazı servise göndermiş ve yenisi verilmiş.


    Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]
  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Bilekliklerde download mode olduğunu ilk defa gördüm. Geçmiş olsun. Büyük şanssızlık.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun oluştu bugün. Bu kadar basit bir cihazın durduk yere sorun yaşatması sinir bozucu.

  • Teknoloji şans iyi arkadaşlar. Kimi en kalitelisini alır arızadan gün yüzü görmez. Kimi en dandiğini alır istese de bozamaz.

  • ultiMance kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun.


    Benim arızada Garanti devam ettiği için Samsung kasayı değiştirip sorunu çözebildi.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Garantisi devam eden cihazın kasasını değiştirmeleri hoş olmamış. Sıfır cihaz göndermeleri gerekmiyor muydu?
  • ultiMance kullanıcısına yanıt

    Normalde yurtdışında gördüğüm oydu, değişim yapılması gerekiyordu gel gör ki TR şartlarında hangi işimiz olması gerektiği gibi ki?

    Neticede uzatmadım anlayacağınız.

  • Güncelleme geldi. Görsel herhangi bir değişiklik yok.

    Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.