Şimdi Ara

Samsung'dan Wi-Fi özelliğine sahip Full HD video kamera: HMX-QF30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'dan Wi-Fi özelliğine sahip Full HD video kamera: HMX-QF30


     
    Samsung'un Wi-Fi özellikli yeni video kamerası HMX-QF30'un ABD'de ön siparişli satışı başladı.

     
    119 mm x 52.45 mm x 42.8 mm boyutlarında ve 180 gram ağırlığında tasarlanan HMX-QF30, 5.1 megapiksel çözünürlüğünde 1/4.0-inç'lik BSI CMOS sensörü ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip Samsung objektifi bünyesinde barındırıyor. 1920 x 1080 piksel (60i) / 1280 x 720 piksel (60p) video (MP4 / AAC) kaydedebilen ve 5.3 megapiksel fotoğraf (JPEG) çekebilen video kamera, 20 kata kadar optik yakınlaştırma, 40 kata kadar dijital yakınlaştırma yapabiliyor. Samsung'un ''OIS DUO+'' isimli görüntü stabilizasyon teknolojisi ise çekim esnasında yaşanan titreşimlerin mümkün olduğunca önüne geçiyor.


     

    2.7-inç büyüklüğünde hareketli, dokunmatik ekrana ve SD, SDHC, SDXC bellek kartı desteğine yer verilen HMX-QF30'un en önemli özelliği kablosuz bağlantı teknolojisi Wi-Fi. Wi-Fi bağlantısı sayesinde Ustream sitesi üzerinden canlı yayın yapabiliyoruz, çekimleri sosyal paylaşım sitelerine yükleyebiliyoruz, çekimleri akıllı telefon veya tabletten izleyebiliyoruz. Dilerseniz video kamerasını, bir güvenlik kamerasına da çevirebilirsiniz.

     

    Samsung HMX-QF30'un, ön siparişli satış fiyatı 299$ ile 329$ arasında değişiyor.


     


    Samsung'dan Wi-Fi özelliğine sahip Full HD video kamera: HMX-QF30


     


    Samsung'dan Wi-Fi özelliğine sahip Full HD video kamera: HMX-QF30








  • Ben kullandım .gerçekten profosyonelce tasarlanmış.mükemmel kayıt kalitesi var...[Kunye=]

  • [DHTUBE=]






  • alla alla..
  • Wifi aracılığıyla çektiğimiz videoları bilgisayara gönderebiliyor muyuz acaba?

  • kamera elime dün geçti birkaç denemem oldu ancak tam anlamıyla çekim yapamadım wifi ile bağlantı kurup ustrem den kerayı koyduğum yerdeki görüntüyü canlı olarak pc den izledim güzel bir şey ancak cep telefonumdan yapamadım cepten girdiğim zaman kendi kamerası görüntü veriyor diğer kameranın görüntüsünü alamadım
  • Yeni bebeğim olacak onu çekmek için bir kamera almayı düşünüyorum. Bu kamera da 20x zoom var. Daha ucuz olan hmx-f90 50x zoom. Hmx-qf30 canlı yayın olayı hoşuma gitti. Artısı sadece wi-fi özelliğinin olması mı? Bu yüzden mi pahalı yoksa başka özellikleri de var mı? Acaba hangi kamerayı tercih etmeliyim.
  • samsung HMX-QF30 kameram var şu anda şarz oluyor ama ekranı açılmıyor ne yapmam lazım teknik servis bakmıyor yedek parça olmadığı için model tedavülden kaldırılmış

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.