Şimdi Ara

Samsung AR7500 vs. Baymak Elegant Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Isıtma ve soğutma amaçlı bir klima düşünüyorum . Yaklaşk 40 m2 bir salonda kullanacağım . Evimin izolasyonu yok camlarım eski ahşap ve en üst kattayım (özetle izolasyon yerlerde :) )
    18binlik bir klima alabilirim diye düşündüm. İncelediğimde başlıktaki 2 model yorumlara göre hoşuma gitti.
    Bu iki üründen hangisini seçmeliyim. Bu konuda yönlendirici olabilecek cihazları tanıyan veya deneyimlemiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim



  • HuckleberryFinn kullanıcısına yanıt
    Baymakı kullanamadım ama elindeki klima samsungun 12.000 btuluk olanı yatak odamda var. Şöyle anlatim ;

    13-14 metrakarelik bir oda. Camlar çift cam. Bina eski 40 yıllık yani ısı yalıtımı yok. camlar batı yönüne bakıyor gün doğumunda güneşi almıyor ancak güneş batarken odamdan görünüyor. 7 katlı bir apartmanın 2. katında yaşıyorum. 12.000 btu odamı donduruyor. yani 9.000 de taksaymışım kurtarırmış.

    akdeniz ve ege de yaşamıyorsan, marmara iç anadolu bölgelerinde yaşıyorsan sana 12-16.000 btu yetecektir, 18.000 fazla gelebilir ama sıcak kentlerde yaşıyorsan 18.000 al.

    Samsungu sessiz moda getirdiğin zaman çıt çıkmıyor odadan. ama öyle 1. sınıf bir klima da değil. daha iyisini istiyorsan daiken, toshiba mitsubishi bakacaklar ama fiyatları el yakar.
  • Samsung almak isteyenler almasin salonda 12000lik takili oda sicakligi stabil olana kadar ucak sesinden hallice ses cikarmakta odayi sallamakta almayin aldirmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.