Şimdi Ara

SAMSUNG 40D5003 VEYA 40D5000 HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar samsung c650 ve panasonic c2e(hd ready) plazma kullanıcısı olarak söylüyorum ki led ya da plazma tartışması yapmak istemiyorum ama panasonic neo plazmalar (gw30 veya st33) bence 1500 lük ledlerden çok daha iyi görüntü veriyor tv yayını izlerken.ama bluray de birbirlerine yakın(ledler daha parlak ve canlı gibi dururken plazmalar da renk daha az canlı daha doğal gözüküyor.).dolayısıyla tv yayını öncelikli ise plazmalar bence doğru tercih olur.
  • Ben dün 5003 modelını satın aldım sadece hdmı girişlerini kullanıyorum xbox ve ps3 oynuyorum ve goruntu bu fıyata gore mukemmel ama tv ızlıcem dıyosan baska bısey almaslısın pek tatmın etmez senı ....
  • Merhaba vatanbilgisayar.com adresinden almış olduğum Samsung 40D5003 FULL HD LED TV bugün öğleden sonra kargo firması tarafından evime getirildi. Kutusundan çıkarıp da açmaya çalıştığımda ekranda bozukluk fark ettim. Ekran görünmesi gerektiği gibi değil, böyle enine ve boyuna sürekli yatay ve dikey çizgiler bulunmakta... Yani görüntü ekrana tam olarak gelmemektedir. Ara sıra da ekran kararmaktadır. İlk önce uydu alıcısından zannettim. Ama uydu alıcısını çıkarıp da HDMI ile başka bir cihaz bağladığımda da aynısı oluyor. Hatta HDMI cihazını da söktüm, hiçbir şey bağlı değilken televizyona menülere girmeye çalıştım, aynı görüntü sorunu orada da oluşuyor.

    Bilgisayarımdaki görüntünün LED TV'ye nasıl aktarıldığı aşağıdaki resimde gözüküyor. Ürün arızalı mı yoksa ben eksik bir şeyler mi yapıyorum?

     SAMSUNG 40D5003 VEYA 40D5000 HANGİSİ ?


    Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?




  • Samsung 40D5003 8 aydır kullanılıyor, işimi görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.