Şimdi Ara

Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti
    Samsung, CES 2024 kapsamında 2024 TV serisini sergiledi. Şirketin yeni 8K TV'leri, yükseltme teknolojisi (yerel 8K içeriğin azlığına yardımcı olmak için) de dahil olmak üzere yapay zeka destekli yeni özelliklere sahip. Samsung ayrıca parlama yapmayan OLED modelinin aydınlık ve karanlık odalarda eşit derecede net göründüğünü iddia ediyor. Firmanın 2024 TV serisinde Samsung QN900D, QN85D, QN90D, S95D ve S90D modelleri yer alıyor.



    Samsung'un 2024 TV'leri yapay zeka ile dolu



    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti
    Samsung, yeni quantum dot TV'lerini meraklı tüketicileri 8K TV için daha fazla para ödemeye teşvik edeceğini umduğu yapay zeka destekli yükseltme teknolojisiyle donatıyor. Çoğu içerik sağlayıcı şu anda yerel 8K akış seçeneklerinden yoksunken, Samsung'un QN900D (65 ila 85 inç) televizyonundaki AI Upscaling Pro özelliği, 4K içeriği 8K'ya veya HD / SD medyayı 4K'ya dönüştürebiliyor.



    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti
    Samsung, QN900D'nin "şimdiye kadar piyasaya çıkan en ince, en kaliteli 8K TV" olduğunu söylüyor. Çözünürlük yükseltmenin yanı sıra televizyon, spor programları izlediğinizi algılayan ve futbol topu gibi hızlı hareket eden nesneleri ekranda kristal netliğinde gösteren AI Motion Enhancer Pro özelliğine de sahip. Bir başka algoritmik özellik olan Real Depth Enhancer Pro, araba yarışı gibi hızlı tempolu içerikler de dahil olmak üzere ön plan ve arka plan arasındaki kontrastı artırmaya yardımcı oluyor.



    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti
    Samsung'un yeni QLED (8K ve 4K) ve OLED televizyonları, daha sürükleyici ses için diyalogları ve "önemli ses efektlerini" artırabilen mevcut bir özelliğin daha gelişmiş bir versiyonu olan Active Voice Amplifier Pro'yu da içeriyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung ilk Gaming Hub kontrolcüsünü tanıttı 



    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti
    Samsung ayrıca bu üst seviyeye hitap eden AI özelliklerinden yoksun ve haliyle daha ucuz bir 8K QLED TV olan QN85D'yi dem piyasaya sürüyor. Bu arada, şirketin 4K NEO QLED serisi QN90D (43 ila 98 inç) ve QN85D'yi (55 ila 85 inç) içeriyor.



    Samsung ayrıca 2024 için S90D ve S95D (her ikisi de 55 ila 77 inç) dahil olmak üzere yeni OLED modellerine sahip. Samsung 2024 S95D serisi OLED Glare Free teknolojisini içeriyor. Bu teknoloji sayesinde paneldeki parlama sorunu ortadan kalkıyor. Samsung, bu özelliğin görüntünün görüş açılarını veya kontrastını etkilemediğini ve Pantone onaylı standart renkleri gösterebildiğini söylüyor. S95D, 4K 144Hz panele sahip ve kalınlığı 11 mm'nin biraz altında. Şirketin 2024 teklifleri arasında Neo QLED 8K ve 4K, QLED 4K ve Crystal UHD serilerindeki 98 inçlik modeller de dahil olmak üzere ultra büyük ekran seçenekleri de yer alıyor.




    Kaynak:https://news.samsung.com/global/samsung-electronics-launches-2024-neo-qled-micro-led-oled-and-lifestyle-displays-to-spark-the-ai-screen-era-and-new-ways-of-life
    Kaynak:https://news.samsung.com/us/samsung-announces-tv-audio-lineup-ces-2024/
    Kaynak:https://www.engadget.com/samsungs-2024-tv-lineup-at-ces-2024-includes-ai-aplenty-and-a-glare-free-oled-model-030046720.html







  • para olsada alsak :)

  • Oledlerde parlama zaten yoktu ki.

  • Yıllardır hep aynı görseller, bulanık bir top net bir top 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esxici -- 9 Ocak 2024; 18:42:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung S95D OLED First Look !


    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bittiBooredatwork.comyoutube
    ►►►SUBSCRIBE for more - http://bit.ly/SubscribeToBoored Gear Nanlite Pavotube: https://geni.us/jT0nA Sony A7III: https://geni.us/ykmf Tamron 28-75: https://geni.us/9wsOvq Amazon: https://geni.us/EKZfH B&H Affiliate Link: http://goo.gl/A4jaVM Check out more Booredatwork: 1) Google STADIA vs Project xCloud: https://youtu.be/edHJNnZcLjo 2) Samsung CHG 90 49-inch ULtrawide: https://youtu.be/bbN2Yi6paXc 3) The First iPhone X Hands-On Experience: https://youtu.be/KPYe5343jdQ Follow BooredatWork on social media: Facebook - https://www.facebook.com/Booredatwork/?fref=ts Twitter - http://twitter.com/booredatwork Periscope: Booredatwork Twitch: http://www.twitch.tv/booredatwork/ Pinterest- http://pinterest.com/booredatwork/ Here’s where you can find more of the Boored family on Youtube! OnBoored: http://www.youtube.com/c/OnBoored BooredFemme: https://youtube.com/user/Booredfemme Booredgamer: https://www.youtube.com/user/Booredgamers Be sure to comment below, your feedback is what we look for. Thanks for watching!
    https://www.youtube.com/watch?si=NZ04P6r5VWsLWmLd&v=4oZiY0zu26M&feature=youtu.be
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    Oledlerde parlamanın alası var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Oled panellerinde ekrandaki kalıcı sorununu nispeten yavaşlatacak heatsink kullansaydı bence bu daha önemli bir gelişme olurdu.

  • joven kullanıcısına yanıt

    heatsink işe yaradığını kim söyledi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 8 Ocak 2024; 15:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Lg g3 6 ay sonraki hali,


    https://i.rtings.com/assets/pages/3mUpbPBC/50-gray-06-large.jpg


    s95c 8 ay sonraki hali,


    https://i.rtings.com/assets/pages/wc4J20X2/50-gray-08-large.jpg


    a90j 4 ay sonraki hali,


    https://i.rtings.com/assets/pages/d1mrZyDc/50-gray-04-large.jpg



    şuanda en dayanıklısı s95c gibi görünüyor ama kırmızı renkte düşüş var. diğerlerinde şuana kadar sorun yok.


    aktif bir soğutma sistemi şart, pasif soğutma pek işe yaramıyor. s95c avantajı board panelin içinde olmadığı için panel diğerlerine göre daha az ısınıyor. media markt g3 soba gibi yanıyordu ama s95 paneli buz gibiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 8 Ocak 2024; 15:16:45 >




  • payda P kullanıcısına yanıt

    Siz nereden kanaât getirdiniz.Kaldıki Sony bazı oled modellerinde kulllanıyor.

  • joven kullanıcısına yanıt

    bende a90j var. s95c geçmeyi düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • payda P kullanıcısına yanıt

    Sony a90J lg white Oled patentli bir modeli s95c geçiş yani bir değer katarmı tam emin değilim.LCD tv’den bir geçiş olsaydı bu geçiş farklılık olabilirdi.

  • joven kullanıcısına yanıt

    futbol maçlarında etki etmesi gerek



    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti


    Samsung, 2024 TV serisini tanıttı: OLED TV’lerde parlama sorunu bitti




  • Parlama bitti de bizde bittik onu ne yapcaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İps den devam oled de olmayıversin hayatımızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu OLED teknolojisinin fiyatları niye hala kazık gibi çakıldı düşmek bilmiyor. Araba fiyatına 88 inç oled satılıyor. Fiyatlar hala astronomik seviyede büyük ekran OLED almak istersek. Örnek 77 inç ve sonrası.

  • payda P kullanıcısına yanıt

    One connect box duvara asarken gerçekten kullanışlı bir özellik, üstüne dediğiniz gibi panelin ısınmaması konusunda avantajlı.

    S95C kullanıcısı olarak epey memnunum, cihazda ısı az arka paneli de aluminyum tarzı, heatsink olmasa da onun gibi girintili çıkıntılı bir malzemeden, ısı atma konusunda bunun da faydası vardır. Önceki S95B modeline göre kasa kalitesi dahil birçok olumsuzluk çözülmüş. (S95B de kullandım)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inç qled bir samsung tv de arda güler in hakanın maçları ne izlenir.

  • Mat kaplama çekmişler yazıyordu YouTube inceleme yorumlarında, bu da siyahların griye çalmasına sebep olmuş. Hangi akla hizmet televizyona mat kaplama çekersin ki? Hatta monitörlerde de mat kaplama olmamalı, görüntü kalitesin bozduğu gibi hafif bir buzlanma/buğulanma etkisi veriyor. Oled dediğin ayna gibi olur. Teknosada LG oled görmüştüm, modeli hatırlamıyorum. Bir resim koymuşlar, çerçevelere dikkat etmesem camlı bir tablo asmışlar derdim, o kadar gerçekçiydi. Şimdi sen camdan vazgeçip plastiğimsi mat kaplamaya geçiyorsun hem de zirve modelinde, yazık kafana Samsung.

  • Hafifletilmiş bir mat panel kullandıkları kesin, Samsung mühendislerinin resim netliğini ve parlaklığını etkileyecek kadar mat panel kullanacaklarını sanmıyorum. şubatın 2 haftası abd satışa çıkar, o zaman belli olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.