Şimdi Ara

Samsung Galaxy A53 Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
18
Favori
47.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

    Baktım da daha belli değil.

  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Dün geldi bana siz yuklediniz mi?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    One UI 6.1 mi? Hangi ülkede?
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmemişim bana gelen 6.0 imiş. 6.0 nasıl yuklemeli miyim? Zaten yuklemeyince o bildirim ordan gitmiyor. Zorluyorlar bir şekilde. Bu da beni gıcıklıyor.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi güncelledi sen de güncelle
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin eşimin telefonu a53, güncelleme yaptım uı 6.0 a geçiş yaptı galeri uygulaması herşey değişti şimdi eski haline döndürmek istiyorum yada en azından galeri uygulamasını geri eski haline getirmek için bir rehber filan yokmu? yardımcı olursanız çok memnun olurum

  • Nisan ayı güvenlik yaması güncellemesi geldi.
    Samsung Galaxy A53 Ana Konu
  • 6.1 versiyonda yapay zeka özellikleri var, bakalım ne zaman gelecek.

  • Telefonumun bataryası uzun süredir telefon tanılama bölümünde kötü durumda olarak gözüküyordu. Yani yaklaşık 8-9 aydır. Batarya performansı olarak çok da şikayetçi değildim. Sanırsam %10luk bir kayıp var hem program ölçümlerinde hemde kendi gözlemlerimde. Çünkü şarj ederken %90 civarlarında olduğu zaman çok kısa sürede %100e tamamlıyordu. Ayrıca çok nadir olsada şarj algılamama ve uzun şarj dolum süresi gösteriyordu. kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyordu ama yine de rahatsız ediyordu beni . Garantinin bitmesine 1.5-2 ay varken garantiye göndereyim dedim. Hem pil değişir hemde şu şarjla ilgili bir problem varsa düzeltilir diye. Ben bu telefonu hem tasarım , hemde performans olarak beğeniyorum , gayette memnunum ve bana fazla fazla yetiyor. Batarya sıfırlanırsa zaten en az 1 sene daha beni götürür. Belki sonrasında tasarımı hoşuma gidecek bir S serisine geçebilirim. Şuan garantide, arıza kaydı oluşturuldu bugün. garanti sürecini ve garantiden geldikten sonraki durumu aktarırım yine.





    Not: Servis kaydına göre değişen parçalar. Şarj soketi, batarya, ve 3 numarada gözüken arka kapak contası. Conta olarak değişmesi iyi olmuş en azında el yordamıyla yapıştırıcı sürmemişler. Bazı modellerde mi yada teknisyene bağlımı bilmiyorum ama normal yapıştırıcı sürüyorlar ve güzel bir işlem yapılmadığı takdirde kapakta boşluklar olabiliyor. Ayrıca su geçirmez özelliğini yitirmeside cabası. Bakalım contayı sıfır olarak takmışlar ama güzel takmışlar mı göreceğiz. Yinede güvenip suya falan sokmam orası ayrı. Bütün parçalar garanti dahilinde değişti hiçbir ücret talep edilmedi. 8 Mayıs kargoya verilmiş büyük ihtimal ertesi gün elimde olacak bir aksilik olmaz ise. Geldiği zamanda yine telefonun durumuyla ilgili bilgi aktarırım.



    Samsung Galaxy A53 Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 8 Mayıs 2024; 13:45:2 >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.