Şimdi Ara

Şampiyon Ustalığı bedelleri, Şaheser Sandıklar ve ganimetteki bazı geliştirmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam,

    Ganimet ve şampiyon ustalığında yaptığımız bazı düzenlemeleri haber vermek için yeniden karşınızdayız.

    Bahsedeceğimiz bir sürü değişiklik var ama her şeyden önce şu Oyuncu Destek sayfasını paylaşmak istiyoruz. Bu sayfada bütün sayısal ayrıntıları içeren ganimet tablolarını ve Hextech Sandıkların çalışma biçimlerini açıklayan özel kuralları bulabilirsiniz. Artık bütün ücretli ganimet sandıklarında buna benzer bir şeffaf yaklaşım sergilemeye gayret göstereceğiz.

    Lafı uzatmadan değişikliklere geçelim! Aşağıdaki bütün maddelerde sizden aldığımız yorumları listeledik ve ardından yaptığımız değişikliği açıkladık.

    Siz dediniz ki: Ganimetten aşırı nadir ebedi veya ihtişamlı kostüm kristali çıkardığınızda bu kostümü kalıcı hale getirmek için yığınla başka kostümü ayrıştırmak zorunda kalmak hiç hoş bir duygu değil.

    Biz de şöyle yaptık: Ebedi ve ihtişamlı kostümler artık otomatik olarak hesaba eklenen kalıcı içerikler şeklinde çıkacak (yani bunları turuncu özle geliştirmeye gerek olmayacak). Söz konusu kostüm sizde zaten varsa bu kalıcı içeriği ayrıştırıp turuncu öz elde edebileceksiniz. Örneğin DJ Sona kalıcı kostümü ayrıştırıldığında 1625 TÖ verecek.

    HEDEFLENEN YAMA: 8.5
    Siz dediniz ki: Şampiyon Ustalığı Sandığı kazanmak için dişimi tırnağıma taktıktan sonra (veya Hextech Sandığı aldıktan sonra) sandıktan düşük değerli bir şampiyon çıkması güzel hissettirmiyor.

    Biz de şöyle yaptık: Artık bir Hextech Sandığı'ndan çıkan şampiyon kristallerinin en az 4800 MÖ değerindeki bir şampiyona ait olması garanti; başka bir deyişle, Hextech Sandıklarından 4800 MÖ'den düşük değerde şampiyonların kristalleri çıkmıyor. Aman dikkat; bu düzenleme SADECE Hextech Sandıklarını etkiliyor ve Takdir veya seviye atlama kapsülleri bu düzenlemeye dahil değil.

    HEDEFLENEN YAMA: 8.5
    Siz dediniz ki: Sandıklardan değeri acayip düşük bir totem görünümü çıkınca moralim bozuluyor.

    Biz de şöyle yaptık: Artık bir Hextech Sandığı'ndan totem görünümü çıktığı zaman yanında ilave 150 MÖ de olacak.

    HEDEFLENEN YAMA: 8.5
    Siz dediniz ki: Bazılarımız Hextech Sandığı almayı seviyor ama şampiyon kristali veya mavi öz kullanacak pek yer bulamıyor.

    Biz de şöyle yaptık: Mağaza'da sadece kozmetik içerikler barındıran "Şaheser" sandıklar da (her biri 165 RP veya anahtarla 225 RP) bulunacak. Bu sandıklara dair ayrıntılar, diğer ganimet tablolarıyla birlikte Oyuncu Destek sayfamızda bulunabilir.

    HEDEFLENEN YAMA: 8.7
    Siz dediniz ki: Artık mavi öz doğrudan şampiyon almakta kullanılabiliyor ve Şampiyon Ustalığı geliştirmeleri buna kıyasla çok pahalı hissettiriyor.

    Biz de şöyle yaptık: 6. Seviye Şampiyon Ustalığı bedeli 800 MÖ azalarak 2450 MÖ olacak. 7. Seviye Şampiyon Ustalığı bedeli 950 MÖ azalarak 2950 MÖ olacak.

    HEDEFLENEN YAMA: 8.5
    Bu, Sezon Öncesi Dönem başlangıcından bu yana seviye atlama ve ödül sistemlerinde bazı değişiklikler yapıyoruz. Sizden gelen yorumlara dayanarak yaptığımız diğer değişiklikleri, aşağıdaki makaleden de inceleyebilirsiniz.

    Seviye Atlama ve Ödüller - İlk İzlenimler ve Düzenlemeler- Bu makalede yüksek seviyelerde ilerlemeyi hızlandırmış ve (her şeyi özlerine ayrıştırsanız bile) yeni seviye atlama sisteminin, eski IP tabanlı sistemden daha fazla ödül sunduğunu gösteren bazı sayılar sunmuştuk.
    https://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/features/sampiyon-ustaligi-bedelleri-saheser-sandiklar-ve-ganimetteki-bazi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 23 Şubat 2018; 14:56:4 >







  • helal rito güzel iş
  • sandıkları 1 ay açamadım geçen arkadaş illa açtırmıştı, gelde sövme
    keşke bekletseymişim.
  • Şampiyon Ustalığı bedelleri, Şaheser Sandıklar ve ganimetteki bazı geliştirmeler



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.