Şimdi Ara

Sakın uydunet almayın böyle iğrenç bir hizmet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 ay kadar sorunsuz kullandım son 4 aydır internet bi var bi yok ben de evde olmadıgım için interneti iptal ettirmekle ugrasamadım bizimkiler oldugu kadarıyla idare etti. Uyduneti aradıklarında hep sinyallerde sorun oldugu ve düzeltilecegi söylendi arada bir yarım saat düzeldi sonra yine sürekli kesilen 0.5 mbps hızlı onu da dogru dürüst veremeyen internetle kaç ay ugraştı ailem. En sonunda tatil için evime döndüm 5 dakikada bir kesilen var oldugunda da googlea bile giremeyen internet için arıza kaydı oluşturdum ve 7 günlük tatilimin 5 gününü bu adamların eve gelip bakmasını bekleyerek geçirdim her aradığımda 5 saat içinde geliyorlar sinyalleriniz bozuk uzaktan çalışma yaptık düzelmesi lazım bilmem ne bilmem ne bu adamlar yüzünden 5 gün evden çıkamadım diyorlar ki 22.00'ye kadar gelebilirler evde bekleyin benim kaç aydır beklediğim tatilimin hepsi evde bunları bekleyerek geçti allahlarından bulsunlar ne diyeyim. Eğer açıp şikayetvar'a bakmasaydım yalancı düzenbaz olduklarını anlayamayacaktım çünkü aylardır herkesi her gün geliyorlar geliyorlar diye diye oyalamışlar kontratım bitti yarın gidip iptal ettiriyorum hakkımı da helal etmiyorum hukuki haklarımı bilmiyorum bilsem sonuna kadar şikayet ederim kalan 2 günümü de bunların pisligiyle geçiririm. Yarın da işin gücün yoksa git merkezlerine iptal ettirmekle uğraş ne diyim ben bunlara ya ömrüm boyu unutmucam bunu inşallah birgün hesaplaşırız.







  • Uydunet aslında iyidir bölgeden bölgeye değişiyor tabikide eğer çok sıkıntı çekiyorsanız iptal ettirin başka İSS geçiniz son Zaman'larda altyapısal sıkıntılar çekiyorlar.
    İptal ettirmek çok sıkıntılı il müdürlüğüne gideceksin felan filan baya sıkıntılı bir durum gerçekten Allah sabırlık versin eğer yakınınızda Uydunet bayisi varsa gidin sorunları anlatın bağırın çağırın siz en iyisi iptal edin bu kadar rezillik olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 28 Ocak 2016; 0:21:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    bağırıp çağırsam en iyi ihtimalle interneti düzeltirler o da umrumda degil artık bu yaptıklarından sonra kendi aptallıgıma kızıp iptal ettirmekten başka çarem yok. internet çekmesin isterse 5 ay daha 0.5 hız 5dakikada bir kopacak şekilde çekseydi uğraşacak vaktim olmadıgı için öyle kalırdı her ay ödemeye devam ederdim ama insanı aptal yerine koyup hayatından 5 gün çalmak ne demek ya? kaç ay şehir dışında okumuşum 1 yıl boyunca 1 hafta tatilim var onun 5 gününü evde bunları bekleyerek geçiriyorum ki her seferinde kesin geleceklerini teyit etmek için arıyorum ve 5 saat içinde evden ayrılmamam gerektiği söyleniyor. ha bugün ha yarın derken ne planlarım yalan oldu bir bu da değil 5 gün önce internet olsaydı alacağım hisse senedi tavan yaptı bir de maddi zarar verdiler allah razı olsun. umarım yarın iptal işlemleri için çok uğraştırmazlar daha fazla düşünüp kafayı yemek istemiyorum.




  • Takmayın hocam iptal edin kurtulun dediğim gibi bölgeden bölgeye değişiyordu ben 100 MB/sn hızlarını görüyordum ama size yapılan gerçekten ayıp ve yazık Türkiye'nin haline iptal edin bir tane vınn alın kullanın yada diğer İSS'lere başvurun insanları çıldırtana kadar uğraştırıyorlar ve size tavsiyem Burada bütün olanları BTK yazmanızı istemem en azından ceza alsınlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.